TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Csatlakozz hozzánk, Trendalelke Zöldekhez, és tedd szebbé Kecskemétet!
13
2017 szept.

Csatlakozz hozzánk, Trendalelke Zöldekhez, és tedd szebbé Kecskemétet!

 

Pénteken akcióba lendülünk! Bevállaltuk az idei TeSzedd mozgalmon való aktív részvételt, így megtisztítjuk az általatok felvetett árpádvárosi óvoda környékét a burjánzó szeméttől. Csatlakozni ér!

 

Múlt héten arra kértünk Titeket, szavazzátok meg, melyik közterületrészt szabadítsuk meg a füvet, földet, betont eltakaró, nem odaillő tárgyaktól. Ambivalens érzésekkel olvastuk a kommenteket: egyrészt örültünk, hogy ennyien jártok nyitott szemmel a városban, és nem vagytok restek kiállni a tisztaságért, hiszen legyinthetnétek is, hogy á, mindegy, ha összeszedjük, úgyis hordanak oda új kupacot… Viszont látni a sok-sok képet rondábbnál rondább helyszínekről, egyszerűen kiakasztó, meg persze elgondolkodtató, hogyan lehet ennyi igénytelen embertársunk, és hogyan lehetne rendet tenni a fejükben.

Most nem áll módunkban erre válaszok és megoldások után kutatni, de frusztrált tétlenség helyett ígérjük, kihozzuk a maximumot önkéntes akciónkból!

Sajnos a sokak által előterjesztett javaslat, a Praktiker körüli rész messze meghaladná kapacitásunkat, becsléseink szerint oda kevésnek bizonyulna a 15 db 110 literes zsák, amit a TeSzedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért szervezőitől kapunk, inkább markolóra és konténeres autóra lenne szükség. Ráadásul azt is gyanítjuk, hogy ott a háztartási hulladékból van kevesebb, és pont az olyan szemétben bővelkedik a terület, amit az önkéntes akció keretében nem gyűjthetünk (például veszélyes hulladéknak minősülő dolgokat, sittet, stb.). Úgy gondoljuk, az árpádvárosi óvoda környéke jobban belefér egy péntek délutáni önkéntes akció kereteibe, és az a terület ugyancsak nagyon sokakat bosszant.

 

 


TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért a’la Trendalelke

 

Találkozó időpontja: 2017 szeptember 15., 17:00 (Esőnap: szeptember 16.)

Szemétszedés helye: 6000 Kecskemét, Tóth László sétány 1.

Találkozási pont megnevezése: Ferenczy Ida Óvoda Árpádvárosi Tagintézménye

 

Csatlakoznál hozzánk? Várunk a megadott helyszínen, a megadott időpontban játszós ruhában, kesztyűvel felszerelkezve! Szívesen fogadunk minden segítő kezet! :) A szemétszedéshez szükséges zsákokat a szervezőktől kapjuk, azok elszállításáról is ők gondoskodnak, így neked csak annyi a dolgod, hogy egy kis női csevej közben segítesz nekünk megtömni a TeSzedd zsákokat. Kérjük, jelezd nekünk e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a Facebook oldalunknak küldött üzenetben, ha számíthatunk Rád!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 13 szeptember 2017 08:55
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449