TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Melyik területet tisztítsuk meg Kecskeméten? Ti választotok, mi akciózunk!

05
2017 szept.

Melyik területet tisztítsuk meg Kecskeméten? Ti választotok, mi akciózunk!

 

Kesztyűt húzunk és hadat üzenünk a szemétnek Kecskeméten, a TeSzedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért szeptemberi megmozdulása keretében! 

 

Szerkesztőségi elvünk, hogy csakis letesztelt, kipróbált dolgokról írunk Nektek. Így van ez a környezetvédelemmel kapcsolatos cikkeinkkel is, a megosztott kihívásokba rendre belevágunk mi magunk is. Már tavaly szemeztünk a TeSzedd kezdeményezéssel, de akkor lecsúsztunk a jelentkezésről. Idén viszont mindenképp szeretnénk kivenni részünket a piszkos munkából.

Arra kérünk benneteket, a Facebook bejegyzés alatt kommentben jelezzétek nekünk ma este (2017. szeptember 5.) 19 óráig, melyik területet bújtassuk ki Kecskeméten a hulladék alól! Amelyikre a legtöbb szavazat érkezik, a Trendalelke csapata ott bukkan fel jövő héten, hogy zsákjaival bekebelezze az utolsó csokispapírt is!

 

 

TeSzedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért

 

Helyszín: DÖNTSÉTEK EL TI!

Időpont: 2017. szeptember 15-17.

 

A „TeSzedd!” egy olyan külföldi minta alapján szerveződő önkéntes akció, melynek célja, hogy összefogja azokat a lakosokat, akik tenni szeretnének azért, hogy tisztább környezetben éljünk, és ezért időt szánnak arra, hogy megtisztítják lakóhelyüket és annak környékét a gazdátlan szemétkupacoktól.

 

Facebook oldal 

 

Várjuk a környezettudatos olvasókat, akik csatlakoznak hozzánk a város szépítésben!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 05 szeptember 2017 09:12
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449