TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Pörgős lesz a hétvége Kecskeméten és azon túl is!

24
2018 máj.

Pörgős lesz a hétvége Kecskeméten és azon túl is!

 

Adományboltok Éjszakája, gyereknap, Fashion Reggeli, régészet napja, közös futás, spirituális est, csillagközi utazás, nosztalgia filmnézés, meditatív koncert és orchidea túra a felhozatal most hétvégére, de a jövő hetünk is erős lesz programok tekintetében!

 

 

Erősségeink – lehetőségeink a hétköznapi csatáinkban

 

Helyszín: Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága (Egészségügyi Központ) Előadóterme, Piaristák tere 7.

Időpontok:

 • 2018. május 25. péntek 14:00-17:00-ig
 • 2018. június 1. péntek 14:00-17:00-ig
 • 2018. június 8. péntek 14:00-17:00-ig

 

Felgyorsult világ, fogyasztói társadalom, X,Y, Z generációk, munka kontra magánélet. Manapság oly sokszor hallható fogalmak, melyek mindenkinek mást és mást jelentenek! De hogyan viszonyulunk ehhez a megváltozott világhoz? Hogyan éljük meg a mindennapjainkat? Milyen új eszközeink vannak a problémák leküzdésére, illetve a régieket kidobhatjuk? Milyen új kihívásokkal szembesülünk nap, mint nap? Hogyan támogat a családunk, és mi hogyan támogatunk? Siker egyenlő tudás! Vagy manapság valami más?! Keressük együtt a válaszokat, játékosan, mégis nagyon komolyan!

Az előadásokat kifejezetten szülőknek, nevelőknek ajánlják, de várnak minden érdeklődőt. A programon való részvétel ingyenes. Információ: www.aranyhomok.hu, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel: 0676/504-780

 

 

Adományboltok Éjszakája

 

Védőháló Karitatív Egyesület és Adománybolt

 

Helyszín: Zápolya János utca 8.

Időpont: 2018. május 25., 18:00–23:59

 

Az adománybolt udvarán a gyerekeket a következő programokkal várják: csuhéból alkothatnak szebbnél szebb dolgokat, kavicsfestés, paripa készítés, arcfestés és közös éneklés is lesz. Finom palacsintával, limonádéval és zsákbamacskával készülnek a betérőknek. Giccs árverést tartanak majd: na ki az, aki többet ad érte? A boltban mindenki saját maga húzza ki a kedvezményét. Szerencsétől függően 10-100%-os engedménnyel vásárolhatnak a szerencsések.

 

Fecske adománybolt

 

Helyszín: Erkel Ferenc utca 1.

 

Program:

 • 19.00 órától Vidám Kvíz Night a giccs jegyében – csoportok jelentkezését várják. Értékes nyeremények találnak gazdára!
 • 19.00 órától kacsazsíros partit tartanak, továbbá egész este 30%-os árengedmény él minden termékre, ami a boltban kapható.

 

 

Fashion Reggeli 6.0 - On-lány vagyok!

 

Helyszín: Malom Központ, Korona utca 2.

Időpont: 2018. május 26., 9:30–11:30

 

“Reggelizz velünk és készülj fel a nyárra! Bemutatjuk nektek a Malom magazin első online verzióját és elbeszélgetünk arról, mit is ad nekünk a mai világban az online és az internet. Hogyan ​álljunk helyt egy olyan munkahelyen, ahol az internet és az online értékesítés az alfája és omegája a feladatkörnek? Ismerjük meg az internet előnyeit​​!”

Vendégek​:

 • Lángi Dorka, a Roses and Laces bloggere, aki a Triumph International PR & Digital Marketing managere
 • Tóber Edina, a Mall Hungary Head of Marketing Internet vezetője
 • Schulig Andrea, a Tchibo Head of retail vezetője

Részvétel: ingyenes, de a limitált létszám miatt regisztrációhoz kötött. Jelentkezz te is a Malom Központ facebook oldalán, a földszinti információs pultnál vagy küldj egy e-mailt a neveddel a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Minden résztvevőt​​ értékes ajándékcsomag és finomságok várnak, melyek még kellemesebbé teszik az élményt!

