TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Unalom- és stresszűző programok Kecskeméten és azon túl, június 14-17. között

13
2018 jún.

Unalom- és stresszűző programok Kecskeméten és azon túl, június 14-17. közöttStresszmentesítő programokkal vár minket a hétvége: több helyszínen jógázhatunk, ellazítva testünket, lecsendesítve elménket, feltöltve lelkünket. A gyerkőcök vizes élményekre számíthatnak, a fiatalok pedig óriási bulira. A rekeszizmaink mozgásba lendülnek az Otthon Moziban; aki messzebbre menne, ringatózhat a Tiszán vagy lefuthatja élete leghosszabb hét kilométerét Nyáregyházán.

 

 

Nyitott Rotary-este


Helyszín: Hotel Három Gúnár, Rotary-terem, Batthyány u. 1-7.

Időpont: 2018. június 14., 20:00

 

A Rotary Club Kecskemét újabb nyilvános beszélgetése alkalmával Sárosi Gábor rendező, drámatanár, filmesztéta lesz a közösség vendége. A találkozón való részvétel ingyenes, de – a klubterem befogadóképessége miatt - regisztrációhoz kötött. Jelentkezési cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

KEFI Tanévzáró Fesztivál

 

 

Helyszín: Vasútkert (Rákóczi út vége)

Időpont: 2018. június 15.

 

Program:

 • BadNews (18h)
 • Livingroom (19h)
 • ByeAlex és a Slepp (21h)
 • Dj Afus (22h)
 • KatapultDJ (23h)
 • Drop The Cheese (01h)
 • Dj Dombi (3h)

Fesztivál karszalagot érvényes, kecskeméti oktatási intézményhez tartozó diákigazolvánnyal ingyenesen igényelhetsz, mellyel részt vehetsz a tanévzáró nyereményesőn, ahol nyári fesztivál belépőjegyeket sorsolnak ki a karszalaggal rendelkező jelenlévők között. Karszalagot az Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi Térben vagy az Ifjúsági Otthonban lévő KÖZ-TÉR/10 PERC Ifjúsági Klubban szerezhetsz magadnak.

 

 

Agyagozás

 

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Gáspár A. u. 11.

Időpont: 2018. június 16., 10.00-12.00 és 14.30-16.30További információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.facebook.com/szoraka, 76/481 469

 

 

Valóság A Sci-fiben Sorozat - Szárnyas Fejvadász

 

Helyszín: Kecskeméti Planetárium, Lánchíd u. 18/a

Időpont: 2018. június 16., 17:30–18:30

 

A szárnyas fejvadász kerül górcső alá. Az előadásból megtudhatjuk, mi a film összetett szimbolikája, mi az a cyberpunk világ. Vajon ilyen lesz a jövő? Lehet-e a gépeknek lelke? Egyenjogú lehet a gép? Mit hoz a jövő? Megtudhatjuk az egyes filmes utalások mögött lévő jelentés és a valóság kapcsolatát!

Jegyek a helyszínen kaphatók: 1000 Ft

 

 

Jóga a Dombtetőn

 

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Csabay Géza krt. 7. (bejárat a Nyíri út felől)

Időpont: 2018. június 16., 18:00–20:00

 

Nem kell mást tenned, mint megragadnod a jógamatracod, és legkésőbb 17:45 kor találkozunk a dombtetőn! A helyfoglalás érkezési sorrend alapján történik.

Oktatók: Benkő Ildikó és Berényi Zsuzsa

Belépőjegy: 1.000 Ft / fő, melyet a Nyíri úti bejáratnál, a pénztárban válthatsz meg, ez feljogosít mindkét jóga órán a részvételre, az órák után pedig zárásig (21 óráig) pihenhetsz, sétálhatsz a szabadidőközpont területén. Jógaszőnyeget vagy polifoamot és törölközőt mindenki hozzon magával.

