Nyomtatás
12
2022 okt.

Szabad ilyen vészterhes időkben “konferenciázni” a boldog életről?

 

A válasz nem bonyolult: lehet, sőt, kötelező! 2,5 éve éljük az életünket egy szürreálisnak tűnő világban, és pár havonta érnek  bennünket újabb pofonok. Ilyen időkben van a legnagyobb szükség arra, hogy összeszedve minden LÉT-VÁGYunkat, Orvos-Tóth Noémi után szabadon „megőrizzük a hitünket abban, hogy ezek a vészterhes idők is elmúlnak egyszer, és ezekben az időszakokban is vannak boldogság pillanatok, amelyeket megengedhetünk magunknak, sőt ami jár is nekünk. Jár, mint egy kis sziget, ahol fel lehet töltődni. Jár mint egy pillanat, amibe bele lehet merülni. “ A Nőnek lenni jó konferencia most is egy ilyen szigetnek ígérkezik, ami után energikusabban és reményteljesebben nézhetsz farkasszemet mindazokkal a nehézségekkel, amelyekkel a hétköznapok szintjén elkerülhetetlenül találkozol.



Az október 24-ei Nőnek lenni jó! Konferencián tizennegyedik alkalommal inspirálódhatunk neves előadók történeteiből. A konferencia témája, a Lét-Vágy, melyet nyolc előadó nyolcféle szemszögből jár körül tabuk és púder nélkül. Az Álomjövő csapata , azaz Csatos Erika és Csatos János most is igazi élménycsomaggal készülnek. Kiállítók sora várja meglepetésekkel a hölgyeket (és urakat), majd a nap végén állófogadással kedveskednek a szervezők a résztvevőknek.

 

14. Nőnek lenni jó! Konferencia

 

Téma: "Lét-Vágy"

Időpont: 2022. október 24., 12.00-20.00

Helyszín: Four Points by Sheraton, Kecskemét, Izsáki út 6.

Regisztráció itt

 

PROGRAM

 

 


Dr. Kaizer Zsuzsanna - Az élet szeret


Ha van valaki, aki megtestesíti a LÉT-VÁGY fogalom jelentését, akkor az dr. Kaizer Zsuzsa! “Energia és szeretet bomba”, aki árasztja magából az életörömet és az életbátorságot! 4 fiú gyermek édesanyja, kétszeres nagymama, 32 éve feleség,  háziorvos és gyógyszerész, vállakozó és boldog máj transzplantált 6 éve.

 

 

 Barta Dóra - Szívvel vezetett kreativitás


A Harangozó Gyula- és Seregi László-díjas, érdemes táncművész olyan helyzetekben dolgozik szívesen, amelyekben jelentős innovatív potenciál van, ahol építeni lehet valami újat és az így létrejövő alkotásoknak maradandó nyomai és hatásai lesznek. Független ember, aki szívesen fogadja a kihívásokat, és nem riad vissza a „látszólag” nehéz feladatoktól sem. Az akadályokat a növekedés lehetőségének tekinti. Szívesen dolgozik céltudatos közösségben, amint megérzi a lendületes, kreatív munka erejét, nagy örömmel válik csapatjátékossá.

 

 


Pajkó Andrea - Vállalkozás X Játék = Élet


Papírforma szerint turisztikai, marketing-reklám és vállalkozásfejlesztési közgazdász. A vállalkozónői reggeli résztvevői szerint lelkesítőnő és mentor. Másoknak a kecskeméti életérzést boncolgató médiamunkás.  Van, akinek két lábon járó ötletgyár. Én csak azt tudom, hogy nagyon tudok lelkesedni jó ügyekért és emberekért. Hiszek a kreativitásban, a szorgalomban és a kitartásban. A kihívások pedig valahogy mindig megtalálnak, és persze a hozzájuk tartozó feladatok is, főleg két kamaszodó leánygyermek anyukájaként.” VÁLLALKOZÁS X JÁTÉK2  = ÉLET című előadásának képlete talán ismerős lehet nektek egy kicsit más formában, ha mégsem, akkor majd a konferencián kiderül, miről is van szó. Ne ijedj meg, ha nem vagy vállalkozó, mert nem marketinges felhőszobrászatról mesél majd nekünk Andi, hanem a saját története mellett olyan játékról, ahol te döntöd el, hogy hogyan játszol, a siker alternatívájáról, és még egy kihívásra is invitál majd bennünket.

