TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ LEGO őrület Kecskeméten: újra itt a KOCKAFESZT

16
2017 szept.

LEGO őrület Kecskeméten: újra itt a KOCKAFESZT

 

A nyári fieszták után következő hétvégén egy merőben eltérő, 100 %-ban családbarát fesztivál rázza fel a várost: a KOCKAFESZT! A 2015-ös fesztivál után most még nagyobb területen és még több programmal várják a műanyag kockák szerelmeseit.

 

 

 

Kockafeszt Kecskemét

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.

Időpont: 2017. szeptember 23-24., 10:00 – 18:00

 

 

Programok:

 

Jelmezverseny

Készíts LEGO minifigura jelmezt, öltsd magadra és mutasd meg mindenkinek a KOCKAFESZT színpadán! A jelmezben érkezők LEGO meglepetést kapnak. A jelmezbemutató a kecskeméti KOCKAFESZTen szombat délután 15:00-kor kezdődik, a színpadon. Az átöltözéshez külön helységet biztosítanak.


Terepasztal kiállítás

A KLIKK csapata az elmúlt évben több, mint 100 négyzetméternyi új terepasztalt épített. Az őszi KOCKAFESZT turnén rengeteg még soha be nem mutatott, ámulatba ejtő alkotással és az építőivel találkozhatnak az érdeklődők.

 

 

 

tekerd! kiállítás

A tekerd! csoport fiataljai páratlan élménnyel gazdagítják a KOCKAFESZT látványosságait. Csodáld meg a művészi óriás LEGO képeket, készíts közös fotót LEGO Puskás Ferenccel LEGO Batmannel!

 

Játszóház

A KOCKAFESZT legnagyobb játszóházai vegyes LEGO építőelemekkel vannak tele. A szőnyegen és az asztalokon több tízezer, olykor akár több százezer kockából építhetnek a gyerekek. Érdemes figyelni, olykor ugyanis építőversenyt is indítanak, amin apró LEGO meglepetéseket kaphatnak az ügyeskedők.

 

LEGO DUPLO szoba

A pöttöm LEGO rajongók kényelmesen, a szőnyegen játszhatnak a LEGO DUPLO kockákkal, amik között több érdekes figurát, sok-sok állatkát és vonatot is találni. A legkisebbeknek puha óriáskockákkal is készülnek.

 

LEGO Friends játszóasztal

Építsd meg Heartlake City legújabb vagány épületeit a sok-sok LEGO Friends kockából, és helyezd el építményedet a LEGO Friends terepen!

 

LEGO Minecraft asztal

Lépj ki a digitális világból és alkosd meg saját Minecraft terepedet a valóságban, LEGO kockákból! Több ezer kockából építheted meg kedvenc Minecraft helyszínedet és a játszóasztal környékén megtalálod az óriás LEGO Creeper szobrot is. Ne felejts el egy közös fotót készíteni vele!

 

 

Óriás mozaikfal

92160 LEGO bütyök, hat négyzetméteren – ez a KLIKK hatalmas kockafala, amit a rendezvényre látogató LEGO rajongók töltenek meg szebbnél szebb mozaik építményekkel. Ugye Te is köztük leszel?

 

LEGO Mindstorms csodák

Próbáld ki beprogramozott LEGO robotokat! Van, amelyik megtalálja a helyes utat egy pályán, amelyikkel itt a piros, hol a pirost lehet játszani és olyan is akad, amelyik egy apró emléket is nyomtat neked.

 

LEGO Technic terep

Tekintsd meg a legmenőbb LEGO Technic járgányokat a KOCKAFESZT LEGO Technic standján. Sőt, több autót Te magad is irányíthatsz egy bukkanókkal teli pályán át. Ha ihletet kaptál, építsd meg saját LEGO Technic gépedet!

 

Börze

A rendezvény elengedhetetlen része a vásár, ahol beszerezheted legújabb LEGO készletedet és kockáidat.

 

LEGO gyár Nyíregyháza stand

Tudj meg többet a nyíregyházi LEGO gyár működéséről, a kockák gyártási folyamatáról. Ismerd meg a LEGO 85 éves történelmét régi LEGO készleteken keresztül.

 

 

Neked is van egy menő kreálmányod?

 

Ha már elmúltál 14 éves, neked is lehetőséged van bemutatni LEGO építményedet a KOCKAFESZTen, a KLIKK csapatával közösen. Légy te is a kiállítók egyike és ismertesd meg ügyességedet több ezer emberrel! A rendezvényekre külön kell jelentkezni, a honlapra való regisztrációt követően.

A jelentkezők egy előzetes válogatón vesznek részt. A meghívottak a jelentkezéssel elfogadott megadott feltételek mellett a KOCKAFESZT kiállítói lesznek. A helyszínen a vendégkiállítói verseny keretén belül a KLIKK csapata pontozza a vendégek kiállított műveit, s a három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel térhet haza. Természetesen a többiek sem maradnak ajándék LEGO készlet nélkül.

 

 

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

  • Gyermek jegy: 500 Ft (14 éves korig)
  • Felnőtt jegy: 700 Ft
  • Családi jegy: 2000 Ft (2 felnőtt, 2 gyermek)
  • A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes.


Jegyeket elővételben is kaphatók szeptember 11-től a Hírös Agórában, hétköznapokon 14:00 és 19:00 között. Bár belépőt a rendezvény napjain is lehet vásárolni, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasolják az elővételes jegyvásárlást. Jegyvételkor elfogadott fizetőeszközök: készpénz, bankkártya.

További jegyinformációk: 06-76-503-880

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 18 szeptember 2017 08:51
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449