TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ A legjobb hétvégi programok Kecskeméten, június 8-11. között
08
2017 jún.

A legjobb hétvégi programok Kecskeméten, június 8-11. között


Hurrá, itt a nyári fesztiválszezon: ínycsiklandó illatok és szalma játszótér a Főtéren, útjára indul egy új, underground életérzés Kecskeméten, és még a könyvek is fesztiváloznak. Ha mindez még nem lenne elég, belevaló női programokban sem lesz hiány, lesz jóga workshop, Fashion Reggeli és Flow nap. A kisgyerekes családok baba-, a munka után kutatók állásbörzézhetnek, a kincsvadászok pedig több helyszínen böngészhetnek Kecskemét legnagyobb garázsvásárán. Ha mindezek nem fárasztottak le minket eléggé, akkor vasárnap garantáltan kicsinál minket Katus Attila...

 

 

Anya fitt lesz napközi tábor

Időpont: 2017. június 7-14.

Helyszín: különböző helyszíneken Kecskeméten


Ilyen még nem volt Kecskeméten! Miért csak a gyerekek táborozhatnának? Czinkóczy-Dori Sziszi, a hordozós latin fitness, a Maminbaba kecskeméti oktatója gondolt egy nagyot, és megálmodott egy álomhetet az anyukáknak, ahol igazi táborhangulat uralkodik a klassz programoknak köszönhetően. A testi-lelki fittség garantált: lesznek gyermekkel közösen végezhető fitnesz órák, sószoba látogatás, fűszerkuckózás, kreatív zenés angol, fitt ebéd készítés, piknikezés, dombhódítás, közös strandolás, öko füzet festő workshop és lélekemelő beszélgetés.

Részletek

 

 

 

88. Ünnepi Könyvhét Kecskeméten

Helyszín: Katona József Könyvtárban és az előtte lévő tér

Időpont: 2017. június 8-11. (könyvvásár 10.00-18.00 között)

Ismét van ünnepe a könyvnek Kecskeméten. Délutánonként új könyvek szerzőivel - köztük számos kecskemétivel - ismerkedhetnek meg az érdeklődők a könyvtárban, az épület előtt könyvvásár, valamint vers – és mesemondók, muzsikusok is köszöntik a könyvünnepet. Nincs könyvhét akció nélkül, most négy könyvesbolt kínálatából válogathatunk kedvezményesen. A Líra Könyv és Zeneszalon és a Libri Könyvesbolt mellett két új könyvesbolt először jelenik meg a könyvvásáron: a volt Alexandra a továbbiakban Katona József Könyvesboltként várja a könyvbarátokat, és Kóborló néven új antikvárium is bemutatkozik a nagyközönségnek.

Részletek

 

 

Kökény Éva: SZABADESÉSEK című kötetének bemutatója

Helyszín: Katona József Emlékház, Katona József u.5.

Időpont: 2017. június 9., 14 óra

A Kecskeméti Kortárs Művészeti Műhelyek Katona József Emlékház könyvbemutatóra invitál. A zenés irodalmi műsorban közreműködnek: Rózsahölgy duó (Halasi Éva és Kalmár Gabriella), Gyöngyösi Szabó Katalin, Szeli Sára. Kökény Éva kötetei a helyszínen megvásárolhatók.

 

 

Szigma Jösszművészeti együttlét

Helyszín: Rákóczi út 4. 

Időpont: 2017. június 9-24.

Egy új jelenségnek örülhetünk: ez a Szigma Jösszművészeti Együttlét. Képzőművészeti kiállításnak indult, kortárs összművészeti fesztivál kerekedett belőle. Ilyen az, ha húszas-harmincas éveiben járó festőművész, fotós, grafikus, keramikus, szobrász, zenés, színész, táncos és vizuális művészek összefognak. Első blikkre, aztán sokadik blikkre is meglehetősen undergroundnak tűnik, mert tényleg az is, és pont ez a szexepilje. Nagyon más fesztiválérzés ez, mint amit megszokhattunk, a reformkonyhából kölcsönzött szóval mondva, mindenmentes. Mentes a megszokott, közhelyes fordulatoktól, színhelyektől, szereplőktől.

