TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Trendalelke könyves villámcsődület Kecskemét főterén, az olvasás világnapján!

06
2017 szept.

Trendalelke könyves villámcsődület Kecskemét főterén, az olvasás világnapján!

 

Az egyik legkirályabb életérzés a világon: olvasni! Ünnepeljük meg az olvasás világnapját egy belevaló megmozdulással szeptember 8-án, egy belvárosi villámcsődülettel! Nem lesz más dolgotok, csak csatlakozni hozzánk a kedvenc vagy az éppen olvasott könyvetekkel a 0 kilométerkőnél, hogy egy kicsit dicsőítsük a favoritokat, és hirdessük az igét: olvasni menő!

 

Trendalelke villámcsődület az olvasás világnapja alkalmából

 

Helyszín: Kecskemét Főtere, 0 kilométerkő

Időpont: 2017. szeptember 8., 17:30


1965. november 17-én az UNESCO szeptember 8-át nevezte ki az olvasás nemzetközi napjává. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet az írás-olvasás készségének fontosságára. Az olvasás nemcsak a tanuláshoz szükséges, hanem kellemes kikapcsolódás, mely egyszerre hat a képzeletre és az érzelmekre is. Ahogy Lukjanyenko mondta: "Minden elolvasott könyv egy újabb megélt élet.”.

 

 


Mi sehova nem indulunk el könyv nélkül, hisz amíg várni kell egy találkozón vagy sorban állva a postán, máris becsaphatjuk az időérzékünket egy kis olvasással. Sőt, ha lapul a táskában egy könyv, a legjobb úti társsá avanzsálhat, ha utazunk. Arról meg ne is beszéljünk, hogy itt az ősz, jönnek az esős, hűvös napok, amikor a legkirályabb életérzést a következő idilli kép produkálja: a lakás egy csendes, kényelmes zuga, meleg zokni, puha pléd, forró tea és egy izgalmas regény. Ugye, megvan, miről beszélünk?

Reméljük, hogy pénteken is egy klassz életérzést tapasztalunk meg együtt, szóval kedves kecskeméti könyvmolyok, röppenjünk össze, és olvassunk a 0 km kő-nél néhány percet vagy akár többet is! 

Biztosan plusz egy könyvvel térsz haza, ugyanis a Kóborló Könyvesbolt jóvoltából 3 ládányi olvasnivalóból választhatod ki a következő "áldozatodat".


Várunk benneteket szeretettel 0-110 éves korig!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 07 szeptember 2017 10:05
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449