TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kecskemét is kiállítja életjobbító, bohém koncertjét
26
2016 okt.

Kecskemét is kiállítja életjobbító, bohém koncertjét

 

A Bohém Ragtime Jazz Band ismét egy fergeteges koncerttel készül, ahol a zenészeken kívül a kecskeméti közönség és a helyi vállalkozások is megmutathatják, hogy helyén a szívük. A jazz zenekar karácsony előtti jótékonysági koncertjeinek teljes bevételéből az elmúlt 10 évben több mint 4 millió forinttal támogatott szociális vagy kulturális szervezeteket. Idén a kecskeméti Élethinta Alapítvány által pártfogolt, súlyosan és halmozottan sérült gyermekek és családjaik életét tehetjük jobbá a Bohémekkel közösen.Bohém Ragtime Jazz Band: Kecskemét is kiállítja

Jótékonysági koncert

2016. november 6., vasárnap, 18.00

Hírös Agóra Kulturális Központ

Facebook esemény


A vendégművészek fellépése mellett tombolasorsolás is színesíti az estet. A fődíj: 2 személyes belépő a FC Barcelona - Las Palmas meccsre (Camp Nou Barcelona, 2017.01.15.) szállással együtt.

Jegyvásárlás:

  • a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában vagy online
  • felnőttjegy 2000 Ft
  • kedvezményes jegy (diák és nyugdíjas) 1000 Ft

 

A szervezők várják még szponzorok jelentkezését, akik támogatói jegyek megvásárlásával, pénzfelajánlással vagy tombolaajándékok biztosításával segítenék a rendezvény sikerét!

Elérhetőségeik: Telefon: +36 (20) 960 71 69 vagy e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Az Élethintáról

Az alapítványt súlyosan és halmozottan sérült gyermekeket nevelő szülőkből és gyógypedagógusokból álló aktív közösség közös törekvései és céljai hívtak életre. A Kecskeméten és környékén élő sorstárs szülők egy kis csoportja a gyermekek fejlesztési és ellátási körülményeinek támogatására az elmúlt években több sikeres terápiás eszközbemutatót, közösségi-, és gyűjtési programot szerveztek a gyógypedagógusokkal együttműködésben. Egy idő után úgy döntöttek, hogy ezt intézményesítik. Így jött létre az Élethinta Alapítvány - a súlyosan és halmozottan sérült fiatalok jelenéért és jövőjéért, mert szélesebb összefogással többet tehetnek a sérült gyermekekért, - fiatalokért és családjaikért. Hosszabb távon átmeneti és állandó elhelyezést nyújtó lakóotthon létesítése is a célok között szerepel.

Élethinta a facebookon


Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: szerda, 02 november 2016 15:15
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449