TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Add ajándékba Kecskemétet karácsonyra!
10
2017 dec.

Add ajándékba Kecskemétet karácsonyra!

 

Két hét, és már lelkesen bontogatjuk is a karácsonyi ajándékokat! Készültünk nektek néhány kecskeméti élményajándék-ötlettel, böngésszetek kedvetekre és lepjétek meg a párotokat, az anyukátokat vagy a barátaitokat!

 

 

 

Fogadjátok örökbe a kedvenc vadaskerti lakótokat!

 

Az örökbefogadás alsó összege 5.000 Ft. Ennél nagyobb összeg befizetése is lehetséges, melyet a Vadaskert pénztárában vagy postai csekken lehet megtenni. Egy állatfajt többen is örökbefogadhatnak. 10.000 Ft összegű befizetéstől réztáblát helyeznek ki az örökbefogadó nevével és az örökbefogadás időtartamával az állat kifutója mellett. Az örökbefogadás egy évre szól, melyről oklevelet is adnak. Az örökbefogadás egyben támogatás az állatkertnek, így a karácsonyi jócselekedetet is kipipálhatjátok vele.

 

Kapcsolat: Kecskemét, Műkert 1., honlap, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 76/320-121

 

 

Koribérlet a téli hangulat kimaxolásáért

 

No meg persze az elkerülhetetlen óriás kalóriadózis kompenzálására. :) Két helyen is hasíthatjuk a jeget Kecskeméten: a csodás fényekkel, Téli Fesztivállal és karácsonyi vásárral övezett főtéren, illetve a hatalmas műjégpályán, a Gokart Hotel tőszomszédságában.

 

Bővebb info

 

 

Gasztrokalandozás az OHANA Főzőiskolában

 

Az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola különleges tematikájú workshopjain felvértezhetjük magunkat praktikákkal és ellátnak minket receptekkel, így biztosan elkápráztathatjuk a családot vagy alkalomadtán a vendégeinket. Ajándékutalványuk tetszőlegesen beváltható bármely kurzusra.

 

 

Doktorhalak, Himalája sószoba, szauna, masszázs, termálvíz - vagyis teljeskörű dőzsölés

 

Mi biztosan hálásan fogadnánk a Kecskeméti Fürdő ajándékutalványát, amit aztán beváltanánk egy didergős, semmittevős napon. Hallod, Jézuska? ;) 

(Az ajándékutalványok csak a Fürdő szolgáltatásaira érvényesek!)

 

 

Mennyből az angyal után: Honeybeast - Symphoney turné

 

A sok karácsonyi zene után bizonyára mindenki vágyik egy kis dögösebb zenére, úgyhogy szerintünk ez egy igazán vagány ajándék. A Honeybeast a tavalyi nagy sikerű, Erkel Színházban tartott Symphoney koncertjével indult országos turnéra, Kecskeméten 2018. január. 25-én, 19 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban hallhatók majd olyan slágerek, mint a „Maradok”, az „Egyedül”, a „Hetes”, a „Bódottá” vagy az „Így játszom”, ezúttal nagyzenekari kísérettel. A vendégzenészekkel kibővített zenekart 16 fős vonóskar és egy női kórus segíti.

 

Jegyek már kaphatók a Hírös Agóra jegypénztárában és online

Jegyárak:

 • December 22-ig 5.900 Ft
 • December 23-tól 6.900 Ft

 

 

 

3 az 1-ben kikapcsolódás a Kecskeméti Katona József Színházban 

 

A karácsonyi bérlettel a következő előadásokat tekinthetjük meg:

 • CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ (operett) - Főszereplők: Dobó Enikő, Orth Péter, Szemenyei János, Sáfár Mónika, Egyházi Géza, Pál Attila, Aradi Imre. Rendező: Béres Attila. Koreográfus: Barta Dóra.
 • FÜGGÖNY FEL! (komédia) - Szereplők: Danyi Judit, Zayzon Zsolt, Orth Péter, Dobó Enikő, Decsi Edit, Ferencz Bálint, Magyar Éva, Aradi Imre, Dunai Tamás. Rendező: Szente Vajk.
 • RÓMEÓ ÉS JÚLIA (balett) - Előadja a Kecskemét City Balett társulata. Koreográfus: Barta Dóra.


A karácsonyi bérlet ára: 7000 Ft.

 

Kedvezmények, ajándékötletek, különleges képeslapok, a varázslatos várakozásról szóló, szép szavak várják a nézőket a teátrum adventi kalendáriumának ablakai mögött; december 24-ig minden nap újabb meglepetéssel készülnek.


A jegypénztárban megvásárolható a 2017/2018-as évadban beváltható ajándékutalvány is, amely 500 Ft-tól tetszőleges címletekben kérhető.

 

 

Színház+borkóstoló = élmények a négyzeten 

 

A Hírös Gasztroszínház is készít ajándékutalványokat karácsonyra, melyeket Kecskeméten, a Koch Borházban lehet felhasználni.

Az utalványok megvásárolhatók a helyszínen vagy a Hírös Gasztroszínháztól. Ára 4990 Ft, mely a borkóstolót és a színházi előadást is tartalmazza. A megvásárolt utalványok 2018. december 31-ig érvényesek.

Aktuális előadások:

 • 2018. január 13-án Női Vonal premier
 • 2018. január 26-án Keserű Aszú 

 

Információ:

 • Tel: +36-30-502-4810
 • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web 
 • Facebook

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: vasárnap, 10 december 2017 09:10
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449