TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Hétvégén indul a mesés téli fesztivál Kecskeméten
21
2017 nov.

Hétvégén indul a mesés téli fesztivál Kecskeméten

 

Fel a kedvenc sapkát, sálat, elő a korcsolyát, és irány a belváros! Szombattól megtelik élettel a város szíve, 2017-et koncertekkel, közös gyertyagyújtásokkal, boszorkányszombattal, korcsolyázással, tűzijátékkal, kirakodóvásárral, szeretetvendégséggel, filmezéssel búcsúztatjuk. A gyerkőcökre is sokat gondoltak a szervezők: táncos mulatságok, rengeteg kézműveskedés, bábelőadás és angyalokkal játszadozás vár rájuk.

 

 

 

 

 

Kecskeméti Téli Fesztivál - „Minden napra ajándék”

 

Helyszín: Főtér (és más helyszínek)

Időpont: 2017. november 25-től az új év első napjáig

Facebook oldal 


Kihagyhatatlan programok a Trendalelke szerint, avagy vállaltan szubjektív válogatásunk következik:

 

 

November 25-én, szombaton

 

Családi bábszínház: A kismalac és a farkasok

16 órakor, a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Bábjáték, dalok, mondókák, bábkészítés. A foglalkozásokat 3 éves kortól ajánljuk! Vezeti: Szirtes Józsefné bábos-játszóházvezető, közreműködnek: a Kertvárosi Általános Iskola bábosai.

Belépődíj: 650.- Ft gyermekeknek, 900.- Ft felnőtteknek

 

Fourtissimo együttes koncertje

19 órakor, a főtéri színpadon

A Prima-díjas Fourtissimo alapítói a Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence, számos hazai és nemzetközi verseny győztese. Műsorukat profizmus és vidám hangulat jellemzi, igényes és különleges összeállítás a közönség eddigi kedvenceiből.

 

November 26-án, vasárnap

 

ITT VAN SZÉP KARÁCSONY - a LÓCA együttes interaktív zenés gyermekműsora

16 órakor a főtéri színpadon

A Lóca együttes karácsonyi műsora az ünnepvárásról szól. A közös mondókázás, éneklés és játék során szinte érezzük a karácsonyi mézeskalács illatát, a bejgli ízét a szánkban; látjuk, ahogy hull a hó, a meleg szobában áll a feldíszített fenyőfa, s ég a gyertya ég. Csak el ne aludjék!

 

November 29-én, szerdán

 

Kodály - Paulini – Harsányi: HÁRY JÁNOS – keresztmetszet

10 és 14 órakor a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Kodály Zoltán születésének 135. évfordulójára emlékezünk. A daljáték története közben zenei részletek hangzanak fel a műből, tánccal fűszerezve.

Belépődíj: 800 Ft

 December 1-én, pénteken


COCO - színes, amerikai családi animációs film

14 órakor az Otthon Moziban

Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

Belépődíj: 500 Ft

 

 

December 2-án, szombaton

 

„KREÁCSONY”: Egy kreatív karácsonyfa díszítő nyitott műhely!

10-15 óra között a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Ha kíváncsi vagy, hogy egy művész hogyan képzeli el a karácsonyi ünnepek főszereplőjét, a fenyőfát, akkor gyere és tekintsd meg az alkotás folyamatát! Kecskeméti fiatal művészek és alkotókörök vállalkoztak arra, hogy egy-egy karácsonyfát felöltöztetnek a saját készítésű kreatív díszeikkel, elrugaszkodva a fenyőt körüllengő hagyományos jelképrendszertől, alternatív megoldásokat is alkalmaznak. Mindamellett, hogy kreatív ötletekkel gazdagodhatsz, tanácsokat is kérhetsz az otthoni megvalósításhoz, kivitelezéshez. Ha kedved támad, akár Te magad is bekapcsolódhatsz az alkotó folyamatba, a művészek irányításával. A jó illat és jó hangulat garantált!!!!