 

 

Régészet Napja

 

Helyszín: Cifrapalota, Rákóczi út 1.

Időpont: 2018. május 26., 10-17-ig

 

Szerepek, sorsok, életek: az ezerarcú ember

Programok:

14 órakor Nagyurak és vezérek – Híres avar leletek a Kiskunságból - Dr. Wicker Erika PhD. régész, főmuzeológus előadása

Az avarok Belső- és Közép-Ázsiából származó harcos népe 568-ban foglalta el a Kárpát-medencét. Gazdagságukat elsősorban a bizánci birodalomtól a béke fejében kapott rendszeres évi aranyadó biztosította. Bizánc 626. évi sikertelen ostroma után megcsappant legfontosabb jövedelemforrásuk, és ezzel kezdetét vette az avarok lassú elszegényedése. Az uralkodó réteg gazdagsága azonban még sokáig fennmaradt. Erre utalnak leletekben gazdag kiscsaládi-nemzetségi temetőik, és elsősorban maguknak az avar nagyuraknak és az őket szolgáló vezéreknek ázsiai hagyományokat követő magányos sírjai. Véletlenszerűen előkerült temetkezéseiket a találók általában kifosztották, ám a múzeumokba került hiányos lelet együttesek is sejtetik az előkelő réteg egykori gazdagságát.

Az előadáson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy 20/257-5019! Jelentkezési határidő 2018. május 24. 16 óráig!

 

10-14 és 15-17 óráig Az Aranymonostor ereklyéje – filmvetítés

A bugaci aranymonostorban talált Szent Péter ereklyetartó megtalálási körülményeit, a restaurálást és az azt megelőző tudományos vizsgálatokat, valamint a tárgy történetét és a tárgyon szereplő Bibliai jeleneteket mutatja be ismeretterjesztő dokumentumfilmünk. A film 4 forgatási helyszínen (Continental Automotive Hungary Kft., Kecskeméti Katona József Múzeum, Móra Ferenc Múzeum Restaurátor- és Raktárbázis, Bugac), földi- , légifelvételek, 2D rajzolt animációs részletek és 3D animációs jelenetek segítségével készült a Pazirik Kft. közreműködésével.

10-16 óráig Régészeti kincsek nyomában – Kézműves foglalkozás Merinu Éva múzeumpedagógus vezetésével

A program keretében a gyerekek bepillantást nyerhetnek a régészet rejtelmeibe. Hogyan bukkanhatnak elő kincsek a föld mélyéről? Milyen pompával temethettek el egy avar fejedelmet? Milyen rangjelző ékszereket, fegyvereket és tárgyakat helyeztek az örök nyugalomra térő előkelő férfiak sírjába?

A gyerekek elkészíthetik egy arany avar övveret másolatát, a fiúk a Kunbábonyi nagyúr aranyveretes kardjának másolatát domborításos technikával, a lányok pedig megmintázhatják a kiskőrösi avar kislány nyakékét levegőn száradó modellező agyagból.

Információ: 76/480-776, 20/257-5019, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Meditatív spirituális est - A meditáció lépcsőfokai

 

Helyszín: EYVA HÁZ - testnek, léleknek, szellemnek, Hoffmann János utca 10.

Időpont: 2018. május 26., 16:00–17:00

 

Az est folyamán bepillantást nyerhetünk Sri Chinmoy spirituális mester és tanítványai életébe. A meditáció által megtapasztalhatjuk a mély belső békét és kitágíthatjuk tudatunkat.

További infó és jelentkezés: Csendes István +3670-7028-138

 

 

Fussunk együtt a Lánchíd Sportpályáért!

