TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Meghívást kaptunk a Menő a melód sorozatba
06
2017 jan.

Meghívást kaptunk a Menő a melód sorozatba


Nagy megtiszteltetés, egyben érdekes kihívás, hogy a Trendalelke Magazin alapító-főszerkesztőjeként meghívást kaptam az Elven Közösségi Tér "Menő a melód" programsorozatának januári eseményére. Havonta egy-egy alkalommal olyan szakemberek mutatkoznak be, akik igazán profik a szakmájukban, illetve amit - és ahogyan - csinálnak, az mindannyiunk számára igazán inspiratív lehet.

 

Első alkalommal Tas Zoltán, a Leves'm tulajdonosa és séfje vezette be a résztvevőket az ízek birodalmába, novemberben Bárnai Péter, a Hírös Gasztroszínház vezető színésze, A marfűi rém című film egyik főszereplője a színjátszás rejtelmeibe kalauzolta az érdeklődőket. Decemberben Fehér Anna, borszakértő, a Koch Borkereskedés üzletvezetője mesélt a borok világáról, és tartott borkóstolót. Negyedik alkalommal velem és a média világával ismerkedhettek meg az Elevenben. Köszönet Tóth Ákosnak a meghívásért, és az elismerésért, hogy értékesnek és inspirálónak tartja a Trendalelke Magazint.Menő a melód #4 - eleven újságíró suli Pajkó Andreával

Időpont: 2017. január 14. 15.00-18.00

Helyszín: Eleven Közösségi Tér, Széchenyi sétány 11.

Fb esemény

  • Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálni a következő email címen lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Mire számíthattok?

A felvezető beszélgetésből kiderül majd, hogyan lettem közgazdászból médiamunkás, miért kellett sokat mosogatnom a Trendalelke megszületéséhez, milyen vicces és igzalmas pillanatokat éltem át a magazinnak köszönhetően, és egyáltalán milyen az élet az online médiában.


Nem csak mesélek...

Addig senkit sem engedünk haza az Elevenből, amíg mindenki bele nem kóstol a média világába: egy izgalmas, kreatív feladatokban bővelkedő újságírás workshoppal készülünk Sárdi Barbara újságíró kolléganőmmel. Bemelegítésképp rögtön egy hír megírását kérjük majd  a résztvevőktől, persze lesz benne szórakoztató csavar, ahogy azt tőlünk már megszokhattátok.

Utána alapítunk egy új online magazint - legalábbis néhány óra erejéig, megtartjuk az első szerkesztőségi értekezletet is, és elkészítjük az első cikkeket.

Gyere Te is!

Kukkants be a média izgalmas kulisszái mögé!

Regisztráció: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 06 január 2017 18:51
Értékelés:
(9 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449