TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Érdekel a balett világa? Különleges programok várnak a Kecskemét City Balett nyílt napján
29
2018 jan.

Érdekel a balett világa? Különleges programok várnak a Kecskemét City Balett nyílt napján

 

A tavalyi sikeren felbuzdulva jelképesen ismét kitárja a nézők előtt a próbaterem kapuit a Kecskemét City Balett. Aki tavaly lemaradt a különleges eseményről, most végre bepótolhatja a mulasztást, akik pedig részt vettek, azoknak sok újdonsággal készül Barta Dóra, az 5 éves KCB vezetője.

 

 

Nyílt nap a Kecskemét City Balett-tel

 

2018. február 1.

 

A művészek váratlan meglepetésekkel készülnek már reggeltől, ám erről egyelőre csak annyit árultak el: ezen a napon érdemes lesz nyitott szemmel járni, mert bármikor és bárhol felbukkanhatnak!

 

 

 

Kiállításmegnyitó

17 óra, Nagyszínház

A hivatalos események sora 17 órakor látványos kiállításmegnyitóval indul a Nagyszínházban. Az elmúlt 5 év bemutatóit megörökítő, festői szépségű fotográfiákból összeállított tárlatot Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere nyitja meg.

 

 

 

Bemutató, jelmezpróba, tánc és más interaktív programok

18 órától, a Kelemen László Kamaraszínházban

Ezt követően 18 órától másik helyszínen, a Kelemen László Kamaraszínházban folytatódnak a nyílt nap eseményei! A résztvevők az est első felében a társulat művészeti vezetőjének moderálásában különleges bemutató szemtanúi lehetnek, amely bepillantást enged a táncosok hétköznapjaiba, egy-egy próbafolyamat kulisszatitkaiba, lerántja a leplet a tánc műfajával és a művészekkel kapcsolatos tévhitekről.

A program második felében fontos szerep jut az interaktivitásnak! Szeretnéd kipróbálni, hogyan lehet a KCB-be felvételizni? Kíváncsi vagy, milyen érzés, ha a táncpartnered profi művész? Vagy szívesen lennél egyike a keveseknek, akik magukra ölthetik az balettirodalom egyik ismert művének klasszikus balett-jelmezét? Akkor nincs más hátra, tarts a kecskeméti színház balett társulatával!

 

A nyílt napon való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

 

 

Tudj meg többet a KCB művészeiről!

A KCB 5 éves fennállása alkalmából, Facebook oldalán, mini interjúkon keresztül mutatja be tagjait.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 29 január 2018 17:33
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449