 

Gyülekező: Főtér, a 0 km kőnél

Időpont: 2018. május 26., 16:45–19:45

 

"Mindannyian tudjuk, hogy a Lánchíd Sportpálya mennyire rossz állapotban van, a futópálya balesetveszélyes, a kinti konditerem eszközök nagy része pedig teljesen használhatatlanná vált. A Széchenyivárosban megközelítőleg 30.000 ember él, nagy részük panellakásban, tehát még arra sincs lehetőségünk, hogy nyújtózzunk egyet a kertünkben. Épp ezért a sportolási lehetőségek megléte rendkívül fontos az itt élők egészsége, a betegségmegelőzés és a jó közérzet szempontjából! Ezzel az eseménnyel az a célunk, hogy a lehető legtöbb kecskeméti polgárral együtt demonstráljuk: ELFOGADHATATLAN A JELENLEGI HELYZET, nekünk fontos a Lánchíd Sportpálya és hajlandóak vagyunk tenni is érte.

Program:

 • 17:10 Két szervező, Marton Szilveszter és Radics Tivadar önkormányzati képviselő köszöntik a résztvevőket és ismertetik a rendezvény célját 
 • 17:20 Közös bemelegítés GrandUP személyi edzőjével, Kertész Krisztával!
 • 17:30-18:00 Futás: Főtér - Kápolna utca - Irinyi utca - Akadémia körút - Lánchíd Sportpálya, ahol végül egy kört futunk (A NEVEZÉS 500 Ft/ FŐ - A GYEREKEKNEK INGYENES - A NEVEZŐK KÖZÜL 3 db 20.000 Ft ÉRTÉKŰ TETOVÁLÁST SORSOLUNK KI ÉS 3 DB 1+1-ES MOZI JEGYET! )
 • 18:10 Dr. Papp Zoltán mentős ismerteti a sport, azon belül a futás és a saját súlyos edzések betegségmegelőző hatását
 • 18:15 A Kecskeméti Street Workout Team bemutatója
 • 18:25 Parkour bemutató
 • 18:40 Inverz együttes ad élőzenét

Ezt követően a program kötetlen:

 • Jótékonysági sütivásár (Minifánk)
 • Fekvőtámaszverseny, kötélhúzó verseny 
 • Henna, arcfestés, csillámtetoválás a gyerekeknek
 • Beszélgethetsz testépítőkkel és kérhetsz tőlük tanácsot is
 • Találkozhatsz Galamb Csaba profi hosszútávfutó versenyzővel 
 • Jó zenék, jó hangulat

Az eseményen lesz lehetőség adománnyal hozzájárulni a sportpálya felújításához. Jöjjön mindenki fehérben, hogy egységet mutassunk!"

 

 

Valóság a Sci-fiben Sorozat - Csillagközi utazás

 

Helyszín: Kecskeméti Planetárium, Lánchíd u. 18/a

Időpont: 2018. május 26., 17:30–18:30

 

Ezúttal a csillagközi utazás lehetőségéről lesz szó. Az előadásból kiderül, milyen módon lehetséges elutazni más csillagok bolygóira. Számos kérdésre keressük a választ: Egyáltalán mely csillagok jöhetnek szóba és milyen messze vannak? Meddig tart az út, és milyen űrhajó konstrukciók léteznek? Vajon megépíthetők-e a kedvelt sci-fi filmek űrhajói? Igaza van-e Hawkingnak, amikor azt mondja, elkerülhetetlen, hogy az ember más bolygókat is lakjon a Naprendszeren kívül? Milyen tervet ötlött ki a nagy tudós? Ezekre és más izgalmas kérdésekre keresi a választ az előadás!

Jegyek a helyszínen kaphatók, 1000 Ft.

 

 

Pihentető - meditatív koncert Sevecsek Bélával

 

Helyszín: Danujoga, Szövetség tér 4.

