TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Elindult a szerelmi kalandtúra Kecskeméten!
12
2018 febr.

Elindult a szerelmi kalandtúra Kecskeméten!

 

Ha február, akkor Házasság Hete és szerelmi kalandtúra, avagy sok-sok állomás, meghitt és kollektív élmények, kreatív feladatok dobogtatják meg a kecskeméti szerelmes szíveket. Fogd kézen a párod, és töltsetek együtt minél több időt! ;)

 

 

Szerelmi kalandtúra

 

Helyszín: Kecskemét

Időpont: 2018. február 10.–március 24.

 

6. alkalommal rendezi meg a Parázs Központ a Szerelmi kalandtúrát Kecskeméten, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal. A feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is. Az eddig is népszerű helyszínek mellett idén több új lehetőséget is találhattok, csatlakozott pl. a: DiVino Borbár, a Dekor-Art Művészellátó Szaküzlet, a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra, de lesz Ciklus-show és Szabadulószoba is! Nem mellesleg a Trendalelke csapata is megörvendeztet benneteket egy szerelmes feladattal!

Jelentkezni már most lehet, de legkésőbb március 20-ig érdemes, hogy a nyereménysosoláson részt vehessetek a min. 10 feladat teljesítésével. A jelentkezés után a résztvevők e-mail-ben tájékoztató levelet kapnak az összes állommásról. Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

Az útlevél átvehető a kalandtúra alábbi helyszínein február 10-től: Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Fűszerkuckó, Dekor-Art Művészellátó Szakűzlet, Korda Könyvkereskedés, Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat.

A kalandtúra záróestjén, amit március 24-én 18 órától 19.30-ig tartanak a kecskeméti Ifjúsági Otthonban, értékes nyereményeket sorsolnak azok között a párok között, akik legalább 10 állomást teljesítettek. Ízelítő a nyeremények sorából: a Ciróka Bábszínház 2 személyre szóló belépője, a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, a TANDEM Kapcsolatműhely párkapcsolati coachingra szóló utalványa, a Fűszerkuckó 10.000 Ft-os utalványa, és a FŐDÍJ: 2 éjszaka a Catherine's Cottages romantikus szálláshelyeinek egyikén!

 

Szerelmes város - a Trendalelke.hu játéka

 

Van egy hely Kecskeméten, ahol hevesebben ver a szíved? Itt randevúztatok először? Talán itt kaptad tőle az első csókot? Ezen helyen készültek az esküvői fotóitok? Lehet, hogy a főtér egyik eldugott szeglete a legromantikusabb számotokra? Vagy játékos énetek egy játszótéri hintázásra emlékszik legszívesebben? Egy romantikus épületrészlet idéz fel benned szép szerelmes emlékeket?

A Trendalelke.hu Szerelmes város című feladata a következő: zarándokoljatok el szerelmetek kecskeméti szentélyébe, és készítsetek egy páros fotót magatokról, amin lehetőség szerint a helyszín is felismerhető. Küldjétek el nekünk a fotót az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és a feladatért járó pecséten felül még egy meglepetés is vár majd rátok.

 

Házasság hete Kecskeméten

 

Időpont: 2018. február 10-16.

 

A nagyméretű programkínálóért kattints a képre!

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 15 február 2018 11:54
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449