Kiegészítő program: karácsonyra hangoló kézműves foglalkozás

Az elkészült karácsonyfákat több helyszínen kiállítjuk, illetve felajánljuk olyan kecskeméti intézményeknek, ahol a bentlakók, távol a családjuktól kénytelenek ünnepelni.

A program ingyenesen látogatható! A program támogatója a KEFAG Zrt.

 

Gyertyamártás

10-12 és 14.30-16.30 óráig a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben

 

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS - családi tárgyalkotó foglalkozás 

15-18 óra között a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Szalmaalapot és gyertyákat mindenki hozzon magával, minden egyéb kiegészítőt biztosítanak. (A szalmaalapot korlátozott mennyiségben a helyszínen is megvásárolhatod!)

Információ, előzetes jelentkezés: Acsai Rita, 76/481-523, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Díja: 1500 Ft 1 db dísz készítésekor

 

ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS

17 órakor a főtéri kisszínpadon

 • Adventi üzenetet mond: Hatházi Róbert, a Szentcsalád Plébánia plébánosa
 • Az első adventi gyertyát meggyújtja: Mák Kornél alpolgármester
 • Az ünnepi műsorban közreműködnek: M. Bodon Pál Zeneiskola tanárai és növendékei, Hírös Néptánc Tanoda Növendékei, Szentcsalád Plébánia Hittanos Kórusa és Együttese
 • Szeretetvendégség - szervező: a Nők a Nemzet Jövőéért Egyesület

 

 


December 3-án, vasárnap

 

Az Égigérő Mesefa első virága: MEDVE-ÉNEK - a Ciróka Bábszínház előadása

16.30-kor a főtéri nagyszínpadon

 „Nyírfakéreg kosárkám, hej regő, regékkel teli…” Így kezdi meséjét az énekek tudója a kíváncsi Kismedvéről és szigorú atyjáról, a Világügyelő Nagymedvéről. Valamikor réges-régen, amikor a Nap és a Hold még égi kunyhójában lakott, elindult a bocs, hogy megismerje a földi világot. A sztyeppék bokrosában ott sompolygott az Ezüstróka, a zúzmarás cirbolyafenyők fölött vijjogott a Fehérfejű Halász- Sas és a jeges folyókban fickándozott a Tokhal, a vizek fejedelme. S hogy miként lelt közöttük barátokra a mi kis mackónk? Erről szól a mesénk!

Játssza: Krucsó Júlia Rita, muzsikusa: Kormos Z. Zsolt

Az előadást 4 éven felüli gyermekeknek ajánlják!


JAZZLEGENDÁK 1. – A korai korszak

18 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban

Bohém Ragtime Jazz Band & Mudrák Mariann

Belépőjegy: 3.000 Ft, támogatói jegy: 5.000 Ft

 

DANIEL SPEER BRASS - Swing Karácsony

19 órakor a főtéri nagyszínpadon

Frosty a hóember, Rudolf a piros orrú rénszarvas, Santa Claus Coming to town….

Swing Karácsony: Zenés ismerkedés adventi, karácsonyi dalokkal, rézfúvós hangszerekkel. Egy abszolút interaktív program. Találós kérdések, szaloncukor, közös ütőhangszeres szám, családias hangvételű vidám koncert a Daniel Speer Brass együttessel.

 

Fotó: Kovács László foto.designest.hu


December 5-én, kedden

 

Gong Mikulás

16 órakor a Nagytemplomnál

A Gong Mikulás leereszkedik a Nagytemplom tornyából, hogy elhozza ajándékait a gyermekeknek. Miután minden egyes gyerkőc találkozott a Télapóval és krampuszaival, egy fergeteges kakaó partyra invitálják őket a Malom Központba.

