TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Egyéjszakás kalandra fel Kecskeméten: jön a Színházak éjszakája!
30
2017 aug.

Egyéjszakás kalandra fel Kecskeméten: jön a Színházak éjszakája!

 


Nem kell Budapestre utaznunk, hogy különleges helyszínen, különleges előadáson töltsük a Színházak éjszakáját, Kecskemét ugyanis feliratkozott a vidéki helyszínek listájára: a Ciróka Bábszínház udvara áll majd nyitva, és a Hírös Gasztroszínház egyik legújabb darabjával, a Keserű Aszúval várja a betérőket.

 

 

 

Színházak éjszakája Kecskeméten

Helyszín: Ciróka Bábszínház udvara, Budai utca 15.

Az előadás időpontja: 2017. szeptember 16., 20 óra

A belépőjegy 3900 Forint, mely tartalmazza az előadást és a fogyasztást.

 

 

Keserű AszúMíg fiatalon a kalandot és a kiismerhetetlent kutatjuk az ellenkező nemben, úgy érett korunkra a biztonságot és a nyugalmat. Folyton kutatunk, kísérletezünk, alázatot gyakorlunk, elvárásokat támasztunk, s olykor még a szeretetre is jut időnk. A legkiválóbb borok mellé a legkiválóbb irodalmi művekből válogattak össze a párkapcsolat bizonyos fázisait elénk táró jeleneteket, s megpróbálják felnyitni a vendégek szemét, hogy mi az az értékrend, amitől két ember kapcsolata örökkévalóvá válhat.

A nosztalgikus első fellángolás és a vulkánként fortyogó nagy szerelem csodái után mi lesz velünk? Megmaradunk egymásnak, s szépen leülepedünk, mint vulkanikus hamu az egykor virágzó tájra. Nagy kortyokban gurítjuk le torkunkon a kezdetben mézédes, mára keserűvé vált aszút. Így kell ennek lennie? Derítsük ki együtt!"Egy borban Két bor van. Két cuvée az egy borban.
Egy borban két cuvée, Két cuvée az egy borban."

 

  • Szereplők: Bata Éva színművésznő és Bárnai Péter színművész
  • Rendező: Sárosi Gábor, konzulens: Tóth Ákos Károly

 

Olvastad már? Ilyen gondolatokat, érzéseket váltott ki belőlünk a Keserű Aszú

 

A Gasztroszínház előadásában egymással keveredik íz, illat, hang és mozdulat, testközelből élvezhetjük a színész jelenlétét, a jelenetek közt egy-egy finom falat ízét, kiváló borok zamatát. Az est során a Koch Borház Kecskemét 4 féle bort kóstoltat meg a közönséggel, melyet a Félegyházi pékség sós apróságai és a Alföldi Garabonciás Kft. termékei kísérnek.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449