TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ A legjobb programok most hétvégén Kecskeméten

04
2016 febr.

A legjobb programok most hétvégén Kecskeméten

A legjobb programok most hétvégén Kecskeméten Fotó: Kovács László, https://www.facebook.com/magyartaj.hu/?fref=ts


Ezen a hétvégén sem lehet unatkozni Kecskeméten. Az apróbbak megrángathatják a farsang farkát, családi programként életfák készülnek majd, a moziban  egy gyönyörűen filmezett és igencsak megosztó filmen elmélkedhetünk az élet dolgairól, de igazán eredeti programnak tűnik a szerelmi kalandtúra is.

 Életfa – családfa kézműveskedő családi délután

 • 2016. február 7., vasárnap
 • Bozsó Gyűjtemény, Kecskemét, Klapka u. 34., 14.00-17.00

Színes, hazavihető életfa, családfa készül majd papírból Hájas Réka művésztanár segítségével. A kisméretű családi fotókat ne felejtsd otthon! Párodról, családodról egy-egy gondolatot, ha nem is kőbe véshetsz, de írhatsz költői vénáddal.

Kinek ajánlott? Mindenkinek: egyedül vagy párban, családban, itt még a kétbalkezes is kreatív!

Jó tudni: Az elkészített művek ára 400 Ft/db. A Parázsközpont útlevelével jelentkezők kiállításainkra féláron léphetnek be.

 

 


Farsang farka a Szórakaténuszban

2016. február 6., szombat

A Szórakaténusz is megtelik élettel szombaton. Farsangi zenés-táncos vigasságra, kétféle kreatív foglalkozással várják a játékok szentélyében a gyerkőcöket:

 • 10.00-12.00 filcállatkák varrása
 • 16.00-17.30 Aprók tánca és farsang farka kézművesség csörögefánk sütéssel

 

 

 

Szerelmi kalandtúra 15-105 éves kor között

 • 2016. február 6. és április 6. között

Izgalmas kapcsolatépítő felfedezőút kecskeméti együttjáró-, jegyes- és házaspároknak: Váltsd ki a szerelmi útlevelet, és induljatok el.

 • A kalandtúrára online jelentkezhetsz itt. A kalandtúra feladatairól, helyszíneiről és időpontjairól e-mailben értesítenek.  A feladatok elvégzését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.
 • Az útlevelet február 6-tól a kalandtúra különböző helyszínein lehet átvenni, és a Parázs Központban, a Lestár tér 2. sz. alatt, Kecskemét Főterén a Városházával szemben, a Korda Könyvkereskedés mellett.
 • Az állomásokat és a hozzájuk kapcsolódó meglepetés-feladatokat a Kecskeméti Piac, az Otthon Mozi, a Ciróka Bábszínház, a Katona József Megyei Könyvtár, az Aranyhomok Szálloda wellness részlege, az Arborétum, a Korda Könyvesbolt, a Bozsó Gyűjtemény, az Alibi Kávézó, a Művész Kávézó, a Sweet Store, a Családi Kiss Cukrászat, és a Parázs belvárosi központja biztosítja.
 • A kalandtúra záróestjén, április 6-án értékes nyereményeket sorsalnak a szerelmi kalandtúrát teljesítők között: az Aranyhomok Szálloda 2 személyes wellness belépőjét, a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványát, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványát, a Katona József Színházba szóló 2 jegyet, Otthon Mozi 2 személyre szóló belépőjét,... és a fődíjat: Család- vagy párfotózás 25.000 Ft értékben, a SZÉPNEKED Photography-tól.

 

 

Mozizzunk: A dán lány

 • színes, magyarul beszélő, amerikai-angol életrajzi dráma, 120’
 • Rendező: Tom Hooper
 • Szereplők: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Amber Heard, Ben Whishaw
 • Vetítési időpontok az Otthon Moziban: 2016.02.06. szombat, 20:00, 2016.02.08. hétfő, 18:00 és 2016.02.09. kedd, 18:00


 
Koppenhága, 1926. Einar Wegener (Eddie Redmayne) és Gerda Wegener (Alicia Vikander) művészházaspár, a férfi nagy sikereket arat tájképeivel. A kevésbé elismert Gerda köztiszteletben álló polgárok portréfestője. Boldog házasságban élnek, bár a személyes és a művészi megvilágosodás eddig mindkettejüket elkerülte.
Mindez változni kezd, mert egy napon Gerdának gyorsan be kell fejeznie egy portrét, ezért megkéri a férjét, hogy öltözzön nőnek és legyen a modellje. Az élmény sorsfordító erejű, Einar rájön, hogy Liliként tudja kifejeznie valódi énjét, és elkezd nőként élni. Gerda váratlanul rádöbben, hogy új múzsája lett, ami kreatív lendületet ad művészetének. A házaspár azonban kénytelen szembenézni a társadalom rosszallásával.
Elköltöznek hazájukból és a jóval toleránsabb Párizsban telepednek le. Gerda karrierje szárnyalni kezd. Házasságuk új tartalmakkal telítődik, de nem minden feszültség nélkül. Gerda azonban folymatosan támogatja párja törekvését, hogy fizikailag is nővé alakulhasson. Egymásnak köszönhetően mindketten bátorságra tesznek szert, hogy merjék vállalni valódi önmagukat.

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: csütörtök, 04 február 2016 08:27
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449