TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kecskeméti anyukák és csemeték rajzban mesélik el, miért jó anyának és gyereknek lenni
24
2018 ápr.

Kecskeméti anyukák és csemeték rajzban mesélik el, miért jó anyának és gyereknek lenni

 

Közeleg a kecskeméti Születésünnep rendezvénysorozat, amikor is az anyaság szépsége, a család egysége kerül középpontba. A szervezők ráhangolódásképp rajzpályázatot hirdettek felnőttek és gyerekek részére, az elkészült alkotásokból pedig kiállítás nyílt. Szavazz te is a kedvencedre, ugyanis a legtöbb kedvelést kapott pályamű lesz a Közönség kedvence kategória győztese!

 

 

 

Születésünnep rajzpályázat kiállítása

 

Helyszín: Malom Libri Mesebolt, III: emelet, Korona u. 2.

Megtekinthető: 2018. május 5-ig

 

A felnőtteknek idén az “Anyaság” témakörben kellett szabadjára engedniük a fantáziájukat, míg a gyerkőcöktől arra várták a választ rajz, festmény vagy bármilyen technika formájában, “Miért jó gyermeknek lenni?”.

Az 1-3. Helyezett pályaműveket szakmai zsűri Almási Zsuzsanna akvarell festőművész, óvónő és Koczkáné Sárközi Ilona okleveles vizuális- és környezetkultúra tanár, drámapedagógus), Kecskemét város kedvencét Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterasszony választja ki, a Közönség különdíjat a Születésünnep Facebook oldalán legtöbb like-ot elnyert pályamű kapja, a Születésünnep kedvence különdíjhoz a Születésünnep programgazdái választanak egy művet, míg a Libri vásárlók kedvence különdíj a Libri vásárlóinak szavazatai alapján talál gazdára. A szavazás 2018. május 5-én 9 órakor ér véget. Május 5-én, 16 órakor minden pályázót szeretettel várnak a Libri Meseboltba, hogy kiderüljön kik lesznek a díjazottak.

 

 

Születésünnep Kecskeméten

 

Több helyszínen

Időpont: 2018. május 6-16.

 

Kecskemét rengeteg lehetőséget kínál a várandósoknak, kisbabás és kisgyermekes családoknak. Nem mindig könnyű ezekre rábukkanni, ezért a szervezők évről évre megmutatják és “kihangosítják” mindazokat, akik a várandósokkal, a szülő nőkkel és a kisbabás, kisgyerekes családokkal foglalkoznak.

Bővebb info a Születésünnepről

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 24 április 2018 08:03
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449