TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Álommegvalósítók és jótündérek kerestetnek az őszi Nőnek lenni jó konferencián

28
2017 aug.

Álommegvalósítók és jótündérek kerestetnek az őszi Nőnek lenni jó konferencián


Gyere és valósítsd meg az álmaidat, és közben még jótündérré is válhatsz! Inspiráló élettörténetekkel, praktikus tanácsokkal zökkent ki majd bennünket a mindennapok szürkeségéből az őszi Nőnek lenni jó konferencia, amelyen ha részt veszel, belépőjegyed árával egy súlyosan beteg kecskeméti kislány, illetve koraszülött, mozgáskárosodott kisgyermekek álmát segíthetsz valóra váltani! Hatodik alkalommal is remek előadókkal, impulzív témákkal, tombolával és kapcsolatépítéssel várnak bennünket a szervezők, Csatos Erika és az Álomjövő csapata.

 

 

Csatos Erika:
Jó hangulatú, „csajos eseményre” számíthat az, aki eljönTrendalelke: Milyen újdonságokkal készültök a hatodik “Nőnek lenni jó!” konferenciára?

Csatos Erika: Minden egyes konferenciánk egy bizonyos tematika köré szerveződik, a mostaninak az “Álmaink” alcímet adtuk. Nem tudom, ki, hogyan van vele, de szerintem a többségünknek kisgyerekként hatalmas, világra törő álmai vannak. Amikor felnövünk, valahogy elveszítjük ezeket, és beleszürkülünk a hétköznapokba. Ezen a konferencián fel szeretnénk eleveníteni a gyerekkori álmokat, egyben arra biztatni a jelenlévőket, hogy gyerünk, valósítsuk meg a régi vágyainkat! Az őszi konferenciát szakmaisággal ugyancsak felvértezzük: meghívtuk Doktor Hogyant. Az ő feladata az lesz, hogy visszatartson minket attól, hogy elszálljunk az álmainkkal. Újdonság még, hogy videóra vesszük a konferenciát, így később visszanézhető lesz majd a nagyközönségnek is.

Tavasszal a konferencián két férfi is edzette az önbizalmunkat, de most sem maradunk férfi előadók nélkül.

Tonk Emil, azaz Dr. Hogyan mellett Balogh Áron is mesél majd nekünk,  mégpedig arról, hogy egy férfinek milyen az álomnő, az álomfeleség és az álomanya, és könnyen kiderülhet, hogy egészen mást gondolunk ezekről mi, nők. Arról is beszélni fog, hogyan kell(ene) kommunikálnunk a férfiakkal, hogy megértsék szándékainkat és el is érjük ezáltal a céljainkat. Szerintem különleges előadás lesz!

Törekszel rá, hogy mindig teret adj a férfi energiáknak is?

A szinergia híve vagyok, meggyőződésem, hogy férfi és nő csak együttműködve tudja elérni a boldogságot, ehhez például az kell, hogy egymás szempontjait figyelembe véve valósítsuk meg önmagunkat.

A tavaszi kitérő után visszaköltözik a konferencia a kamarába, jól tudjuk?

Elkészült főtámogatónk, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara csodálatos, új konferenciaterme, rádadásul a régi konferenciaterem ugyancsak rendelkezésünkre áll, így több vállalkozónőnek tudunk teret adni, hogy bemutatkozhassanak a rendezvényünkön.

 

Népes hölgykoszorú a tavaszi konferencián, pedig nincs is rajta mindenki...


Gondoltad volna évekkel ezelőtt, hogy ilyen mértékig kinövi magát a rendezvény?

Az volt a cél, hogy minél több kecskeméti hölgy ismerje meg és támogassa egymást az álmok megvalósításában. Az első alkalommal több mint 50-en voltunk, ez egészen pontosan 51-es létszámot takart. A nagy boldogságot az okozza nekem, hogy évről évre nőtt a létszám. Rendre idő előtt elfogynak a jegyek.

Kecskeméten túl is híre van már a Nőnek lenni jó! konferenciának...

Így van, Győrből, Nyíregyházáról, Budapestről és Szegedről érkeznek vendégek. Az a tapasztalatunk, hogy aki egyszer ellátogat a konferenciára, a következő évben hozza a barátnőjét, ismerősét is magával.

Ismételten jótékony célt szolgál is a konferencia?

A Csodalámpa Alapítványt és a Gézengúz Alapítványt támogatjuk ezúttal. Előbbi által megismertünk egy kecskeméti kislányt, a 11 éves Nellit,  aki egy súlyos betegség kihívásaival néz szembe. A kívánsága nagyon egyszerű: a betegségéből adódóan felváltva a szobájában és a kórházban tölti a napjait, ezért egy tv-t szeretne, amit mi nagyon jó szívvel vásárolunk meg neki. A Gézengúz Alapítvány koraszülött, mozgáskárosodott gyermekek terápiáját biztosítja; a szülők és a gyerekek összetört álmait tudja újra felépíteni. A konferencia résztvevőinek segítségével egy terápiás szobát tudunk berendezni számukra.

Megemlíteném, hogy támogatóink, a Metlife, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, illetve az Eyva Ház, mindannyian hívás nélkül jelentkeztek, tehát szokás szerint nagyon pozitív energiák veszik körül a szerveződést, és ez lehetővé teszi, hogy a konferencia bevételéből nemes ügyeket támogathassunk.

A menetrend marad a régi?

Igen, az előadások közti kávészünet,  végül tombola, ismerkedés és csacsogás nélkülözhetetlen eleme lesz az őszi rendezvénynek is. Szinte kerti partyval zárunk majd, hiszen az új konferenciateremhez egy hangulatos terasz társul.

 

2016 őszén: “Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.”

 

Nőnek lenni jó! - Álmaink

Időpont: 2017. szeptember 22.,13.00

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kecskemét, Árpád krt. 4.

Támogatói jegy: 4.000 Ft/fő

Jelentkezés itt

Ízelítő a programból:


Balogh Áron, (CCHT Hipnoterapeuta, Szomatodráma játékvezető) - Tudnunk kéne? A félreértéseken és elvárásokon alapuló kapcsolati problémakör

Bella Violetta, (református lelkész) – Amiről álmodni sem mertem

Dr. Juhos Andrea, (Lee Hecht Harrison Magyarország ügyvezető partner, karrier tanácsadó) – Hogyan találd meg az álomállásod

Fehér Anna Luca, (bortechnológus, sommelier) – Férfias játékok, női nézőpontok

Hodik Adrienn (Natura Hill Zebegény tulajdonosa) –  Álmokból élhető valóság

Klementz Kata, (Loffice társalapító) – Közösség álomkivitelben

Sallay Fanni (Cake Shop Budapest tulajdonosa) – Megálmodott valóság

Szilasi Márti (Source memory healing alapítója, Anahita Temple és jógaközpont) – Megérkezés a női teljességbe

Tonk Emil (Magyar Marketing Szövetség ügyvezető alelnöke, marketing guru) – Az igazi cél egy határidővel pontosított álom

A részvétel előzetes regisztráció és a támogatói jegy előzetes megvásárlásával lehetséges.

A regisztrációs felületen az adataid kitöltésével és a megadott bankszámlaszámra történő utalással biztosítod részvételed.

Jelentkezés itt

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 29 augusztus 2017 10:32
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449