TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Jobbnál jobb koncertek Kecskeméten
19
2015 nov.

 

Igazi koncertkavalkád vár ránk a következő hetekben: Kubai életérzés a Habana Social Clubbal, majd jönnek a magyar zenei élet ikonikus alakjai: Halász Judit, Révész Sándor, a Generál, Csík János, Varnus Xavér és Zorán. Íme a részletek:

 

 Kubai életérzés: Habana Social Club

2015. november 28., szombat 19.00

Hírös Agóra

Jegyárak: 4.900 - 6.900 Ft

A koncert egyben különleges show is,  páratlan zenei csemege, az autentikus díszlet, a kubai táncosok, a színesjelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés is felejthetetlenné varázsolják az estét. A HABANA SOCIAL CLUB dalai mellett számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozást is meghallhatjuk. A zenei utazáson felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, Che commandante, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy a Se que te amo.

 


RÉVÉSZ "Rock and roll közlegények"

2015. december 16., szerda 19.00

Hírös Agóra

Közreműködik: Horváth Ákos, Nagy Gergő, gitár, ének

Jegy: 3.500.- Ft

A legendás Generál és Piramis együttesek egykori énekese ez év őszétől a veszprémi The Bluesberry Band-ből ismert Horváth Ákos és Nagy Gergő-gitárossal folytatja a koncertezést, kikkel 2009-ben már turnézott. Az intim hangulatú koncerteken a Generál és Piramis slágerek mellett szólóalbumainak dalaival, valamint egészen friss szerzeményekkel áll közönsége elé az egy meghatározó generáció életérzését zenébe fogalmazó előadó.

 

 


Halász Judit koncert: Kezdődhet a mulatság

2015. december 8., kedd,  16.30

Hírös Agóra

Jegy: 1.800.- Ft

Halász Judit az új CD-jén a családi ünnepekről énekel: az anyák napjáról, a nagymama neve napjáról, az első iskolai nap izgalmáról, a karácsonyról, a közös utazásról, de még kedvenc otthoni állataink születésnapjáról is. Meg arról is, hogy milyen is három testvér között a középsőnek lenni... A koncerten az új dalok mellett felcsendülnek a már jól ismert Mikulás-dalok és karácsonyi énekek is, de természetesen nem maradnak el a régi kedvenc slágerek sem, amelyeket minden gyerek szeretne hallani.

 


Generál akusztik

2015. december 28., hétfő 19.00

Hírös Agóra

Jegyár: 4.900.- Ft

Olyan legendás dalok elevenednek meg egy csodálatos mai zenei világban, grandiózus szimfonikus hangszereléssel, többszólamú ének kísérettel, az eredeti előadók és vendégeik előadásában, mint a Csengess be hozzám jó barát, a Kövér a nap, a Zenegép, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Különös szilveszter, a Lehajtott fejjel...

 Varnus Xavér és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar adventi koncertje

2015. december 17., csütörtök, 19.00   

Evangélikus templom

Jegy: 3.800 - 4.200.- Ft

 A fény felé - adventi koncert

2015. december 21., hétfő, 19.00 óra

Evangélikus templom

Jegy elővételben: 2.500.- Ft, a koncert napján 2.900.- Ft

Közreműködnek: Csík János, Őze Áron, Szokolay Dongó Balázs, Barcza Zsolt, Bartók József

 


Karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet: ZORÁN koncert

2016. január 20. 19.00

Hírös Agóra

Jegy: 4.800.- Ft

Zorán a frenetikus sikerű, telt házas Aréna-koncertje után  egy újabb érdekes előadásra hívja közönségét. A jól ismert régi és új Zorán-klasszikusokon kívül a legutóbbi duett-albumon elhangzó dalokból is válogatott, sőt, vendégeivel együtt számos Leonard Cohen dalt is az este részévé tesz. A magas színvonalú zenei élményt ezúttal is a legkiválóbb zenészekből álló csapat garantálja.

Jegyvásárlás online

Jegyek kaphatók a Hírös Agóra jegypénztárában is:

Kecskemét, Deák F. tér 1., munkanapokon 14 és 19 óra között

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

 

Utoljára frissítve: szerda, 18 november 2015 17:31
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449