 


December 6-án, szerdán

 

EURÓPAI NÉPEK KARÁCSONYA: Skandináv karácsony – illatokban, ízekben és hangokban

10-16 óráig a Katona József Könyvtárban

Csoportok jelentkezése: 76-500-567

 

December 8-án, pénteken

 

The Bits - Beatles emlékzenekar Beatles Unplugged produkciója

19 órakor a főtéri nagyszínpadon

A The Bits 4 éves fennállása alatt a közép-európai régió egyik legjelentősebb Beatles emlékzenekarává vált. Egy maratoni koncerten száz Beatles dalt adott elő budapesti koncertjén az együttes, mely nem mellesleg a világ legnívósabb Beatles fesztiválja, a liverpooli Beatles Week közel 70 fellépője közül egyedüliként mutatta be az 50 éves Help! nagylemez teljes anyagát a Beatles mekkájának számító, legendás Cavern Clubban. 

 

 

December 9-én, szombaton

 

Varrott filc karácsonyfadíszek készítése

10-12 óráig a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben

 

SK BÖGRE-TÁNYÉR SZERETETTEL - Családi tárgyalkotó kerámia műhelyfoglalkozás

14-17 óra között a a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

A foglalkozást 5 éves kortól ajánlják!

Foglalkozásvezető: Lőrincz Luca keramikus

Részvételi díj: 2500 Ft (ez egy felnőtt és egy/két gyermek részvételét valamint 2 db tárgy készítését jelenti), további tárgyak készítésének díja: 500 Ft/db

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! A jelentkezéseket december 5-ig várják! A foglalkozás megtartására minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül sor! További információ, előzetes jelentkezés: Acsai Rita, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 20/4212-589

 

Guruló zongora - Mr. Piano Show, mely egy mozgó meglepetés!

16-19 óráig a Főtéren

"Ez egy teljesen új és fergeteges meglepetéses valami. Mindenkinek szájtátós szemeket szarkalábra húzó fenséges dallamokkal töltött sosem képzelt izé."

 

Hamupipőke (a Tükörtermi Családi Mesehangversenyek keretében)

16 órakor a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Perrault meséje összefonódik Leopold Mozart: Gyermekszimfónia és Téli utazás című műveiből vett részletekkel illetve W. A. Mozart, L. v. Beethoven, J. Brahms, R. Schumann dalaival, közben táncra kelnek bálozó leányok és ifjak. A hangversenyt követően mézeskalácsot díszítünk Hamupipőke konyhájában.

Közreműködnek: Chorhidea Kamarazenekar és a Turpinszky Balett Iskola csoportjai, kézműves mester: Zrínyi Istvánné mézeskalácsos.

Belépődíj: 700.- Ft gyermeknek, 1.400.- Ft felnőtteknek

 

ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS

17 órakor a Főtéren

 • Adventi üzenetet mond: Szerdi Szilárd Pünkösdi Gyülekezet lelkésze
 • A második adventi gyertyát meggyújtják: Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester és Dr. Salacz László országgyűlési képviselő
 • Az ünnepi műsorban közreműködnek: M. Bodon Pál Zeneiskola tanárai és növendék, Pünkösdi Gyülekezet, Kodály Iskola Kamara Kórusa, vezényel: Durányik László, Baptista Gyülekezet Kórusa
 • Szeretetvendégség - szervező: a Nők a Nemzet Jövőéért Egyesület

 

FÉNNYEL, TÁNCCAL, BOSZORKÁKKAL - LUCA ÜNNEP ÉS BOSZORKÁNYSZOMBAT

18.45 órától a Rákóczi úttól a főtérig

Ünnepeljük a fényt, a világosságot, ijesszünk rá a sötétségre! Zenés-táncos menet és ünnep Luca tiszteletére boszorkányszombaton. Bárki csatlakozhat jelmezbe, vagy a nélkül is. Bűbájos táncosok, boszorkányok előnyben! Gyülekező december 9-én szombaton 18.30-kor a Hírös Város Turisztikai Központnál a Rákóczi úton. Táncos menet indul 18.45-kor dobosok és tűzzsonglőrök felvezetésével a Főtér felé, ahol óriási közös tánc és show lesz. Mozogjunk, táncoljunk, melegedjünk a hidegben! A kitűnő hangulatot ritmusok, muzsika, misztikus fények és persze a jókedv garantálja. Segítenek a Grapevine Dance Club és Kecskemét City Balett táncosai. Zenevarázsló: DJ Pénzes Jani. Télben várjuk a tavaszt!

