TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ 5+1 ok, amiért bátor vagy, ha kijössz pénteken a Téli Fesztiválra
08
2017 dec.

5+1 ok, amiért bátor vagy, ha kijössz pénteken a Téli Fesztiválra

 

Vállalkozó kedvű kecskemétiek kerestetnek, akik próbára tennék magukat több versenyszámban is. Nézzük a feladatokat:

 

 


1. Elindulsz otthonról, leküzdve minden akadályt, hogy a fényben fürdő Főteret láthasd.

2. Korcsolyát húzol, amiben elindulni önmagban egy bátor tett.

3. A mesés vidámparkban nem félsz összekoccanni néhány szomszédos dodzsemmel.

4. A vásárban a legfinomabb forró italból első felindulásból választasz kettőt (ezután biztos nem fogsz fázni).

5. Eljössz a kisszínpadnál (Városháza előtt) lévő Fotóstúdiónkba, és kérés nélkül megtalálod a legmenőbb karácsonyi képeslapra való pózt a díszletünkben.

+1: Ha ezt a képet megosztod az ismerőseiddel, akkor vagy igazán bátor.

Második adventi hétvége a Téli Fesztiválon


Pénteki programok

December 8-án, pénteken 18.30-kor a főtéri nagyszínpadon ünnepélyes keretek között derül ki, hogy melyek a legjobb forralt borok és karácsonyi forró italok a Téli Fesztiválon. Széles választékból, nívós zsűri bírálata alapján 5 kategóriában hirdetnek eredményt, ahol egy különdíj is gazdára talál.

Ahogy megszokhattuk, 19 órakor koncert lesz a főtéri nagyszínpadon, a The Bits – Beatles emlékzenekar előadását élvezhetjük.  A bátorság napja lesz ez a péntek, összhangban a szombati programmal.

Újdonság a Téli Fesztivál kínálatában a Guruló Zongora, amely sokak számára nagy meglepetésnek ígérkezik. Pénteken és szombaton 16-19 óráig lesz a Főtéren és környékén ez a nem mindennapi hangszer. Egy zongora ugyanis nem szokott mozogni, „sétálni a járdán” az emberek között. Most mégis szembejöhet velünk bármelyik pillanatban…


Szombati programok

Kecskeméten december 9-én, szombaton 17 órakor gyújtják meg a második adventi gyertyát a város koszorúján.  Ezen a hétvégén kiemelten sok látogatóra számíthat ugyanakkor a Téli Fesztivál, hiszen most tartják a Luca Tánca Boszorkány Szombat elnevezésű programot is.


Szombaton 16 órakor az Ifjúsági Otthonban Hamupipőke történetét ismerhetjük meg a Tükörtermi Mesehangverseny keretei között zenés köntösben. Belépődíjas esemény.

A Főtéren 17 órakor kezdődik a gyertyagyújtás, adventi üzenetet mond Szerdi Szilárd az Adventi Gyülekezet lelkésze. A második adventi gyertyát Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester és Dr. Salacz László országgyűlési képviselő gyújtják meg. Ezután ünnepi műsor következik a Városháza előtt helyi iskolák és művészeti csoportok közreműködésével. Zárásként hagyományos szeretetvendégség keretei között egy pohár meleg teával és harapnivalóval vendégelik meg az ünnepség résztvevőit.

18.30-kor gyülekeznek a Luca Tánca Boszorkány Szombat felvonulásán résztvevők a Hírös Városi Turisztikai Központnál (volt Városi Mozi), és 18.45-kor dobosok, tűzzsonglőrök, táncosok felvezetésével érkeznek meg a főtéri nagyszínpadhoz. Itt közös sötétség űző táncot és játékos Luca választást is láthatunk. Minden korosztályt szeretettel várnak a szervezők és javasolják, hogy ha tehetik jelmezben érkezzenek.

Vasárnapi programok

Vasárnap délután a főtéri nagyszínpadon, 16 órakor városunk közismert zenekara, a Mosolyra Hangolók a kisgyermekes családokat várja. A zenekar ötletes játékokkal és kedves dalokkal mozgatja meg a játékos kedvű közönséget.

17.30-kor a Vitalitás TSE energikus show táncát látva, rögtön melegebbnek érezzük majd ezt a téli estét.

19 órakor pedig a Rapid Dance Tánciskola bemutatója következik, akik a junior és tini korosztály számára közkedvelt RapiDance stílusirányzatot követik és művelik nagy sikerrel.

Élményekkel, színekkel, illatokkal vár a Téli Fesztivál!

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 08 december 2017 15:34
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449