TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ II. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál: 3 nap, 50+ sörkülönlegesség
26
2018 máj.

II. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál: 3 nap, 50+ sörkülönlegesség

 

A minőségi hazai sörök készítőit és kedvelőit egyaránt kényezteti Kecskemét júniusban. Az elmúlt években számos új sör született, a főzdék hagyományos receptúrákkal és merész újításokkal kísérleteztek, aminek eredményeképpen egyre színesebb a hazai kínálat. Ideje belekóstolni! Közben szól majd a zene, élvezhetjük a Rákóczi utca hangulatát, és kiválaszthatjuk a fesztivál legnépszerűbb sörfajtáját.

 

Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál

 

Helyszín: Hírös Város Turisztikai Központ előtti parkoló és a Rákóczi út egy része

Időpont: 2018. június 8-10.

 

A Hírös Város Turisztikai Központ szervezésében immár második alkalommal bulizhatunk kézműves sörrel a kezünkben. Az intézmény előtti parkolót és a Rákóczi út egy részét három napig a kézműves sörfőzdék, sörkorcsolyák, koktélok és hagyományőrző kézműves termékek árusítóhelyei foglalják el. A legkisebbeket óriáskerék, kisvasút és játszósarok várja majd a sétányon külön erre kialakított területen.

Több mint 50 féle, minőségi alapanyagból készített sörkülönlegességet kóstolhatunk meg a kisüzemi kézműves sörfőzdék kínálatából. A sörfőzés hagyományai és technológiája iránt érdeklődők a Kecskeméti Sörmanufaktúra sörmesterének izgalmas, humorral átszőtt sörtörténeti előadásainak keretén belül ismerkedhetnek meg a sörgyártás folyamatával, alapanyagival, valamint a kézműves sörök egészségre gyakorolt pozitív élettani hatásaival. A bemutató résztvevőinek pedig egy pohár sörkóstolóval kedveskednek a szervezők.

 

 

Nincs fesztivál zene nélkül

A program szinte minden könnyedebb zenei műfajt felölel. A fellépők között megtalálható az országosan elismert zenész, Csík János és a Mezzo zenekar, a város népszerű DJ-je, a Mjuzik Funky Party, a latinos hangulatot biztosító Milagro Santana Tribute Band, a party slágereket játszó Cascade Music Jam és a Veracruz zenekarok, a blues zenét a The Healer és a Blues Donkeys hozza és a rockzenét kedvelőket a Sex in the black hole és Sunset Symphony szolgálja ki.

A tavalyi évhez hasonlóan a fesztivál keretein belül rendezik meg a Kecskeméti Zenészegylet XVIII. Tehetségkutató és Tehetséggondozó fesztiváljának gálaműsorát.

 

Vajon melyik sörkülönlegesség lesz a favorit?

A szervezők nyereményjátékkal is készülnek, mely során a játékban résztvevők értékes sörcsomaggal lehetnek gazdagabbak. Végezetül a fesztiválozók kiválasztják a rendezvény legnépszerűbb sörfajtáját. Járd végig az összes sörstandot 1-1 pecsétért, válaszd ki a kedvenc söröd, add le a teli pecsétgyűjtőt, és lehet, hogy tied lesz az egyik kisorsolt sörcsomag!

 

A belépés ingyenes. 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szombat, 26 máj. 2018 19:09
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449