TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kincsvadászat, piknik, vártámadás - indul a balatoni szezon!
28
2018 ápr.

Kincsvadászat, piknik, vártámadás - indul a balatoni szezon!

 

137 szálláshely, 89 vendéglátóegység és 15 pincészet - egy a közös bennük: a Nyitott Balaton kampányhoz csatlakozva igyekeznek bebizonyítani, legnagyobb tavunkat nem csupán a nyári forróságban érdemes felkeresni, hogy hűs vizében csobbanjuk egyet, hanem már a tavasszal is olyan programokat kínál, melyekért érdemes odautaznunk.

 

Balatongyörökön Palacsintafesztivállal (április 28.), Sümegen majálissal, tüzérségi vártámadással, lovagi tornával (május 1.), Balatonalmádiban a „Régi villák nyomában” elnevezésű városi túrával nyitják a szezont. Izgalmasnak ígérkezik a Boldog Békeidők Hévíze rendezvénysorozat is, ahol az 1860-1930-as időszakba utazhatunk vissza. Balatonföldváron Kettesfogathajtó versenyen (május 26.) szurkolhatunk, Siófokon piknikezhetünk a Piknik a Parton rendezvénysorozaton (április 28. - május 1.).

 

Fotó: Facebook/PARTLAP

 

A sportosakra is gondoltak!

A Riviéra TúraWeekend keretében 4 nap alatt akár 119 kilométer távot is megtehetnek a túrázók (április 28. - május 1.). A “Pecsételd körbe a Balatont két keréken!" túra célja pedig, hogy a résztvevők megadott helyeket (múzeumok, vendéglátóhelyek, szálláshelyeket) érintve részben vagy teljesen körbekerüljék a Balatont.

A Balatoni Hajózási Zrt. egyes hajójegyei árából 15% kedvezményt ad az online kupont letöltők és felmutatók számára. A gyerekek pedig kincsvadászatra indulhatnak, ha ügyesek, megtalálják Füred Kapitány, a balatoni mesehős elrejtett hajójegyeit.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szombat, 28 április 2018 15:23
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449