TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Szerelmes szarvasoktól zeng az erdő, irány Gemenc!

25
2017 aug.

Szerelmes szarvasoktól zeng az erdő, irány Gemenc!

Fotó: László Anasztázia (Facebook/Gemenc) Fotó: László Anasztázia (Facebook/Gemenc)

 

Mit olvashat ki a vadász az elhullajtott agancsokból? Hányféle bőgő hangot hallhatunk? Hogyan élnek a gímszarvasok? A válaszok a gemenci erdő mélyén rejlenek. Augusztus 25. és szeptember 9. között vezetett túrákon hallgathatjuk a szerelmes gímeket.

 

 

 

A Gemenc északi (Keselyűs) és déli kapujától (Pörböly, Ökoturisztikai Központ) indulnak a túrák szürkületben. Szakemberek segítségével a kirándulók fültanúi lehetnek ennek az érdekes jelenségnek. Görgess a bejegyzés végére, hogy belehallgathass!

A természetjárás más élményekkel is kiegészül: természetfilmvetítés, kisvasutazás/lovasfogatos kirándulás és vacsora borkóstolóval egybekötve a kínálat késő estébe nyúlóan. 

 

 

A pénteki és szombati túrákon való részvételt gyerekek részére általában nem ajánlják, őket a 2017. szeptember 2-án, az Ökoturisztikai Központból induló túrára várják. Ekkor a csendes hallgatózást megunó fiatalok kézműves foglalkozáson, filmvetítésen várhatják meg Lassiban a vonat visszaindulását.

 

Árak:

  • Erdei vasutas kirándulás: 2500 Ft
  • Lovasfogatos kirándulás vacsorával: 7000 Ft

 

Eseménynaptár

 


További információ, helyfoglalás a lovasfogatokra:

Ökoturisztikai Központ (Pörböly, Bajai út 100.)

Telefon: 30 243-4613 és 74 491-483, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449