TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kecskemét árasztja a romantikát: íme a legklasszabb Valentin-napi programok, szingliknek is
07
2018 febr.

Kecskemét árasztja a romantikát: íme a legklasszabb Valentin-napi programok, szingliknek is

 

Február 14-e rózsaszínnel van bekarikázva a naptáradban? Ha igen, örülhetsz, csomó romantikus programmal kényezteti a szerelmeseket Kecskemét. Azok se csüggedjenek, akik falra tudnának mászni a cukormázas Valentin-naptól, alternatív programot ugyancsak találhatunk a városban. Sőt, még a szingliknek sem kell begubózva, fagyis dobozzal a kézben, Bridget Jones naplóját nézve tölteniük a jövő szerdát, remek alkalom nyílik az ismerkedésre! ;) 

 

 

Meditáció a szerelmes párkapcsolatért!

 

Helyszín: EYVA HÁZ - testnek, léleknek, szellemnek, Hoffmann János utca 10.

Időpont: 2018. február 9., 18:30–19:30

 

Minden ember vágya, hogy boldog, harmonikus párkapcsolatban éljen a párjával. Jó lenne, ha könnyedén megtalálhatnánk az ideális társat, aki hosszú távon beváltaná a hozzá fűzött reményeket. Ezért azonban tenni kell! Ezen a meditációs esten azért meditálunk, hogy megérkezhessen az, akire régóta vágysz. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor abban értékesnek és fontosnak érezhesd magad, egyenrangú félként a társaddal.

Tartja: Dr. Kovács Fatime mentálhigiénés szakember, coach, holisztikus terapeuta

Részvételi díj: 2500 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges: +36-20-362-22-88, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Szerelmi kalandtúra

 

Helyszín: Kecskemét

Időpont: 2018. február 10.–március 24.

 

6. alkalommal rendezik meg a Szerelmi kalandtúrát Kecskeméten, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal. A feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is. Az eddig is népszerű helyszínek mellett idén több új lehetőséget is találhattok, csatlakozott pl. a: DiVino Borbár, a Dekor-Art Művészellátó Szaküzlet, a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra, de lesz Ciklus-show és Szabadulószoba is! Nem mellesleg a Trendalelke csapata is megörvendeztet benneteket egy szerelmes feladattal!

Jelentkezni már most lehet, de legkésőbb március 20-ig érdemes, hogy a nyereménysosoláson részt vehessetek a min. 10 feladat teljesítésével. A jelentkezés után a résztvevők e-mail-ben tájékoztató levelet kapnak az összes állommásról. Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

Az útlevél átvehető a kalandtúra alábbi helyszínein február 10-től: Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Fűszerkuckó, Dekor-Art Művészellátó Szakűzlet, Korda Könyvkereskedés, Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat.

A kalandtúra záróestjén, amit március 24-én 18 órától 19.30-ig tartanak a kecskeméti Ifjúsági Otthonban, értékes nyereményeket sorsolnak azok között a párok között, akik legalább 10 állomást teljesítettek. Ízelítő a nyeremények sorából: a Ciróka Bábszínház 2 személyre szóló belépője, a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, a TANDEM Kapcsolatműhely párkapcsolati coachingra szóló utalványa, a Fűszerkuckó 10.000 Ft-os utalványa, és a FŐDÍJ: 2 éjszaka a Catherine's Cottages romantikus szálláshelyeinek egyikén!

 

 

Szelfizz a pávapárokkal! - Valentin-nap a Seuso-kiállításban

 

Helyszín: Cifrapalota, Rákóczi u. 1.

Időpont: 2018. február 14., 8:00-20:00


Valentin nap alkalmából a Seuso-tárlatra jegyet váltók a palota csodás Pávás termében szelfizhetnek február 14-én egész nap. Az ókóri Rómából eredő ünnepen, Júnó istennő jóvoltából szerelmes jóslatok várják az arra kíváncsiakat. 

A fotót mindenki töltse fel saját Facebook oldalára és tagelje be a #cifrapalota oldalát, így együtt nézhetjük meg nap végén a pávapárokkal készült szerelmes (vagy reménykedő) fotókat!

Belépés: Seuso-jeggyel!

 

 

Állati Valentin-nap 

 

Helyszín: Kecskeméti Vadaskert, Műkert 1.

Időpont: 2018. február 14.

A Kecskeméti Vadaskertbe látogató párok féláron vásárolhatják meg a belépőjegyüket Valentin-nap alkalmából. A fűtött Oktatóteremben egész nap meleg teával várják a látogatókat.

Program:

 • 10:45-kor a Csacsi családot etethetik meg az állatbarátok, és szemügyre vehetik a mindössze 3 hetes kis szamárcsikót!
 • 14:30-tól Tóbiást, a tevét kínálhatják meg kedvenc csemegéjével, majd 14:45-től a legbátrabbak az Oktató teremben kígyót melengethetnek a keblükön! ;-)

 

 

Valentin-nap a kecskeméti színészekkel

 

Helyszín: Főtér

Időpont: 2018. február 14., 15:30

 

Fogadj el egy szálat abból a 100 rózsából, melyeket a Katona József Színház színművészei osztanak szét a hölgyeknek Valentin-nap délutánján!