 

 

December 10-én, vasárnap

 

József mondá Máriának

10.30 órakor a Ciróka Bábszínházban

Az előadásra előzetes helyfoglalás szükséges.


A család és a karácsony - A MOSOLYRA HANGOLÓK zenés interaktív műsora gyerekeknek

16 órakor a főtéri színpadon

Még van pár nap karácsonyig. Bizony, addig még nagyon jó gyerekek kell, hogy legyünk. Mert ha nem, akkor bizony megtörténhet az, hogy lemaradunk a karácsonyi csodáról.
Nem hiszed? Gyere el a koncertünkre és segíts nekünk visszautazni az időben és elmeséljük neked, hogyan volt az, amikor majdnem megesett az, hogy a karácsony elmaradt.

 

December 11-én, hétfőn

 

A Kecskeméti Szimfonikus Zenekar hangversenye a Reformáció 500. évfordulójának tiszteletére

19 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban

Vezényel: Erdei Péter

Közreműködik: Szabóki Tünde (szoprán), Schök Atala (alt), Megyesi Zoltán (tenor), Cser Krisztián (basszus), Papp Rita (csembaló), és a Kecskeméti Énekes Kör.

Belépődíj: 2.900 Ft

 

December 15-én, pénteken

 

Pásztorjáték

17 órakor az Evangélikus templomban

Szervező: Waldorf iskola

 

KODÁLY NYOMÁBAN – KÖZÖS ÉNEKLÉS A FŐTÉREN

18 órakor a főtéren

Csatlakozókat keresünk a Téli Fesztivál alkalmi kórusához! Legyünk minél többen, akik egy időben, a világ számtalan pontján megszólaló kórusokkal közösen, ugyanazt a Kodályhoz köthető két dalt, a Röpülj pávát és A juhászt éneklik majd.

Gyülekező 17.30-tól.

Bővebb információ: Kék Elefánt Közösségi Tér és Ifjúsági Iroda - Tel: 76/475-022 (hétköznapokon 11-16 óráig), E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Facebook

 

 

December 16-án, szombaton

 

Mézeskalácssütés

10-12 óráig a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben

 

Karácsonyi manógyár – Családi nap

10-16 óráig a Cifrapalotában

Karácsonyi díszek, figurák készítése

Részvételi díj: 350 Ft/ fő

 

Karácsonyi táncház

16.30-tól a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

 • Csimota topogtató: ölbeli játékok, topogtatók
 • Aprók tánca: Tánctanítás: népi játékok, táncok, népszokások felelevenítése, a téli ünnepkör szokásai, játékai
 • Kézműves foglalkozás, közreműködik: Berei Andrea
 • Csutri bál, tánctanítás: Székelyföldi táncok tanítása
 • Felnőtt táncház: kiskunsági, széki, kalotaszegi, moldvai, mezőségi, stb. táncrendek tanítása

Házigazda a Kecskemét Táncegyüttes

Belépő: 400 Ft

 

ADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS

17 órakor a Főtéren

 • Adventi üzenetet mond: Varga Nándor református lelkész
 • Jézus születés történetét felolvassa Feczák László görögkatolikus parókus
 • A harmadik adventi gyertyát meggyújtja: Dr. Homoki Tamás és Gál József alpolgármesterek
 • Az ünnepi műsorban közreműködnek: M. Bodon Pál Zeneiskola tanárai és növendékei, Piarista Gimnázium Vegyes Kara és a VOX FIDELIUS Énekegyüttes, Református Általános Iskola diákjai, Sztudita Szent Teodor Görögkatolikus Énekkar
 • Szeretetvendégség - szervező: a Nők a Nemzet Jövőéért Egyesület