Időpont: 2018. május 27., 17:00–19:00

 

Szférikus hangszerek, dobok, didgeridoo és a hang ereje...

“Különleges hangszerek készítésével foglalkozom, S&T musical instruments márkanév alatt születnek a Kiskunfélegyházán található műhelyemben steel tongue drumok, handpanek, fujarák, didgeridook, különböző ütős és fúvós hangszerek. De nem csak készíteni szeretem ezeket a hangszereket, hanem megszólaltatni is. Régóta keresem a különleges hangokat , és szeretem az ősi tradicionális hangszerek hangját modern hangzásvilággal egyesíteni. Az est folyamán is nagy szerepet kapnak az általam készített hangszerek, kiegészítve őket doromb, kaval, tuvai torokének és szanszkrit mantrák rezgéseivel.”

Jelentkezés: privát üzenetben a DANU Jóga Központ oldalán vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. cimen. Köszönettel fogadják a 1500-2000 Ft összegű adományodat.

 

 

Szaffi 

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítések: 

 • 2018.05.26. szombat, 16:00 
 • 2018.05.27. vasárnap, 16:00

 

Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás azonban veszélyes kalandjai során megismerkedik Szaffival, s boldogan élnek, míg meg nem halnak. Itt a vége, fuss el véle.

Színes, magyar razfilm, 76’, rendezte: Dargay Attila

Jegyár 600 Ft.

 

 

Gyermeknapi programok

 

Időpont: 2018. május 27.

 

Muzsikaszó a természetben, beöltözős móka, alkotás, tábortűz, kalandos időutazás, Ezer lámpás éjszakája, kalandpark, koncertek, mozi, zumba... Néhány vezényszava a 2018-as kecskeméti gyermeknapnak.

Részletes gyermeknapi programajánlónkat itt találod.

 

 

Kitekintő: Orchidea túra

 

Találkozóhely: 6075, Páhi, Vasút utca 2. Művelődési Ház, GPS: 46.713870, 19.382055

Időpont: 2018. május 26., kezdés 9 órakor, körülbelül 4-5 órás a program

 

A Kolon-tóhoz délről csatlakozó Páhi-réteken tavasztól a nyár elejéig csodálhatjuk meg a hazai kosborok gazdag világát a Kolon-tavi Orchideák tanösvényen. Többek között a mocsári kosbor, a hússzínű ujjaskosbor, a vitézkosbor és a poloskaszagú kosbor fordul elő nagyobb számban.

Túra hossza: 8 km.

Részvételi díj: felnőtt 900 Ft/fő, kedvezményes 600 Ft/fő, családi jegy (2 felnőtt és min. 2 gyerek) 2000 Ft. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. További információk, jelentkezés: Morvai Edina, +36704118445, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

XI. Kolon Kupa Futóverseny - III. Kolon Félmaraton

 

Helyszín: Izsák, Fogathajtó Pálya, Kovács Aladár utca

Időpont: 2018. május 26., 8:00–15:00

 

A Kolon Kupa Futóversenyt Izsák Város Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálata, és a Tegyünk Izsákért Egyesület - Kolon Futóklubja szervezi, a régi/új helyszínen, a fogathajtó pályán, ahol a futóversennyel egy időben főzőverseny és távlovas verseny is zajlik.

Részletek

 

 

Szekeres Adrien Stúdió koncert Unplugged

 

Helyszín: Pannónia Stúdió, Budapest, Hűvösvölgyi út 64.

Időpont: 2018. május 26., 18:00

 

Történetekkel megfűszerezett zenei kaland keretében Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kiváló zenész kíséretében: Kiss Gábor - zongora, Gátos Bálint - basszusgitár, Kovács Tamás - percussion,Schneider Zoltán - gitár évek óta az énekesnő zenekarának tagjai.

Jegyár: 12990 Ft - 14990 Ft

 


 

38. Orbán-napi Borünnep

Helyszín: Hajósi Pincefalu, Hajós, Borbíró utca

Időpont: 2018. május 25-27.

