Nyomtatás
14
2022 szept.

Ilyen lesz szombaton a Fashion Reggeli: őszi stíluskavalkád és lélekemelő beszélgetések


Mi jut eszedbe az őszről? Nekünk például a szüreti élmények, a természet és a ruhatárunk színváltása, és persze a könnyed nyár után hirtelen ötödik fokozatba váltó verkli. Ezen témák köré összpontosul az őszi Fashion Reggeli is a Malom Központ jóvoltából. Őszi inspirációban nem lesz hiány a kedvelt csajos eseményen! Bár napközben még örülhetünk az indiánnyár melengető napsugarainak, a reggelek és az esték visszavonhatatlanul jelzik az ősz beköszöntét. Itt az ideje a gardóbunk és az otthonunk ősziesítésének, az inspirációról stylist és lakberendező szakértők gondoskodnak majd. Az időjáráshoz hasonlóan a lelkünk is átvált kissé borongósabb hangulatba a rengeteg teendő kapcsán, ezért komoly és humoros nézőpontokból is bejárjuk a lelkünk zugait. Stresszoldás gyanánt pedig jöhetnek a szüreti újdonságok, ugye?

 



Fashion reggeli #fall fashon
 
Időpont: 2022. szeptember 17., 9.30

Helyszín: Malom Központ, Malom Mozi

Kövesd az esemény friss híreit a Malom applikációban.

Regisztráció a rendezvényre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 



Őszi stílusmustra

Csernus – Farkas Ágota stylist segítségével igazán sokféle szempontból  szemrevételezhetjük az aktuális őszi divatot: Milyen darabok lesznek divatosak ezen az ősszel? Van élet a nyári ruhák számára ősszel? Tudtad, hogy milyen sokszínű a gardróbod?

Ágota mondandója után majd bátran szemezgethetsz a Malom Központ őszi kínálatából a Fashion Reggeli rögtönzött popup-kiállításán, ahol a Bijou Brigitte, Marianna Herrhoffer, az INNOVA és a Palladio mutatja be a legújabb trendeket.

 

 


Kuckózásra hívogató otthonok

Az új évszak mindig magával hozza a változás szelét: új iskola vagy munkahely, új ruha és cipő. Öltöztesd az ottthonodat is őszi díszbe, hogy áthangolódjanak a belső terek is a természet változásaira. A bekuckózós időszak lakásdekorációs tippjeit  Somoskövi-Mancz Tímea otthonteremtő lakberendező osztja meg a Fashion Reggelin.

 

 

Jártál már hajdiagnosztikán?

Tudod mi az a hajdiagnosztika? Valószínűleg sejted, de még nem volt benne részed? Szívesen kipróbálnád? Tudni szeretnéd mi a legideálisabb hajápolási rutin a számodra? Ezt mind megtudhatod Kalász-Fúrós Melindától, az Yves Rocher üzletvezetőjétől.

 

 

Bűvészmutatványok helyett
 
Szeptemberben újra beindult a verkli: új projektek a munkában, iskolai, óvodai intéznivalók és gondok – kész mókuskerék. Schonerné Emődi Edit, HR tanácsadó, business coach segít nekünk abban, hogyan találjuk meg az egyensúlyt női szerepköreink között. Nem könnyű, de néhány hasznos tanács segítségével egyszerre lehetünk büszke édesanyák, szerető feleségek és sikeres üzletasszonyok, dolgozó nők. Edit feltett szándéka, hogy eloszlatja a tévhiteket, amik a work-life-balance egyensúlyt övezik. A megoldás a Fashion Reggelin kiderül!

 

 

Lerúgott magassarkú és egy pohár bor

Az idő fogaskerekei Puha Évi műsorvezetőnek, a Picursztorik bloggerének is feladják a leckét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a Fashion Reggelire szánt bemutatkozó poszt is napokig készült: „Az idő ugyanis a legnagyobb hiánycikkem, amellett hogy mennyi jó dolog van az életemben. Három egészséges, imádnivaló, de néha az agyamra menő kiskamasz, két fantasztikus munkahely és rengeteg barát, nagy család, sok élmény, nagy megfejtések és nagy kérdőjelek. Lerúgott magassarkú és egy pohár bor egy fárasztó nap végén, őszinte mondatok, nagy nevetések, mélypontok” – erről mesél majd Évi szombaton.

 

 

Őszi színkavalkád

Az őszi mókuskerékben sem szívesen feledkezel meg a sminkről? Juhász Barbi  biokozmetikus és sminkes remek tippekkel szolgál az őszi trendekről és rohanós hétköznapokhoz:  tőle megtudhatod, hogyan maxolhatod ki a mindennapi sminkedet, és milyen szépészeti szerek lesznek a jolly jokerek az újragondolás jegyében.

 

 


Őszi stresszoldás borral

"Gyakran főzök borral, néha az ételbe is teszek." Fehér Annának, a Koch Borház üzletvezetőjének védjegye a humor, így garantáltan jól szórakozunk majd a szüreti újdonságok és a borok világában. Anna nem csak beszél a finom nedűkről, de be is mutat belőlük néhányat, szóval érkezz kocsi nélkül, hogy te is koccinthass!

 

 

A legstílusosabb hölgyvendég most is ajándékban részesül!

Az izgalmas beszélgetéseken túl másért is megéri jelen lenni: minden Fashion Reggelin díjazzák a legstílusosabb résztvevőt, akinek értékes meglepetés a jutalma.

 

Nem jártál még Fashion Reggelin, de kíváncsi vagy rá, hogy milyen?

Itt elolvashatod a tavaly őszi Fashion Reggeli élménybeszámolóját!

 

Kövesd az esemény friss híreit a Malom applikációban.

Regisztráció a rendezvényre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Utoljára frissítve: szerda, 14 szeptember 2022 12:15
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned