TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Oscar-gála az Otthon Moziban

02
2016 febr.

 

Legalábbis egy kisebb Oscar-gálára való film szerepel az ország egyik legbájosabb művészmozijának februári kínálatában: A szoba, Steve Jobs, A dán lány, Carol, Joy és természetesen a Saul fia: az összes jelentős Oscar-kategóriát reprezentálják ezek a filmek, hiszen A legjobb film, A legjobb férfi és női filmszereplő, női mellékszereplő, Legjobb jelmez és művészeti rendezés, és persze a szívünknek legkedvesebb Legjobb külföldi film jelöltjei között vannak.Ráadásul 2016. február 28-án 18 órakor, a 88. Oscar gálát néhány órával megelőzően Oscar-Kvízestet is tartanak. Filmkedvelő, filmértő 2-3 fős csapatok jelentkezését várják, akik úgy gondolják, hogy mindent tudnak az Oscar-díjas filmekről.

 „Nincs más. Vagy ő van, vagy meghalok.”

Bár filmes berkekben az Oscar-gála mindent visz, mi inkább a Valentin-napra készülődünk. Az elmúlt évekhez hasonlóan a könnyed romantikától a mély érzelmeket felvonultató témák felé vezeti az Otthon Mozi a nézőket. A Szerel-mesék keretében a Hajnali láz című filmet mutatják be, amely Gárdos Péter nagy sikerű könyvéből készült.

 

Van még...


Akik szeretik a művészeti ágakat összekapcsolni, mint például zene és film, azok is találnak olyan programot, mely érdekes lehet számukra. A Royal Opera House Cinema előadása - Verdi Traviata - és A művészet templomai: A milánói Scala c. film nekik kínál igazi élményt.

Nem maradunk családi mozi nélkül sem, Snoopy és Charlie Brown: A Peanuts film gondoskodik az aprónépek szórakoztatásáról.

 

Kedvet kaptál?

Az Otthon Mozi műsorát itt találod.

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: szerda, 03 február 2016 15:15
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449