 
A Szent Orbán tiszteletére rendezett ünnepség mindenkihez szól: a helyi kultúra és a helyi borok szerelmeseit, a sváb hagyományokat tisztelőket, a jó muzsikát, fergeteges bulikat kedvelőket, időseket és fiatalokat, családokat és baráti társaságokat egyaránt tárt kapukkal és pincékkel várja.

A kínálat egyebek mellett: előadások és kiállítás „Szőlő, Bor, Zarándoklat” témában, Borlovagrend felvonulása, a színpadon a balkáni-ethno-gipsy-punk műfajok ötvözője, a GypoCirkusz, a fiatalosan vagány akusztikus világzenei muzsikával érkező Góbé zenekar, az erőteljes hangzású akrobatikus rock and rollt játszó Supernem és a dinamikus és különleges hangzású beat rock' n roll zenekar, az Ivan& theParazol zenél majd többek közt.

A gyereknapra való tekintettel változatos gyerekprogramokkal - vásári bábjátékokkal, gyerekkoncertekkel és kreatív foglalkozásokkal - kedveskednek a gyerekkel érkezőknek. A

Bővebb információ

 

 

Előzetes: Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Helyszín: Hírös Város Turisztikai Központ, Rákóczi u. 15.

Időpont: 2018. május 29., 18 óra

 

Négy ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről:

 • Bata Éva, kecskeméti születésű színművésznő, a Junior Prima Díj (2010) és a Ruttkai Éva-emlékgyűrű díjazottja (2012), A mi kis falunk c. tévésorozat szereplője
 • Bárnai Péter, kecskeméti születésű színművész, a Trojka Színházi Társulás tagja (2013). Fontosabb filmjei: A Nap utcai fiúk (2007), Víkend (2015) A martfűi rém (2015) 
 • Buda Ferenc, Nemzet Művésze, Kossuth- és József Attila-díjas költő, műfordító, Kecskemét díszpolgára
 • Dr. Csatári Bálint, geográfus, tanár, az MTA RKK (Regionális Kutatások Központja) Alföldi Tudományos Intézet nyugalmazott igazgatója és emeritus kutatója


Beszélgetést vezeti: Kriskó János

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 76/501-176, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.) 13:00 – 17:00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet.

 

 

Jeles András: A rossz árnyék

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Időpont: 2018. május 30., 18:00–21:00

 

Jeles András a ’70-es és ’80-as évek egyik legmeghatározóbb s egyben legkülöncebb rendezője – akinek olyan kultikus darabokat köszönhetünk, mint A kis Valentino vagy az Álombrigád –, 2003 után most először jelentkezik önálló, egész estés filmmel.

A rossz árnyék nem a hagyományos módon kerül forgalmazásba: az újonnan indult Soldivision alternatív filmterjesztő jóvoltából a közönség nem a megszokott módon, moziban láthatja a filmet, hanem korábban filmvetítésre nem használt helyszíneken, alternatív tereken és programok keretein belül, a művészet különböző területeit összefogó intermediális találkozókon és pop up eseményeken ismerhetik meg Jeles András legújabb filmjét.

A rossz árnyék című filmben (2017, 94 perc, 16 éven aluliaknak nem ajánlott) egy különleges képességekkel megáldott huszonéves srác utazását követhetjük végig, mely során több különös emberrel hozza össze a sors, eközben pedig megismerhetjük apját, a restaurátorként dolgozó Pietert, aki épp ifj. Hans Holbein reneszánsz festő A Követek című művének restaurálásán dolgozik, s a képben rejlő különleges szimbólumok és rejtett üzenetek hatással lesznek mindkettõjük életére.

Jegyár: 1000 Ft

Program

 • 17.30 Vendégvárás 
 • 18.00 A rossz árnyék vetítése 
 • 19.45 Közönségtalálkozó Jeles András filmrendezővel. Moderátor Túri Edit.