 

SIC TRANSIT FOLK MŰHELY koncert

19 órakor a főtéri színpadon

Kodály Zoltán 135. születésnapján, a Kodályhoz köthető magyar népdalok sajátos hangszereléssel és koreográfiával szólalnak meg Kecskeméten. A formáció sok száz koncerttel a háta mögött bebizonyította, hogy a folk, a rock, sőt a néptánc nem csak, hogy jól megfér egymás mellett, hanem együtt egy olyan sajátos egységet alkot, ami különlegessé teszi a Sic Transit Folk Műhely produkcióit.

 December 20-án, szerdán

 

Ünnep - Szekeres Adrien koncertje

19 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban

Közreműködik: a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar

Belépődíj: 5.500, 7.500 Ft

 

 

December 22-én, pénteken

 

LOOPERES koncert - SZIRTES EDINA MÓKUS

19 órakor a főtéri színpadon

Mókust, a fergeteges humorú kecskeméti hegedűművész évek óta szinte le sem jön a színpadról, szenzációsan énekel – legyen az népdal, pop vagy világzene. Looperes koncertjére a dobos és beatboxos Fekete János Jammal kíséri el, hogy általuk modern formában szóljanak hozzánk a magyar költészet géniuszai, Radnóti, József Attila és Nagy László.

 

 

December 23-án, szombatonADVENTI GYERTYAGYÚJTÁS

17 órakor a Főtéren

 • Adventi üzenetet mond: Kis János evangélikus lelkész
 • A negyedik adventi gyertyát meggyújtja: Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő
 • Az ünnepi műsorban közreműködnek: M. Bodon Pál Zeneiskola tanárai és növendékei; Zönge Zenekar; Héjja Bella, Szegedi Ildikó, Vadas László, a Kodály Iskola tanárai; Pál Attila, a Kecskeméti Katona József Színház művésze; Ménteleki Általános Iskola Betlehemes játéka - felkészítő tanárok: Tassy Lilla és Mihócza Zsolt; Evangélikus Gyülekezet Glória Kórusa
 • Mózeskosarak átadása
 • Szeretetvendégség - szervező: a Nők a Nemzet Jövőéért Egyesület


Éliás Jr. One Man Show

18 órakor a főtéri kisszínpadon

Éliás Gyula alias Éliás Jr. a magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége. Stílusa „jazzesen popos és poposan jazzes”, repertoárja a saját szerzeményein túl a legnagyobb világslágerekig terjed Barry Whitetól Bill Withersig, vagy akár Frank Sinatratól Máté Péterig.

 

Az Aurin Leánykar karácsonyi koncertje

19 órakor Nagytemplomban

 


December 24-én, vasárnap

 

Karácsonyi pásztorjáték

15 órakor a Nagytemplomban

 


December 26-án, kedden

 

ROYAL OPERA HOUSE CINEMA 2017/2018 keretében: A DIÓTÖRŐ (balett)

15 órakor az Otthon moziban

Egy igazi klasszikus, kihagyhatatlan alapmű a karácsonyi időszakban a család apraja-nagyjának.

Belépődíj: elővételben 2.300 Ft/fő, a vetítés napján 2.500 Ft/fő

 

 

December 28-án, csütörtökön

 

Rákász Gergely koncertje

19 órakor az Evangélikus templomban

 


December 29-én, pénteken

 

Szilveszteri álarckészítés

10-12 és 14.30-16.30 óráig a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben

 

Fotó: Kovács László foto.designest.hu


December 31-én, vasárnap

 

Madarak együttes „IDŐKAPSZULA PARTI 2018”

20–02 óráig a főtéren és a főtéri színpadon

 

24 órakor TŰZIJÁTÉK

 

 

Január 1-jén, hétfőn

 

