TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Különleges karácsonyi koncertet ad Szekeres Adrien Kecskeméten

18
2016 nov.

Különleges karácsonyi koncertet ad Szekeres Adrien Kecskeméten

 

Igazi ünnepi hangulatot varázsol Kecskemétre a tőle megszokott természetes bájjal, pozitív légkörrel Szekeres Adrien, aki nem először hozza el karácsonyi dalait városunkba, de most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral és beteg gyerekekkel együtt lép színpadra. A koncerten legújabb, Megállók című lemezéből is ízelítőt kaphatunk, és Adrien dedikálást is tart a kecskeméti rajongóknak.

 

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális Központ

Időpont: 2016. december 20., 19:00

Jegyár: 5500 Ft

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Kecskemétre Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem. Máig képzett, egyedülálló hangja felcsendülése és sugárzó egyénisége együtt hangol rá minket az év legszebb ünnepére.


“Az adventi rohanásban fontos lenne, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát” – emelte ki Szekeres Adrien a csütörtökön, a Koch Borházban tartott sajtótájékoztatón.


Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már. Templomokba és koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére. A kecskeméti koncert egy igazi családi kikapcsolódás lehet, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot. Nem maradhat el az örök klasszikus, az Ave Maria, de a gyerekek kedvence, a Száncsengő csilingel című dal sem.

 


“Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek a koncertre, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot” – tette hozzá.


A karácsonyi koncerten az énekesnő új, Megállók című lemezéből is ízelítőt kaphatunk. Novemberben ugyanis hét év után egy új CD-t tarthatnak a kezükben a rajongók.


“Ebben a rohanó világban alig van alkalmunk arra, hogy megálljunk, töltődjünk, és megnyugodjon a lelkünk. Ezen az albumon csupa olyan dal van, amely ebben segít. Bebizonyítjuk, hogy zenei stílusoktól függetlenül a zene misztérium, ami hatalmas gyógyító erővel bír” – fogalmazott az énekesnő.


Az új albummal egy rendhagyó zenei kalandra indulhatunk. A lemez nem csak pop dalokat tartalmaz, az énekesnő ugyanis szívesen kalandozik a műfajokban.

 

Hasonlóan mesés karácsonyi koncerttel ajándékoz meg bennünket Adrien Kecskeméten

 
“A pályám elején azt vettem észre, hogy nekem túl sokféle zenei stílus tetszik. Énekeltem jazzt, funkyt, rockot, countryt, majd jött a komolyzene. Sokáig azt gondoltam, hogy ezek közül választanom kell, de rájöttem, a zeneiség többféle stílusból képes táplálkozni. Andrea Bocelli volt az, aki véglegesen megerősített abban, hogy nem kell lehorgonyozni egyetlen stílus mellett” – árulta el, hozzátéve, hogy a világhírű olasz tenoristától is inspirálódott a lemez elkészítésében. A Megállók című album ugyanis azoknak a fellépéseknek a hangulatát hozza vissza, amikor az énekesnő szimfonikus zenekari kísérettel áll a közönség elé.


“Mindig különleges hangulatúak az ilyen koncertek, ez a hangzás ugyanis még jobban megérinti a közönséget. Mivel nem jutok el mindenhová egy teljes szimfonikus zenekarral, ezért választottuk az új lemez koncepciójául azt, hogy egy koncert hangulatát idézzük fel. A korongon új saját pop dalokat, és néhány átdolgozást is hallhat a közönség, emellett fontos szerepet kapnak az albumon az operaáriák is” – tudtuk meg az énekesnőtől.


A lemezen a Győri Filharmonikus Zenekar kíséri az énekesnőt Rácz Márton vezetésével, és egy vendégművész, Balczó Péter, az Operaház fiatal tenorja is gazdagítja a lemez zenei anyagát. A hírös városi koncerten pedig az idén ötven esztendős Kecskeméti Szimfonikus Zenekar fokozza majd a zenei élményt.

 

Debütál az újbor, a 2016-os Cserszegi fűszeres


Adrien egyedülálló stílusához jól passzolt a sajtótájékoztató helyszínéül választott Koch Borház, ahol a hitelesség és kifinomultság ugyancsak fő erények. A hangulatos délelőttön az énekesnő várva várt bejelentéséhez a Koch legkedveltebb borait kóstolhatták az egybegyűltek, köztük a 2016-os Cserszegi fűszerest és a különleges Néró rosét, amire 25 évet várt a Koch Pincészet. Az egy éve működő, 30 borász közel 300 borát kínáló borszaküzlethez kapcsolódó rendezvényterem gyakran ad otthont borkóstolóknak, a Hírös Gasztroszínház egyik kedvelt helyszíne is egyben.


“Ahhoz, hogy Szekeres Adrien egy energiával, érzelmekkel és meghitt pillanatokkal teli koncertet végig tudjon állni egy csinos, tűsarkú lábbeliben, arra van szüksége, hogy a hétköznapokon óvja lába egészségét” - emelte ki Csőke Márta, a Berkemann Hungary kereskedelmi vezetője. A prémium minőségű kényelmi cipőket készítő cég az énekesnő kecskeméti koncertjének fő szponzora lett. - “Adrien számára nem csak az a fontos, hogy egy cipő szép legyen, hanem az is, hogy igazodjon a láb anatómiájához. Ezt már gyermekként megtanulta édesanyjától, aki gyönyörű mintacipő modelleket készített egy egri manufaktúrában. Éppen úgy, ahogyan Adrien számára, a német tulajdonú Berkemann életében is alapelv az egészség. Több mint 130 éve ragaszkodunk ehhez a tradícióhoz.”


Mi már nagyon várjuk, hogy Adrien hangja magával ragadjon minket egyedi zenei világa és lelkéből szóló szövegein keresztül. Ha Te sem szeretnél lemaradni, jegyedet megvásárolhatod a Hírös Agórában nyitvatartási időben vagy online, itt.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szombat, 19 november 2016 10:04
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449