TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Mihez kezdene egy angyal, ha lepottyanna közénk? Megkérdeztük a cirókásokat
15
2018 febr.

Mihez kezdene egy angyal, ha lepottyanna közénk? Megkérdeztük a cirókásokat

 

Szerinted hogyan érezné magát egy angyal, ha leszállna közénk? Mit tanulhatnánk tőle? És ő mit tanulna tőlünk? Míg a gyerkőcök a Cirókában a kicsit kelekótya Theo izgalmas földi kalandjait követhetik nyomon, mi megkértük a cirókásokat, bújjanak angyalbőrbe képzeletben és válaszoljanak ezen kérdésekre.

 

"Ha angyal lehetnék, és lehozhatnék valamit Földre, az az empátia, a nyugalom, a békesség, a megbocsátás, a törődés és a felelősség csillaga lenne. Mindenkinek adnék legalább egyet. Sok humorba, nevetésbe, simogatásba mártva, szeretettel megszórva" - képzeli el magát angyalszárnyakkal Kuthy Ágnes, a Hogyan fogjunk csillagot? - Égi-földi kalandok angyalszárnyon című darab rendezője.

"Megtanulnék minél többet az emberekről, igaz barátokra találnék, hogy rajtuk keresztül is megtanuljam, milyen is az emberi élet, szerelem és megbocsátás" - veszi át a szót Dusik Bori, a bábszínház marketing és kommunikációért felelős munkatársa.

És te mit tennél az emberek között angyalként? Míg ezen morfondíroztok a gyerekekkel, nézzétek meg, Theo hogyan boldogul, miután elveszíti csillagát. 

 

 

Hogyan fogjunk csillagot? - Égi-földi kalandok angyalszárnyon

 

Helyszín: Ciróka Bábszínház Nagyterem, Kecskemét, Budai utca 15.

Előadások időpontjai

 

Az angyalok jók. Mennyei harmóniákat játszanak a harsonájukon, tökéletes, felhő-alakú felhőket göndörítenek, ők vigyáznak a csillagokra az égen és az emberekre a Földön. Egy angyal maga a megtestesült jóság, bölcsesség és nyugalom. Vagy legalábbis annak kellene lennie…

Történetünk hőse egy kisangyal, Theo. Mindig hamisan szól a harsonája, unja a tökéletes felhőket és nem igazán képes bárkire, vagy bármire vigyázni. Saját magára a legkevésbé. Így eshet meg, hogy Theo egy nap véletlenül elveszít egy csillagot. Leszáll a Földre, ahol egy nyüzsgő város zűrzavarában találja magát. Az idő gyorsan telik, neki pedig meg kell keresnie az elveszett égitestet napnyugtáig… És ez csak a kalandok kezdete.

A stáb:

  • Író: Gimesi Dóra
  • Zeneszerző: Ágoston Béla
  • Tervező: Mátravölgyi Ákos
  • Rendező: Kuthy Ágnes
  • Szereplők: Ivanics Tamás, Lendváczky Zoltán, Szörényi Júlia

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 16 február 2018 09:20
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449