TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Cuki bábok költöztek a Malom Központba
29
2017 aug.

Cuki bábok költöztek a Malom Központba

 

Szürke Egérék, a Minden egér szereti a sajtot előadás címszereplői Kiszely Ágnessel, a Ciróka Bábszínház igazgatónőjével összedolgozva megnyitották a bábkiállítást a Malom Központban, kedd délután, és rögtön szerepeltek is egy kicsit.

 

 

 

A tárlat látogatói bepillanthatnak „Cirókáék” életébe. Szemtanúi lehetnek, miként töltik a nyár utolsó napjait, hogyan készülnek az iskolakezdésre, és mi minden kerül a listára egy-egy bevásárlás során.

 

 

Hétről-hétre apró részleteiben változik majd a kiállítás: a most még üresen álló iskola és bábszínház a jövő héten benépesül, az azt követő héten pedig az öreg szélmalom alakul át bevásárlóközponttá.

Információink szerint szeptember 9-én, a farmervásár napján 10 és 18 óra között 15 "cirókás" azt tervezi, hogy megszökik a kiállításról! Ha ez valóban megtörténik, a gyerekek feladata lesz, hogy felkutassák a szökevényeket a Malomban. Az információért cserébe “Jó tett helyébe jót várj!” kártyát kapnak, amellyel 15% kedvezményt érvényesíthetnek színházi belépőjük megváltása során. Merthogy az őszi szezon kezdetén is legalább annyi izgalmas program várja az érdeklődőket a Ciróka Bábszínházban, mint egy jó minőségű ementáli sajtban a lyuk!

 

 

Szürke Egérék a megnyitón előbb dalban mesélték el, mennyire rajonganak a sajtért (erről videó a bejegyzés végén látható), majd rávetették magukat a Félegyházi Pékség sajtos pogácsáira.

 

 

“Különleges ez a kiállítás számunkra. Sok helyen megfordultunk már, bevásárlóközpontban viszont első alkalommal. Gondolom, a Malom számára is újdonság, hogy egyik üzletében nem értékesítésre váró árucikkek, hanem különböző előadások résztvevői állják a kíváncsi vásárlók tekintetét” - mondta a megnyitó alkalmával Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatónője.

 

Ciróka bábkiállítás a Malom Központban

Helyszín: Malom Központ, II. emelet, a Budmil üzlettel szemben

Időpont: 2017. augusztus 29. - szeptember 17., keddtől vasárnapig 15:00 – tól 18:00 óráig

A belépés mindenkinek ingyenes!

 

Galéria

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 29 augusztus 2017 17:21
Értékelés:
(3 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449