ÚJÉVI KONCERT a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral

19 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban

Közreműködik Dolhai Attila és Lukács Anita

Belépőjegy: 4.800 Ft

 

 

Folyamatosan vagy több alkalommal működő programok:

 

A SZERETET KÖRÜLVESZ - IFJÚSÁGI AKCIÓK A FŐTÉREN

 

1. FOTÓSTÚDIÓ

Küldj Te is karácsonyi képeslapot szeretteidnek! A Kecskeméti Téli Fesztivál adventi hétvégéin egyedi képeslapokat készíthetsz: péntekenként a főtéri kisszínpadon, szombatonként a Hírös Forrásnál felállított Fotóstúdióban.

Mindkét helyszínen régi képeslapok hangulatát megidéző háttérképekkel várnak, amelyekbe beállva fotót, videót, vagy animált GIF képeket készíthetsz egyedi karácsonyi üdvözleteidhez.

Hozd magaddal az okostelefonodat vagy a fényképeződet és a jó kedvedet! A helyszíneken 16-19 óráig a Hírös Agóra helpis angyalai segítenek.

A fotóstúdió használata ingyenes.

 

2. JÁTÉK AZ ANGYALOKKAL

Bolondos kérdezz-felelek - játékos kvíz naponta változó tematikában

Karácsonyi érzékhangolás - érzékszerveinket készítjük fel, hogy a karácsonyt teljességében élvezhessük

 

3. DOBJ EGY PUSZIT AZ ISMERŐSEIDNEK!

Keresd meg a Téli Fesztivál területén a nagy X-et, fordulj a nagy színpad felé és dobj egy puszit az ismerőseidnek. A színpad felett elhelyezett webkamera rögzíti, amit otthon, internetközelben megnézhetsz! A kamera felvételét elérheted a hirosagora.hu oldalon, vagy a fesztivál Facebook oldalán.

 

Fotó: Kovács László foto.designest.hu

 

Kirakodóvásár a Főtéren

2017. november 25-től 2018. január 1-ig

A karácsonyi díszek, ajándékok mellett az adventi vásár ünnepi hangulatát a mézeskalács, a cukrászsütemények, a különféle forró italok édes–fűszeres illata, az ínycsiklandozó frissensültek, lepények, és egyéb finomságok teszik még meghittebbé, még hívogatóbbá. Természetesen nem maradnak ki a kínálatból a magyar konyha hagyományos ünnepi ételei és a hurka, kolbász sem.

Az adventi időszakban jótékonysági és adománygyűjtő céllal a Téli Fesztivál vendégei lesznek a Kecskeméti Rotary Klub és A Hírös Városért Egyesület.

 

Kézműves vásár a sétányon

2017. december 16-tól december 23-ig

Egyedi, igényes, népi- és iparművészeti alkotások, helyi termelők termékeinek vására naponta 10 órától. Fazekas- és bőrműves termékeket, kerámiákat, tűzzománc ékszereket, karácsonyi díszeket, díszüvegeket, egyedi kézműves fadíszeket, házi szappanokat, késeket, fatálakat, bábokat, mézeskalácsot, mézet, házi szörpöket, lekvárokat, olajos magvakat, sajtokat, füstölt húsárut, friss péktermékeket vásárolhatunk.

 

 

Jégpálya

2018. január 14-ig

Nyitvatartás: naponta 10-22-ig

RészletekKarácsonyi vásár a Kápolna Galériában

2017. december 4-13. között a Kecskeméti Kortárs Művészeti Műhelyek Kápolna Galériájában (Kecskemét, Kápolna u. 13.)

Nyitvatartás: hétköznapokon 13-17 óráig, szombaton 10-14 óráig

A vásárban a Nemzetközi Kerámia Stúdióban, a Zománcművészeti alkotóműhelyben készült tárgyak és a Forrás Kiadó kiadványai kaphatók.

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 22 november 2017 09:47
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449