Részletek

Facebook oldal

 

 

Kecskemétre látogat az IKEA

Helyszín: Deák tér

Időpont: 2017. június 9-11., pénteken 14-19:00, szombaton és vasárnap 10-19:00

Noha saját üzletünk egyelőre nem lesz Kecskeméten, az IKEA egy pár napra leköltözik hozzánk, így kipróbálhatjuk a termékeit, megkóstolhatjuk a svéd finomságokat és lakberendezők előadásait is meghallgathatjuk - az egyórás szemináriumok szombaton és vasárnap, 11 és 16 órakor kezdődnek. Ha van már Family kártyátok, ne hagyjátok otthon, ha pedig még nincs, most igényelhettek - mindkét esetben jól jártok! ;)

 

 

III. Tojás Fesztivál

Helyszín: Főtér

Időpont: 2017. június 9-11.

Tojás a köbön, no meg a kihagyhatatlan szalmajátszótér, állatsimogató, KFT és DOKK koncert, csak néhány mazsola a Tojás Fesztivál kínálatából. Idén is lesz rekordkísérlet: Kodály tojásos kedvence készül majd az óriás serpenyőben, és még az is kiderül, miért tartják a tojást “az anyatej után a legjobb minőségű élelmiszerünknek”.

Részletek

 

 

Széchenyivárosi bababörze

Helyszín: Széchenyi Városi Kispiac

Időpont: 2017. június 10., 8-12:00

Anyukák, figyelem! A kínálatban: babaruhák, gyerekruhák, cipők, játékok, könyvek, baba-mama használati tárgyak, terhesholmik és minden, ami a gyermekvárással és gyermekneveléssel kapcsolatos. Információ és asztalfoglalás: Molnár Péternél a 06702547849-es telefonszámon. Szabadtéren is biztosít a szervező asztalokat.

 

 

Női jóga workshop

Helyszín: ramadasa Yoga, Margit utca 3.

Időpont: 2017. június 10., 8:30–12:30

Várnak szeretettel mindenkit, aki szeretne mélyebben megismerkedni a női jóga irányzattal, szeretne egy jó társaságban tabuk nélkül beszélgetni nőtársaival és feltöltődni a jóga által Szécsényi Mártával és Csóka Barbival.

Részletes program:

 • 8:15 Érkezés
 • 8:30 Ráhangolódás és Pránajáma (légzőgyakorlat)
 • 9:00 Női jóga Mártával
 • 10:00 Beszélgetés: nőiesség megélése, termékenység, csakrák
 • 11:00 Latin flow jóga Barbival
 • 12:00 Jóga nidrá relaxáció

Jegyek a helyszínen, a workshop napján: 5.500 Ft. (Jógaszőnyeget biztosítanak. Kényelmes ruhában érkezz, amiben jól érzed magad!) Részvételi szándékodat jelezd a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

 

Állásbörze

Helyszín: Piaccsarnok, Budai út 2/a.

Időpont: 2017. június 10., 9:00–15:00

A Pannonjob Kft. ismét megrendezi soron következő Állásbörzéjét Kecskemét városában: számos állásajánlattal készülnek, de lehetőség lesz próba állásinterjúzni, valamint karrier- és önéletrajz-tanácsadást kérni is. Bővebb körű tájékoztatás a +36 20 257 4580 vagy +36 1 2602094 telefonszámokon kérhető.

 

 

Fashion Reggeli 2.0

Helyszín: Malom Központ, Panoráma Terasz

Időpont: 2017. június 10. 9.30-11.00

Végre itt a második kecskeméti Fashion Reggeli! Kérésünk meghallgatásra talált, és a márciusi, egyszeri eseményből sorozat lesz. Június 10-én a divat helyi fellegvárában, a Malom Központban Helló tükör! Kösz jól vagyok! címmel egy igazán csajos reggelire várják a kecskeméti hölgyeket.

Részvétel: Ingyenes, de a limitált létszám miatt regisztrációhoz kötött. Regisztráció: a Malom Központ Facebook oldalán, a földszinti információs pultnál, vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Részletek

 

 

Flow nap - A tested, a lelked, a szellemed feltöltésére!

Helyszín: Kecskemét, Flow Stúdió Bánk Bán u. 6.

Időpont: 2017. június 10. 15-19-ig

“A flow (áramlás) állapotában lenni azt jelenti, hogy minden akadály nélkül alakul az életedben. Magától áramlanak hozzád rég várt lehetőségek, megjelennek a megfelelő személyek, és mindez akarás és görcsölés nélkül. Olyan ez egy kicsit, mint amikor szerelmes vagy. Akkor megszűnik a tér és az idő és csak Te vagy meg Ő. De ilyen az is, amikor elmélyülsz egy kedvenc időtöltésedben, amikor a hobbidnak élsz. Lehet, hogy neked ez a kertészkedés, vagy az autóvezetés, vagy valamilyen sport. Ekkor úgy érzed magad, bármi is történjen a külvilágban, te jól vagy és minden rendben. Szeretném, ha minél többen lennénk, akik élik ezt a csodás élményt, ezért meghívlak most egy „Flow napra”!”

