TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Világversenyen szurkolhatunk: májusban újra Kecskeméten az öttusázók!
17
2018 ápr.

Világversenyen szurkolhatunk: májusban újra Kecskeméten az öttusázók!

 

Már hagyományos helyszínnek számít Kecskemét az öttusa világkupa állomásai közt, idén ötödször látja vendégül a város a lovaglásból, vívásból, lövészetből, úszásból és terepfutásból egyaránt jeleskedő sportolókat.

 

Öttusa világkupa Kecskemét

 

Helyszínek: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Messzi István Sportcsarnok, Kecskeméti Fürdő

Időpont: 2018. május 3-7.

 

Péntekig nevezhetnek a versenyzők a kecskeméti vk-fordulóra, de már eddig is 26 ország több mint 140 indulója jelezte részvételi szándékát. Igazán erős mezőnyre számíthatunk: a férfiaknál egyelőre 75-en neveztek, és 60-an állnak a nemzetközi rangsor első száz helyezettje között, a nőknél a 66 nevezőből 51-en szerepelnek a top 100-ban.

A női és férfi mezőnyben legalább 12-12 magyarnak szurkolhatunk majd, köztük a tavaly egyéniben vb- és Eb-ezüstérmes Kasza Róbertnek, aki vezeti a világranglistát, de Demeter Bence, illetve Marosi Ádám is ott van az élcsoportban. A nőknél többek közt Alekszejev Tamara, Földházi Zsófia, valamint Kovács Sarolta minél jobb teljesítményéért szoríthatunk hamarosan.

 

Képek: Facebook/Hungarian Modern Pentathlon

 

A program a korábbi évekhez hasonlóan a női és férfi selejtezőkkel kezdődik, majd a női és férfi döntők következnek, utánuk pedig a vegyes váltók. Az úszásnak hagyományosan a Kecskeméti Fürdő komplexuma, a vívásnak a Messzi István Sportcsarnok, a lovaglásnak és a kombinált számnak pedig a Benkó Zoltán Szabadidőközpont ad otthont.

Kecskemét remek erőpróba lehet a versenyzőknek a júliusi, székesfehérvári Európa-bajnokságra, illetve a szeptemberi, mexikóvárosi világbajnokságra.

A jegyvásárlásról hamarosan informálunk benneteket.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 18 április 2018 09:14
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449