TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Csütörtökön Kecskeméten "rendel" dr. Kádár Annamária meseterapeuta

22
2018 jan.

Csütörtökön Kecskeméten "rendel" dr. Kádár Annamária meseterapeuta


“Hiszem, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzóna elhagyása, hogy a legfontosabb személyes érték a hitelesség, a legmélyebb erőforrás a játékosság és a mese, valamint hogy igazi teljesítmény a csapatmunka által érhető el. Ebben próbálok segíteni azoknak, akikkel munkám során kapcsolatba kerülök” - röviden ez a hitvallása dr. Kádár Annamáriának, aki könyveivel és előadásaival a magyar sztárpszichológusok közé avanzsált. Csütörtökön elcsíphetjük Kecskeméten, két alkalommal is!

 

Utazás a női univerzum körül - a nők társadalmi helyzetének megvitatása

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Gáspár A. u. 11.

Időpont: 2018. január 25., 15 óra

Az előadássorozat soron következő témája: A mindent meghatározó, az anya és a pedagógus, valamint a gyermek közötti kapcsolat - évszázados kérdőjelek a nők életének legmeghatározóbb motívumainál, a mese világán keresztül.

Előadó: dr. Kádár Annamária pszichológus, meseterapeuta, tréner, aki, a Babes-Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségén tanít, az Óvoda és elemi oktatás pedagógiája szakon. Mottója: „legfontosabb személyes érték a hitelesség, a legmélyebb erőforrás a játékosság és a mese, valamint hogy igazi teljesítmény a csapatmunka által érhető el”.

 

 

Női arcok, női élethelyzetek


Helyszín: Bozsó Gyűjtemény, Klapka u. 34.

Időpont: 2018. január 25., 17 óra

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület újabb teadélutánt tart, ezúttal a vendég dr. Kádár Annamária pszichológus, meseterapeuta. Beszélgetőtársa Kalmár Ágnes, a Szórakaténusz Jétékmúzeum és Műhely igazgatója, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagja. A beszélgetést moderálja Varga Mónika, a KTV szerkesztő-műsorvezetője.

 

A részvétel mindkét eseményen ingyenes.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 22 január 2018 18:09
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449