Előadók:

 • Bogdánné Bori: Az egészséges táplálkozásban rejlő erő! www.eloetelbar.hu
 • Tiszavölgyi Erika: Arctorna a természetes szépségért!
 • Vincze Iza: Buborékos boldogság! www.vizart.hu
 • Zalamek Anikó: „Rend”– ben vagyok kint és bent / avagy a rendteremtés öröme és hatásai! www.imani.hu
 • Kovács Fatime: Amazon vagy Királynő? Legényke vagy Király? – női/férfi szerepek a 21. században

Részvételi díj: egyéni hozzájárulás, amennyit ért neked a nap! Előzetes bejelentkezés szükséges a helyek korlátozott száma miatt.

Részletek

 

 

Össznépi Garázsvásár

Helyszín: Kecskemét, Vacsiköz

Időpont: 2017. június 11. 10.00-18.00

A Vacsiköz 2017-ben is készen áll! A Szilva Egyesület lelkes szervezői harmadjára is belevágnak: Kecskemét legnagyszabásúbb, össznépinek titulált garázsvásárára várják a kincskeresőket 9, egymáshoz közeli helyszínen: játék, könyv, bútor, kütyü, régiség és apró kicet-kacat, ezen a napon minden gazdára találhat.

Részletek

 

 

Katus Attila Roadshow

Helyszín: Református Gimnázium tornacsarnoka, Szabadság tér 7.

Időpont: 2017. június 11., 15:00–17:00

60 perces Best Body alakformáló órát és életmód tanácsadást tart Kecskeméten Katus Attila, sportaerobik sportágban hatszoros világ-, kétszeres Európa-bajnok és Világjátékok győztes személyi edző, aerobik szakedző és életmód tanácsadó. A jó hangulat és az izomláz garantált! Katusbody és Katusfood termékeket is beszerezhettek kedvezményesen.

Jegyek a helyszínen: 2300 Ft, elővételben: 1800 Ft. Kontakt: Pankotai Kitti (70/775-3472)

 

 

Mozi: Hogyan legyél latin szerető

Helyszín: Otthon Mozi

Vetítési időpontok:

 • 2017.06.08. csütörtök, 18:00
 • 2017.06.09. péntek, 18:00
 • 2017.06.10. szombat, 18:00
 • 2017.06.11. vasárnap, 18:00

Maximót, a vén gigolót hatalmas meglepetés éri, amikor a 80 éves gazdag felesége lecseréli egy fiatal autókereskedőre. Mivel a fényűző házából is kirakják, kénytelen rég nem látott testvéréhez és imádni való fiához beköltözni. Maximónak hiányzik a megszokott luxus, és míg mindent bevet annak érdekében, hogy elcsábítson egy özvegy milliárdost, kisiskolás unokaöccsét is beavatja a csajozás trükkjeibe.
R. Ken Marino Sz. Eugenio Derbez, Kristen Bell, Salma Hayek, Raquel Welch; magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 116’

Előzetesért görgess a bejegyzés végére!

 

 

Előzetes: Keserű Aszú - Borkóstoló és színházi előadás

Helyszín: Koch Borház Kecskemét, Bethlen körút 12/c.

Időpont: 2017. június 16., 19:00–22:00

“Egy konyhát látunk, benne asztal, rajta tárgyak szerte-szét.
Boros pohár az asztalon, benne bor, kölünleges folyadék.
Mely keserű és édes, mélyvörös meg hófehér, szikrázóan fényes.

Egy kavargó küvé mely szertelen... s most egy csepp kiválik csendesen.
Elválva a többitől, a pohárból fölfelé tör, Emelkedik rendesen, egyenletesen.
A pohár felett halkan remeg, s beteríti magával az egész élet-teret.”

 • Szereplők: Bata Éva - Bárnai Péter
 • Konzulens: Tóth Ákos Károly
 • Rendezte: Sárosi Gábor 


Az 5 tételből álló borkóstoló, valamint a színházjegy ára: 3900 Ft. A jegyek megvásárolhatók a helyszínen, illetve a következő elérhetőségeken foglalhatók: +36-30-567-4116; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Hírös Gasztroszínház

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 09 június 2017 09:49
Értékelés:
(2 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449