 


Dr. Piczkó Katalin - Szeretetben önmagunkkal


Dr. Piczkó Katalin 20 éves tapasztalattal rendelkező pszichiáter, képzett coach, tréner, akinek szívügye az emberi kapcsolatok, párkapcsolatok megóvása, jobbá tétele. A pszichiáter Szeretetkert című könyvében, kártyajátékában, valamint színházi előadásban, és immár applikációban is foglalkozik a párkapcsolatokkal, annak változásaival, nehézségeivel és elakadásaival. És nem mellesleg négygyermekes édesanya is, legnagyobb gyermeke 30, legkisebb 15 éves. Katalin abbab hisz, hogy az ember saját magát, a mikrokörnyezetét befolyásolni tudja, ezen keresztül pedig képes jobbá tenni a világot.

 

 


Madari Szilvia - Szippantás a jóból


“Szerelem, nyaralás, nagyi sütije vagy egy lakás illata? Csukd be a szemed és idézd vissza a pillanatot… Az illatoknak óriási jelentősége és ereje van az életünkben. Madari Szilvia parfümőr megtalálja a hozzád legjobban illő illatot, de akár meg is alkothatod vele közösen a saját, egyedi parfümödet. Szilvi “ösztönös-tudatossággal éli az életét”, azaz hagyja szárnyalni az érzéseket, gondolatokat miközben az iránytűje racionális tudatossággal mutatja a helyes utat.

 

További előadók és témák:

 

  • Barna András - Mi férfiak, Mi nők
  • Méhész Mónika & Falta Viktória - Szívügy és szenvedély
  • Fehér Anna - Tejjel-mézzel folyó Kánaán


Befektetsz a jövőbe?


A jótékonyság elmaradhatatlan elem a Nőnek lenni jó konferenciának. A részvételi díjaddal 2 kislányt támogathatsz eddigi életük talán legfontosabb útján.

 

 


A Hajnalcsillag Tanoda pártfogoltja, Pusztai Dorina mindig szorgalmas, jó tanuló, és a közösségéért is tenni akaró gyermek volt, Ennek meg is lett az eredménye, hiszen szeptembertől a pécsi Gandhi Gimnáziumban, Magyarország és egyben Európa első roma nemzetiségi, érettségit adó intézményében folytathatja középiskolás tanulmányait. Büszkék vagyunk Dorinára azért is, mert saját költeményével arany minősítést kapott az Aranyhíd cigány vers- és prózamondó versenyen. Az idei tanév során havi 30 ezer forintos tanulmányi ösztöndíjban részesítik őt a konferencia bevételéből.


A másik támogatott Lőz Klári, a Bányai Júlia Gimnázium 7. B osztályos tanulója élete egyik legnehezebb harcát vívja. Az esemény bevételéből  a gyógyulásának anyagi feltételeihez járulnak hozzá a résztvevők.

 

Biztosítsd a helyed mihamarabb!


Évek óta telt házzal fut a Nőnek lenni jó konferencia. Ne maradj le, foglald le most a helyed az eseményre.

Újdonság, hogy a regisztrációt követően bankkártyával fizetheted ki a részvétei díjat érkezik!

A konferencia Facebook oldalának követésével értesülhetsz a friss információkról, kulisszatitkokról.

Utoljára frissítve: szerda, 12 október 2022 11:26
Értékelés:
(1 szavazat)

Legfrissebbek a szerzőtől: Pajkó Andrea

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned