TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ A legjobb hétvégi programok Kecskeméten, június 29. és július 2. között
29
2017 jún.

A legjobb hétvégi programok Kecskeméten, június 29. és július 2. között

 

Nyugi, Kecskemét nem lőtte ki az összes programrakétáját múlt hétvégén, az elkövetkező napokra is jut kiállítás, jóga madárcsicsergéssel, családi piknik, a gyerkőcök pedig szépségeket alkothatnak. A mozi kínálatában is találtunk izgalmasnak ígérkező filmet. Ha nincs kedvetek a Balatonig utazni levendulát ünnepelni, Szegeden is megtehetitek most hétvégén!

 

 

A kaTARzis országos vándorkiállítás már Kecskeméten is! 

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Árpád krt. 4.

Megtekinthető: 2017. június 24.-július 21. között

A kiállítás keretében tizenhat színes plakát, valamint húsz fekete-fehér életkép látható. A plakátok különlegessége, hogy azokon a foltos hajhullással érintett nők szerepelnek, az 50-es évek plakátstílusában, a pin-up ihlette alapkoncepcióban, kopaszon. A fekete-fehér képek a fotózás folyamatába, valamint a foltos hajhullással érintett nők mindennapi életébe engednek betekintést.

A kaTARzis kiállítás alkalmi modelljei – akik a Magyar Alopecia Areata Közösség nevű önsegítő csoport tagjai– azzal a céllal álltak modellt, hogy a képek hatására az emberek másképp tekintsenek a női kopaszságra. Azt szeretnék megmutatni, hogy nem a haj teszi a nőt, és hogy ezzel az állapottal együtt is lehet teljes életet élni. A modellek– akik többsége kendőt vagy parókát hord a hétköznapokban – a képeken keresztül legintimebb szférájukba engedik be a látogatókat, és remélik, hogy sikerül elgondolkodtatniuk az embereket egymás különbözőségeinek természetességéről és ennek elfogadásáról. Az emberek tájékoztatása mellett szeretnék bátorító üzenetüket a potenciális sorstársakhoz és a hasonló nehézségekkel együtt élőkhöz is eljuttatni.

A kiállítás Verbőci Patrícia fotográfus, Ugrai Judit sminkes-grafikus, valamint Tartóczki Éva stílustanácsadó segítségével jött létre. A tárlatot eddig országszerte tíz helyszínen láthatta a közönség.

Bővebb információ 

 

 

The White Latin Party

Helyszín: Happy Mozgás&Szépség Centrum, Dobó krt. 3., 1. em. terasz

Időpont: 2017. július 30., 19:00–20:00

Ennyi keménykedés után jöjjön egy kis "lazító" latin fitnesz edzés! Hogy mi is a Latin Fitness? Egy mondatban megfogalmazva az önfeledt, tét nélküli, boldog testmozgás megteremtése, a latin táncok és a fitnesz kombinációja! Ez az óra rendkívül vidám és jókedvű. A Latin Fitness vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal. Az óra látogatásához nem kell tánctudás, nem koreografált, a lényeg, hogy lazulj, örömködj! Hogy még izgibb legyen ez az esemény a dress code: white.

Az óra díja: 1200 Ft

 

 

Kézműveskedésre fel: kasírozás

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely

Időpont: 2017. június 30. és július 1.

Pénteken 10-12 óráig leshetik el a gyerekek a kasírozás csínját-bínját, majd szombaton 10 és 12 óra között, illetve 14:30-tól 16:30-ig készíthetnek kasírozott ablakdíszeket.

 

 

Napüdvözlet a fák alatt

Helyszín: Kecskeméti Arborétum, Kápolnával szembeni rét

Időpont: 2017. július 2., 8:15–9:30

Mire számíthatsz: energiával feltöltő jógázás a természet lágy ölén, a fűszálak csiklandozása közben, majd relaxáció a madárcsicsergést hallgatva, egy jó társaságban. Jógaszőnyegedet, vizet és kényelmes ruházatot hozz magaddal! Szervező: ramadasa Yoga.

A közös gyakorlás ingyenes/adományos jellegű. Bejelentkezni nem szükséges, de ismerőseidnek szólni kötelező!

 

 

Családi piknik

Helyszín: Guba park (Vacsi-köz)

Időpont: 2017. július 2., 14:00–21:00

Ingyenes koncertek, gyerekfoglalkozások, népi játékok és sok más különleges program az egész család számára.

Bővebb információ

 

 

Mozi: A kertész titka

Helyszín: Otthon Mozi

Vetítési időpontok:

  • 2017.06.30. péntek, 20:00
  • 2017.07.01. szombat, 20:00

Esküvői vacsoráján a fiatal újságírónő, Unn Tove pár órás újszülöttet talál a női mosdóban. A gyereket át kell adnia a gyámhivatalnak. 16 évvel később feltűnik az ajtajában egy eltökélt és energikus lány: ő az egykori csecsemő, aki most meg akarja találni biológiai szüleit. Együtt kezdenek keresésbe. Kutatásuk során megismerkednek egy bogaras egykori bokszolóval és pornófilmproducerrel, akinek az elbeszélése révén körvonalazódik egy szabad szerelem és egy súlyos titok története.

Feliratos, norvég-dán-német dráma, 95 perc, korhatár: 16, rendezte: Sara Johnsen, szereplők: Ruby Dagnall, Tuva Novotny, Laila Goody.

 


Kitekintő: IV. Szegedi Levendula Napok

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Füvészkert, Szeged, Lövölde u. 42.

Időpont: 2017. július 1., 9:00–július 2., 18:00

Egy hétvége a Füvészkertben, ahol minden a levenduláról szól! A szegedi Levendula Napokon minden korosztály számára színvonalas és színes színházi előadásokkal, koncertekkel és ismeretterjesztő-, egészségmegőrző előadásokkal és bemutatókkal várják a levendula illatának, ízének, színeinek szerelmeseit. Az előadásokon kívül kézművesek, növénytermesztők és méhészek is hívogatják a látogatókat. Egész nap levendulás kézműves termékek, ajándéktárgyak, kézműves ékszerek, természetes alapanyagú kozmetikumok és élelmiszerek, valamint levendula, egzotikus és évelő növények vására keretében tankolhatunk fel csupa jósággal. A rendezvényt gyermekprogramok és kézműves foglalkozások színesítik.

Részletek

 

 

Előzetes: Pezsdítő nyári ritmusok - Fiesta udvar

Helyszín: Hírös Agóra Ifjúsági Otthon

Időpont: 2017. július 5., 20:30–23:00, Kapunyitás: 20.15

ZENE - TÁNC – NYÁR
Amatőr művészeti csoportok bemutatkozása: kubai salsa, bachata, kizomba táncbemutatók, tánctanítás, szabad tánc, kvízjáték, meglepetések, nyeremények. Egy este, amikor együtt, kötetlenül kikapcsolódhatunk. Házigazda: Dolce Dance Nemzetközi Kubai Salsa és Latin Tánciskola, vezetője: Baranyi Anett

Belépő: 1.000.- Ft/fő. Jegyek válthatók: elővételben az Ifjúsági Otthon pénztárában, online jegyvásárlás a www.hirosagora.hu oldalon, jegyek a helyszínen csak korlátozott számban kaphatók. Rossz idő esetén a programok az Ifjúsági Otthon nagytermében kerülnek megrendezésre

Következő programok:

  • 2017. július 12. szerda 20.30: „AZ ÉLET MAGA A TÁNC...!”
  • 2017. július 19. szerda 20.30: LATIN TÁNCEST RETRO PARTYVAL
  • 2017. július 26. szerda 20.30: TŰZI – JÁTÉK - TÁNCHÁZ
  • 2017. augusztus 2. szerda 20.30: HÖLGYVÁLASZ

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

 

Utoljára frissítve: csütörtök, 29 június 2017 09:06
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449