 

 

Leveles titkok

 

Helyszín: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Énekes u. 120.

Időpont: 2018. május 30., 18:00–21:00

 

Leveles tészta készítése a konyhában avagy a rettegés tárgya? Miért nem készítünk házilag leveles tésztát? Praktikusságból, bonyolultsága miatt vagy éppen az idő szűke okán? Mi lerántjuk a leplet a leveles tészta titkairól - ha egyáltalán vannak és bebizonyítjuk, hogy készítése nem nagy ördöngösség, csupán egy kis idő, türelem és nagy adag alázat kell hozzá.

Menü:

 • Vol-au-vent, vagyis töltött tésztakosár sós és édes változatban idény- zöldség és gyümölcsökkel
 • Leveles tésztában sült csirkeragu
 • Epres-tejszínes-mascarponés mille-feuille

Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita

Részvételi díj: 7 900 Ft

Jelentkezés

 

 

Benes József emlékkiállítása

 

Helyszín: Kápolna Galéria, Kápolna utca 13.

Megnyitó: 2018. május 31., 17:00–18:00

 

„Fekete országot álmodtam én…”

Köszöntőt mond: Füzi László – a Forrás főszerkesztője

A kiállítást megnyitja: Virág Zoltán – irodalomtörténész, egyetemi tanár (Szegedi Egyetem)

A kiállítás kurátora: Gerle Margit

A kiállítás megtekinthető: 2018. június 16-ig, hétköznapokon 13-17 óráig

 

 

Simon Szimonetta Road Show - Boost Training

 

Helyszín: FormaZona Sportközpont, Izsáki út 4.

Időpont: 2018. május 31., 18:00–21:00

 

Ez az edzésforma egyszerre pörget fel, formálja az alakot és égeti a zsírt!

Mire számíthatsz, ha eljössz?

 • termékkóstolóra
 • BioTechUSA ajándékcsomagra
 • helyszíni nyereményekre
 • beszélgetésre Szimivel, melynek keretében felteheted Neki a kérdéseidet
 • videóforgatásra és fotózásra

Regisztrálni a FormaZona Sportközpontban tudsz a recepciós pultnál.

 

 

Mozdulj KI Kecskemét! #2

 

Helyszín: Malom Központ és környéke 

Időpont: 2018. június 2.

 

Ami biztosan lesz: ovis és sulis futás, hokipálya, streetball, mászófal, hoverboard, zumba, jóga, boksz, kézilabda, bicaj és még sok más érdekes mozgásforma. A színpad is megtelik élettel, szóval minden adott egy klassz családi naphoz!

Részletek

 

 

Trendalelke Könyves Villámcsődület

 

Helyszín: Kecskemét Főtere, 0 kilométerkő

Időpont: 2018. június 8., 18:00-19:00Csatlakozz hozzánk a kedvenc vagy az éppen olvasott könyveddel a 0 kilométerkőnél, hogy egy kicsit dicsőítsük a favoritokat, és hirdessük az igét: olvasni menő!

Részletek

 

 

Udvarszínházi előadások

 

Helyszín: a Városháza udvarán, Kossuth tér 1.

 

Előadások:

Hajnali részegség - szerelmes színmű egy részben

Főbb szerepekben: Kőszegi Ákos, Koltai Róbert

Időpont: 2018. augusztus 3., 20:30

 

Kié vagy, mondd? - zenés színdarab a ‘30-as évek slágereivel

Játsszák: Adorjáni Bálint, Szávai Viktória

Időpontok: 2018. augusztus 4-5.., 20:30

 

Heisenberg - relatív komédia

Játsszák: Benedek Miklós, Ulmann Mónika

Időpont: 2018. augusztus 11., 20:30

 

A bérlet érvényes: 2018. augusztus 3-4-5. és 11., ára 6000 Ft/3 előadás.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 24 máj. 2018 08:20
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449