TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Jótékonykodó kecskeméti Bohémek
04
2015 nov.


Minden jazz- és néptánckedvelőt szeretettel várnak a szervezők egy fergeteges koncertre vasárnap este hatkor a Hírös Agórában, vagyis a kecskeméti "művházban". Az idén 30 éves Bohém Ragtime Jazz Band, az "Év jazzegyüttese"-ként eMeRTon-díjas zenekar tizedik alkalommal rendez nagyszabású jótékonysági koncertet, mindig egy kiválasztott szervezet részére.Bohém Ragtime Jazz Band jótékonysági koncert

2015. november 8-án, vasárnap 18.00

Hírös Agóra, színházterem

A zenekar célja nem csupán az adakozás, hanem egy-egy támogatásra érdemes terület fókuszba állítása. Idén a Kecskemét Táncegyüttes ifjúsági csoportjai a kedvezményezettek, de rajtuk keresztül a néptánc, az ifjúság művészeti nevelése kerül a figyelem központjába.

A vasárnapi koncert egyben lemezbemutató is, hiszen a Bohémek a jubileumi évükre megjelent Best of Bohém 30 sorozat első CD-jének anyagát játsszák el, így csupa magyar nyelvű szám lesz műsoron, s olyan kedvenceket hallhat majd a közönség, mint a Mily mesés a Niagara vízesés, az Éjjel az omnibusz tetején, a Május van, az orgona virágzik, a Drágicám, maga de guszta nő, vagy éppen az Engem a rumba döntöget romba. Sőt, külön meglepetésként közös produkcióval is készül a Kecskemét Táncegyüttes és a Bohém Ragtime Jazz Band.

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: szombat, 07 november 2015 11:24
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449