TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Szombaton jön a Fashion Reggeli karácsonyi kiadása: így éld túl az ünnepeket!
13
2017 nov.

Szombaton jön a Fashion Reggeli karácsonyi kiadása: így éld túl az ünnepeket!


Hat hét múlva karácsony, a boltok polcai már roskadoznak a szaloncukortól, már csak egy lépés, és mindenhol szól a Jingle Bells. Menthetetlenül ráhangolódunk most szombaton az ünnepekre a 4. Fashion Reggelin, ahol az esemény nevéhez hűen szó lesz karácsonyi frizuráról, szilveszteri party sminkről, de közben kivesézhetjük a meghívott vendégekkel, gáz-e, ha nem mi főzzük a karácsonyi halászlevet vagy netán nem is otthon karácsonyozunk… Inspirációt gyűjtünk a karácsonyi dekorációkhoz, és elbeszélgetünk arról is, hogyan kell a kényszeres tökéletesség hajszolása helyett - ami feltöltődés helyett kimerüléshez, megégett ujjpercekhez, leizzadáshoz és “utálom az egészet!” érzéshez vezet - inkább a boldogságra koncentrálni. Reggelizz egy kellemeset, közben tudd meg, ki hogyan nem őrül bele a rohanásba!

 

Fashion Reggeli 4.0

 

Helyszín: Helyszín: Malom Központ, Kecskemét, Korona utca 2., Libri Könyvesbolt (3. emelet)

Időpont: 2017. november 18., 9:30-11:30

 

 

Novodomszky Éva műsorvezető, a Malom Magazin tavaly téli címlapsztárja a karácsonyvárásról, adventi készülődésről beszél majd. Elmeséli, mindez hogyan zajlik az ő családjában, férjével, a szicíliai származású Salvóval, és két fiukkal, Cristianóval és Marcóval.

 

Leskovics-Ortelli Andi pszichológusként bizonyára hasznos tanácsokkal, gondolatokkal bocsát minket az adventi készülődés olykor rögös útjára: megosztja velünk praktikáit, hogy novembertől szilveszterig ne durranjunk szét az idegtől!

 

 

Boros Évitől, az Attila Virágszalon munkatársától megtudhatjuk, mitől lesz stílusos az ünnepi dekoráció központi eleme. Az Attila Virágszalonban már gőzerővel készülnek a karácsonyra, pompás koszorúk sokaságával, és  ajándékcsomagolással segítenek bennünket a karácsonyi rohanásban.

 

 

 

Szabó-Finster Judit, a Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő marketing és rendezvény koordinátora, valamint Heller Tímea, a Barack Thermal Hotel & Spa értékesítési és marketing vezetője elárulja: egyre többen töltik az ünnepeket hotelekben, számukra a karácsony tuti pihenéssel telik, nem pedig a konyha és az étkező közti szaladgálással.

 

Egy másik kényes témára tér ki Pulai Katalin az OHANA gasztro klub és főzőiskolából: Gáz, ha nem én főzöm a karácsonyi halászlevet? Rendeljek vagy főzzek? Akik hagyományosan utóbbi mellett döntenek, azoknak klassz tippekkel szolgál a karácsonyi menükre.​

 

 

 

A karácsony varázsát legtisztábban a gyermekek élik meg. Van valaki, aki újra gyermekszemmel látja a világot, és erről verseket költ. Legújabb kötetét a Fashion Reggeli keretein belül csomagolja ki. Major Eszter szövegírónőről van szó, aki gyermeke születése után sem hagyott fel az írással, ám egy kis időre a dalszövegeket gyermekversekre cserélte. A Napraforgó kiadó felkérésére 4 verseskönyvet alkot meg, melyből hamarosan a téli kiadvány kerül bemutatásra, hiszen a kötetek mindig egy adott évszak köré épülnek.

 

“Nagy örömet okoz feleleveníteni a gyerekkori emlékeimet, melyek még a mai napig nagy hatással vannak rám. Jó ismét gyerekszemmel látni a világot!” - vallja Eszter, akitől érdemes lenne kölcsönöznünk a gyerekszemüveget, hogy azon keresztül nézzük idén a karácsonyt.

 

 

 

Papp Zsolt, a Wella Professionals sikeres fodrásza ezúttal arról tart mini workshopot a résztvevőknek, hogyan készíthetnek maguknak csinos frizurát az ünnepek alatt is, amikor esetleg nincs idő elrohanni a fodrászhoz, csak két vendégsereg között tudunk a tükör elé állni szépítkezni. Ha pedig a tökéletes frizura csínját-bínját megtanultuk, a Douglas színeiben Bölkény Dóra sminkbemutatója szolgál úti kalauzként a színekben, vonalakban, csillogásban - könnyedén elkészíthető karácsonyi és szilveszteri party sminkekkel készül.

 

A szervezők természetesen ezúttal is készülnek finom reggelivel és kávéval, valamint ajándékcsomagokkal. A legstílusosabb hölgyvendég most is ajándékban részesül!

 

 

Nekünk tehát számos új élményben lesz részünk mindössze egy délelőtt alatt, viszont ahhoz is hozzájárulhatunk, hogy mások arcára ugyancsak mosolyt csaljunk: a Fashion Reggeli résztvevői egy-egy 1000 Ft értékű gyermek-  és ifjúsági könyv megvásárlásával  a kecskeméti kórház gyerkmekosztályán fekvő kis betegeknek szerezhetnek örömet. A könyveket a szervezők juttatják majd el az intézménybe.

 A részvétel ingyenes, a létszám viszont limitált! Jelentkezz te is a Malom Központ Facebook oldalán, a földszinti információs pultnál vagy küldj egy e-mailt a neveddel a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 14 november 2017 14:00
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449