TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ 24 órás shiatsu masszázs nemes célért, Kecskeméten
10
2016 aug.

24 órás shiatsu masszázs nemes célért, Kecskeméten

 

Egy egész napon keresztül fogadják a vendégeket majd az Ananda Jógastúdióban shiatsu (siacu) masszázsra, hogy egyrészt népszerűsítsék ezt a masszázstípust, másrészt adományt gyűjtsenek az AGYE-nak.

 

Helyszín: Ananda Jógastúdió, Kecskemét, Hoffman János u. 4.

Időpont: 2016. szeptember 10. szombat 9.00-tól vasárnap 9.00-ig

Vargáné Takács Eleonóra shiatsu gyógyász, gyógymasszőr a Magyarországon működő shiatsu masszázzsal foglalkozók csoportjának nevében szervezi az idei 24 ÓRÁS SHIATSU programot, ami már 5 éve mindig más helyszínen zajlik.

A programra az ország minden részéről önkéntes alapon érkeznek shiatsu-sok, kb. 25-30 fő.  A rendezvényen 24 órán keresztül ingyenes masszázskezeléseket adnak a jelentkezőknek. Párhuzamosan 5 shiatsu masszőr kezeli az érdeklődőket. A tapasztalatok szerint 120-130 főt tudnak a 24 óra alatt megkezelni. Egy kezelés 45 percig tart, ami földön (szivacson) és ruhában történik.

A módszer, amivel dolgoznak, egy japán eredetű, akupresszúrás testkezelés, masszázs. Nagyon kellemes, mély relaxációt adó masszázsról van szó, melynek fő eleme a meridiánok (energia csatornák) kezelése. A shiatsu általános hatása a test és lélek egyensúlyának megteremtése, az energiaáramlás kiegyenlítése. Számos mozgásszervi és belgyógyászati betegség kezelésében hatásos, és a betegségmegelőzésben fontos szerepet játszik.

 

 

A kezelésekkel párhuzamosan a pihenő shiatsusoknak szakmai előadásokat szerveznek, ahol információt kapnak a legújabb módszerekről, kutatási eredményekről, új kezelési lehetőségekről.

Ezúttal Kecskemétre esett a szervezők választása, az összegyűjtött adományokat pedig teljes egészében felajánlják az AUTISTA GYERMEKEKÉRT EGYESÜLET számára, akik a befolyt összeget a felnőtt autisták önállóságának fejlesztését, integrációjuk elősegítését szolgáló projektjük támogatására fordítják majd. Természetesen cégek felajánlását is várják, erről az Egyesület kiállítja az adókedvezményre jogosító igazolást.  

Hogy miért pont az AGYE került idén a karitatív tevékenység középpontjába, arról Vargáné Nóra shiatsu-gyógyászt kérdeztük.

“Az ötlet, hogy az idén kit támogassunk, tőlem származik. Nevezhetjük akár véletlennek is. Én shiatsu oktatással is foglalkozom, és az egyik kedves tanítványom a Juhar utcai intézetben tanít. Miután eldőlt, hogy nálunk lesz az idén ez a rendezvény, eszembe jutott az iskola. De aztán arra gondoltam, hogy mivel ők állami intézmény, nagyjából anyagilag rendben lehetnek. Ekkor kezdtem el keresgélni a neten. És persze nem kellett sokáig böngésznem ahhoz, hogy rátaláljak az Egyesületre, és a honlapjukat olvasva kiderült, hogy ők tényleg magukra vannak utalva. Én személy szerint azt gondolom, hogy mi, akik abban az áldásban részesültünk, hogy egészséges gyermekkel áldott meg minket az Ég, ha tehetjük, támogassuk azokat, akiknek ennél küzdelmesebb sors jutott.  És egy sérült gyermek nevelése, gondoskodásra szorulása nem ér véget a betöltött 18. évvel. Sőt... Szóval ezért döntöttem az Autista Gyermekekért Egyesület mellett. És persze fontos szempont volt, hogy kecskeméti szervezetet támogassunk.”


A 24 órás masszázsra bejelentkezés szükséges: +36 30 496 97 91, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebb infó a shiatsu masszázsról

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Iratkozz fel e-magazinunkra, csatlakozz facebook oldalunkhoz,

és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: szerda, 10 augusztus 2016 18:11
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449