 

 

A holnap - filmvetítés

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Időpont: 2018. február 14., 17:00–20:00

 

Emlékszel arra a napra, amikor kijöttél egy moziból és másképp néztél a világra, mint amikor bementél? Mondhatni, megváltozott az életed? Mit szólnál alternatív Valentin-napi programként egy közös filmnézéshez és beszélgetéshez, ami lehet, hogy ilyen hatással lesz rád?

Van olyan film, ami korszakot alkot. A holnap pont egy ilyen film. Ez nem egy mindennnapi roadmovie. A jövöről szól, de nem sci -fi. Kalandfilm, tele meglepő felfedezésekkel. Egy fiatal filmes csapat keresi a Jelenben azt, ami a Jövőhöz fontos. Keresi azokat az embereket, akik tesznek azért, hogy holnap legyen mit enni, legyen mivel fűteni, legyen biztonság és nem utolsó sorban műveltség. Azokat, akik közösségben, szövetkezetben, döntéshozói pozícióban, bátran és vidáman alakítják a jövőt. Igen, a jövőt: a holnap bajnokaival találkozunk, két órán keresztül, a Föld minden pontjáról. Mert sok ember van, aki tenni akar, és akik ezt közösségben teszik, azok már sokra is jutottak.

Ez a film nem csak inspirál, hanem provokál. Biztosan lesz egy pont, amikor felmerül benned, hogy mit is teszünk hozzá mi itthon, Magyarországon? Azután elkezd feszíteni az érzés, hogy nekünk is legyen olyan holnapunk, amit a gyerekeink hálásan örökölnek majd meg tőlünk.

A vetítésen való részvétel ingyenes, adományokat elfogadnak, melyet a forgalmazás költségeinek előteremtésére fordítanak. A film után lesz beszélgetés is.

 

 

Afrodiziákumok

 

Helyszín: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Énekes u. 120.

Időpont: 2018. február 14., 18 óra

 

“Valentin-nap ugyan a szerelmesek ünnepe, de erre a programra leginkább a különleges ÉTELEK szerelmeseit várjuk. Ha nyitott vagy valami újra és egy nem mindennapi vacsorával szeretnéd ünnepelni ezt a napot, gyere el pároddal vagy barátaiddal vagy csak egyedül, hiszen nélküled mi is magányosak leszünk!”

Menü:
Korianderes avokádókrém leves chilis garnélával
Kardamomos szűzpecsnye vörösboros fügemártással kéksajtos kosárkával
Csokiláva mandularopogóssal erdei gyümölcs velővel

Vezeti: Molnár Viktor

A részvétel díja: 7900 Ft

Jelentkezés

 

 

Bálint napi bowling party egyedülállóknak

 

Helyszín: Bowling Center és Étterem, Homokszem utca 3.

Időpont: 2018. február 14., 19:00–21:00

 

Az Összehozzuk Stúdióban azon dolgoznak, hogy változatos programok keretében megteremtsék a lehetőséget kapcsolatok építésére. Most épp bowlingozni csalogatják a párt keresőket.

Részvételi díj: 2000 Ft. A regisztráció kötelező!

 

 

A szeretetnyelvek 50 árnyalata - Szeretet-szeminárium 1.

 

Helyszín: Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2018. február 15., 17:00–18:00

 

Mi az a SZERETET-SZEMINÁRIUM? Sokan gondolják, hogy szeretik a másikat, de ő ezt egyáltalán nem érzi… Miért van az, hogy elvárjuk a szeretetet a házasságban, de mégsem kapjuk? Egyáltalán hogyan lehet valakit jól szeretni? A családban tanuljuk ezt? Keressük együtt a válaszokat ezen a SZERETET-SZEMINÁRIUMON!

Előadó: dr. Domján Mihály pszichológus-családterapeuta

Második előadás:

 • 2018. március 22. csütörtök 17 óra
 • SZERETETNYELVEK ÉS SZERETET-NYELVVIZSGA a SZERELMI KALANDTÚRA egyik állomásaként,
 • Fodor Attila cégvezető és Fodorné Ablonczy Margit lelkipásztor-családterapeuta

Harmadik előadás:

 • 2018. április 19. csütörtök 17 óra
 • A SZERETET KIFEJEZÉSE A HÁZASSÁGBAN
 • Varjú Lajos mentálhigiénés szakember és Varjúné Legát Katalin fejlesztő pedagógus-családkonzulens

Negyedik előadás:

 • 2018. május 12. csütörtök 17 óra
 • HOGYAN SZERETHETJÜK JÓL GYERMEKEINKET? ADJUNK BELE APAIT, ANYAIT!
 • Telek Péter Pál mentálhigiénés szakember és Telekné Kabai Virág szociális és családi lelkigondozó

További információ

 

Nézz vissza később is, ugyanis ha találunk még Valentin-napi programokat, bővítjük összeállításunkat!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 12 február 2018 13:51
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449