TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Semmi varázslat, csak coaching! Új képzés Kecskeméten!
01
2018 febr.

Semmi varázslat, csak coaching! Új képzés Kecskeméten!

 

Hogy milyenné válhatsz egy coaching képzés után? Sikeresebbé, tudatosabbá, magabiztosabbá a hivatásodban és a magánéletedben egyaránt. Ha úgy érzed, erre most azonnal szükséged van, iratkozz be a 2018. február 24-én, Kecskeméten induló új Coach-képző csoportba!

 

„Csak kétféleképpen élheted az életed. 

Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat.

Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.”

(Albert Einstein)

 

Mi is az a coaching gondolkodásmód?

Valahogy így működünk a coaching folyamán:

Ízelítőül néhány kérdés:

  • Melyek voltak eddigi életed legszebb napjai? 
  • A legszebb ötöt idézd fel magadban! Mit éreztél akkor? Miért?
  • Mi kell ahhoz, hogy minél több ilyen napod legyen 2018-ban?
  • Mi az, amin változtatnod szükséges ehhez?
  • Mi lesz az első lépésed? Mikor teszed meg? Láss hozzá!

A coaching célja az elgondolkodtatás, a korábban megszokott sémákból kilépve újszerű megoldások, ötletek, hozzáállás kialakítása, és nem utolsó sorban cselekvésre, változtatásra serkentés konkrét, fontos területeken, témákban. Aki a coaching eszköztárát folyamatosan és tudatosan alkalmazza, élete minden területén minőségi változásra képes. Jobb munkatárssá vagy jobb vezetővé, jobb szülővé, jobb társsá, baráttá, jobb testvérré válik. Ügyesebb, eredményesebb lesz konfliktus- és stresszkezelése, problémamegoldása, és általában komfortosabban érzi majd magát a bőrében. Egyszer csak felfigyel arra, hogy az életét nem a körülmények, hanem maga kezdi el alakítani, egyre önállóbban, eredményesebben.

 

Aki már élvezi a megtanultak előnyeit:

„Az életem egy nehéz időszakában találkoztam egy coachcsal, aki mesebeli tündérként támogatott. Segített a kincseimet, értékeimet előásni a mélyből, majd tervet kovácsolni és lépésről lépésre megvalósítani azt. Mindezt rövid idő alatt, egyszerű eszközökkel. Empatikusan, de mégis határozottan, a célra fókuszálva, irányítottan végezte. A közösen átélt látásmódváltozás komoly, meghatározó élménnyekkel gazdagított.” (T.V.)

 

Erre számíts:

A szemléletmódot, a kérdezéstechnikát és sok egyéb hasznos eszközt bárki elsajátíthatja, sőt gyakorolhatja is a hamarosan induló kecskeméti Coach képzés foglalkozásain.

A kiscsoportos gyakorlatias tanulási módszer lehetővé teszi sokrétű tapasztalatok gyűjtését, ami a képzésen résztvevők saját személyes fejlődését, egyéni kiteljesedését alapozza meg mind magánéleti, mind munkahelyi vonatkozásban. A csoportosan és párban végzett gyakorlatok növelik az önismeretet és az önbizalmat, emellett a jártasságot is a különböző kommunikációs helyzetekben, a társas kapcsolatokban.

Nem utolsó sorban a képzés arra is hivatott, hogy bevezessen a coach szakma szépségeibe, rejtelmeibe, megalapozza a szakmai tudást és fejlessze a coaching vezetéséhez szükséges kompetenciákat az Európai Coaching Szövetség irányelvei szerint.


Gutai Márta

ECA akkreditált coach,
HR tanácsadó, oktató,
grafológus- és írásszakértő

+3670-3368594

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.aktivatorok.comMegosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 01 február 2018 18:12
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449