TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Szombaton tényleg flow-ban leszünk
06
2017 jún.

 

A flow (áramlás) állapotában lenni azt jelenti, hogy minden akadály nélkül alakul az életedben. Magától áramlanak hozzád rég várt lehetőségek, megjelennek a megfelelő személyek, és mindez akarás és görcsölés nélkül. Szeretném, ha minél többen lennénk, akik élik ezt a csodás élményt, ezért meghívlak most egy „Flow napra” a tested, a lelked és a szellemed feltöltésére!

 

Olyan ez egy kicsit, mint amikor szerelmes vagy. Akkor megszűnik a tér és az idő, és csak Te vagy meg Ő. De ilyen az is, amikor elmélyülsz egy kedvenc időtöltésedben, amikor a hobbidnak élsz. Lehet, hogy neked ez a kertészkedés, vagy az autóvezetés, vagy valamilyen sport. Ekkor úgy érzed magad, bármi is történjen a külvilágban, te jól vagy és minden rendben.

Bárki, bármikor benne lehet ebben a felemelő, energiát adó állapotban, ha jobban odafigyel a gondolataira, érzéseire és a tetteire. Én gyakran megélem ezt az állapotot, a munkám során mindig, de akkor is, ha épp varrok, olvasok, táncolok, vagy csak belefeledkezem egy szép táj, növény látványába. Szeretném, ha Ti is megélnétek!

 

Flow nap!

Helyszín: Kecskemét, Flow Stúdió Bánk Bán u. 6.

Időpont: 2017. 06.10. 15-19-ig (06. 09-én pedig tízmilliószoros teremtő nap van!)

Részvételi díj: egyéni hozzájárulás, amennyit ért neked a nap!


És meginvitáltam több olyan különleges személyt is előadónak, akik a maguk területén lelkesek, hitelesek és az életvitelükkel, tevékenységükkel méltó módon képviselik azt, ami értéket képvisel. Olyan NŐK ők, akik a magukba fektetett munka eredményeként rátaláltak arra, amiben kiválóak lehetnek. Csakhogy itt nem áll meg a történetük, mert azon túl, hogy ők jól érzik magukat abban, amit csinálnak, az is a céljuk, hogy mások részére is elérhetővé és megtapasztalhatóvá tegyék a tudásukat.

Kik ők?

 

 

Bogdánné Bori: Az egészséges táplálkozásban rejlő erő!

„Egy idő óta erősen foglalkoztat az egészséges, betegségektől mentes, boldog, hosszú élet titka. Válaszokat kerestem, és ezek során találtam rá a nyers vegán ételek nyújtotta csodára. Mivel saját magam már megtapasztaltam a nyers-vegán ételek jótékony hatásait, azt szeretném, ha ezt az ismeretet átadhatnám az embereknek, az egészségeseknek és a betegeknek egyaránt. Ennek szellemében hoztuk létre társammal a Vitál Élőételbárt, ahol tisztán növényi alapanyagokból készítünk hőkezelés nélkül ételeket, és tartunk élőétel készítő workshopokat.”


Tiszavölgyi Erika: Arctorna a természetes szépségért!

„Az arctorna egy olyan módszer, melynek segítségével ránckezelést végzünk vegyi anyagok nélkül. Az arcizmok erősítésével egy speciális gyakorlatsor elvégzése révén feszes lesz a bőr, kisimulnak a ráncok, az arc visszanyeri fiatalos kontúrját. Bárki megtanulhatja! Kecskeméten ez egy új lehetőség, mely az arcunk számára a legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás lehet.”

 

 

Vincze Iza: Buborékos boldogság!

„Festményeimmel szeretnék örömet szerezni másoknak. Akkor vagyok a legboldogabb, amikor elmerülhetek az akvarell úsztatásában, várni a száradást, hogy mit hozott össze a természet és a „véletlen”. A magyar mese és mondavilág mélysége magával ragadott, ennek szellemében is készültek képeim. Ezen kívül kislányom is fantasztikus inspirációt ad nekem a képeimhez. Festményeim megvásárolhatóak lesznek ezen a napon.”

Honlap

 

Zalamek Anikó: „Rend”– ben vagyok kint és bent / avagy a rendteremtés öröme és hatásai!

„Hosszú és folyamatos spirituális útkeresés közben arra jöttem rá, hogy minden formál engem, s minden az én kivetülésem is egyben. Még a körülöttem lévő tér (pl. otthon, munkahely) állapota is. Hisz ebből éppúgy könnyedén ki lehet olvasni a bennem megbúvó gyengeségeket és erősségeket, mintha egy lelki terápián vennék részt. Az előadáson szó lesz arról, hogy a rend milyen hatással van Rád, valamint mit tudsz tenni tudatosan azért, hogy az otthonod, vagy a munkahelyed az univerzális energiákkal leginkább harmóniában legyen, hogy ezáltal könnyebbé váljon az életed. Ehhez az indiai térrendezés tudományát, a Vaszatit, és egy új rendszerezési technikát, a „konmarizást” hívjuk segítségül, melyek által csodálatos változásokat hozhatsz az életedbe.”

Honlap

 

Kovács Fatime: Amazon vagy Királynő? Legényke vagy Király? – női/férfi szerepek a 21. században

Ahhoz hogy a helyeden legyél, semmi más dolgod nincs, mint hogy tisztában legyél és szeresd nőként vagy férfiként magadat. Ez ma nem is olyan könnyű feladat, mert a szerepeink nagyon elcsúsztak, ezért sokszor kibillenünk az egyensúlyból. A nőkből erős amazonok lettek, közben pedig a férfiak elgyengültek. Ezzel az előadással abban szeretnék segíteni, hogy tisztábban láthass a szerepeiddel kapcsolatban, hogy mi kell a férfinak és mi a nőnek, hogy valóban jól érezhesd magad itt és most. Természetesen ez nagyban kihat a párkapcsolatra és a családban, hivatásban betöltött helyzetedre is, így erről is lesz szó.

 

Ezzel a nappal azt szeretném,

  • ha pár órára kiszakadhatnál a mindennapok taposómalmából és átadnád magad az „áramlásnak”, az élet pozitív élményének,
  • ha lazíthatnál, miközben érdekes előadásokat hallgatsz és elfelejted a gondjaidat,
  • ha inspirációt kapnál egy vágyad, célod megvalósításához,
  • ha erőt merítenél belőlünk és majd ezt továbbadnád másoknak is,
  • ha tested, lelked, szellemed töltődne ezen a napon izgalmas, tartalmas információkkal, finom ételekkel!


Ez jól hangzik, ugye? Remélem, kellőképpen felkeltettem az érdeklődésedet és szeretnél velünk együtt az áramlásban lenni.

Előzetes bejelentkezés szükséges a helyek korlátozott száma miatt. Telefon: 20/362 22 88, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Dr. Kovács Fatime

mentálhigiénés tanácsadó, coach, tréner, Theta Healing konzulens

Életesszencia

Életesszencia a Facebookon

 

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 06 június 2017 11:10
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449