Program:

 • 17:30 - 17:45-ig érkezés
 • 18:00 Hatha jóga élő zenével - 60 perces hatha jóga óra esszenciális illóolajokkal és Sevecsek Béla szférikushangszereivel (Benkő Ildikó)
 • 19:15 Vinyasa jóga - 60 perc vinyasa jóga óra, áramlásban (Berényi Zsuzsa)

A program csak esőmentes időben valósul meg.

 

 

VakációZOO - Állati vízi parádé

 

Helyszín: Kecskeméti Vadaskert, Műkert 1.

Időpont: 2018. június 17., 10:00-18:30

 

Benevezhettek a vízipisztoly háborúba, a célba lövészetbe, vízibomba csatába, 8 méteres pályán szörfözhettek, tietek lehet a vízzel telt lufiba rejtett ajándék, és még sok vizes játék vár rátok, tehát a fürdőruha otthon ne maradjon! Lesz sok vidám zenés színpadi program, étel-ital, kirakodóvásár,
kutya ügyességi bemutató, állatsimogató, versenyek, játékok, nyeremények és sok izgalmas és vidám családi program!

 

 

Családi nap a Kecskeméti Fürdőben

 

Helyszín: Kecskeméti Fürdő, Csabay Géza körút 5.

Időpont: 2018. június 17., 14:00-18:00

 

2018 a Családok éve, ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Kecskeméti Fürdő is a Családi napokkal.

Belépőjegyek:

 • Családi jegy (2 felnőtt, és 1 gyermek vagy diák számára) 5.500 Ft helyett 4.000 Ft.
 • Családi jegyhez további nappali tagozatos diák vagy gyermek belépőjegy 600 Ft helyett 400 Ft.

Használható zónák:

 • élményfürdő
 • termálfürdő
 • versenyuszoda

Programok 14-18 óra között:

 • játékos ügyességi feladatok képzett játékanimátorokkal
 • kézműves foglalkozások
 • aquafitness

 

 

Adományos jógaóra a jóga világnapja alkalmából

 

Helyszín: EYVA HÁZ - testnek, léleknek, szellemnek, Hoffmann János utca 10.

Időpont: 2018. június 17., 15:30–18:30

 

Program:

 • 15:30-tól a gyermekeket várják egy vidám jóga-mókára.
 • 17:00-tól a felnőttek jógáznak Berényi Zsuzsával, immár ötödik éve. A hagyományokhoz híven 108 napüdvözlettel ünneplünk. A folyamatos mozgás közben bármikor pihenhetsz és később újból csatlakozhatsz a csoporthoz.

Az pénzadományokat változatlanul az Eggyütt a Kecskeméti Családokért Alapítványnak ajánlják fel. A gyakorláshoz szükséges jógaszőnyeget és vizet mindenki vigyen magával. Az eseményt időjárástól függetlenül meg tudják tartani.

Bejelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

 

 

Szerelembe gurulva

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítési időpontok:

 • 2018.06.14. csütörtök, 18:00 
 • 2018.06.15. péntek, 18:00 
 • 2018.06.16. szombat, 18:00 
 • 2018.06.17. vasárnap, 18:00

 

Színes, francia nyelvű, magyar feliratom francia filmvígjáték, 107 perc, korhatár: 12 év, rendezte: Franck Dubosc, szereplők: Franck Dubosc, Alexandra Lamy

Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-ot. Ettől kezdve a szerep állandósul és Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés. Lehet-e mentség a szerelem a hazugságra? Meddig tartható fenn a szerepjáték egy párkapcsolatban és milyen áron? És persze: mi mindenre vagyunk képesek a szerelemért? A kapuzárási pánikból menekülő Jocelyn barátait is elképesztő helyzetekbe sodorva mozgat meg hatalmas energiákat, hogy elnyerje Florence kegyeit. Bájos, kedves, vicces és nagyon francia. Pont, mint az Életrevalók.

 

 

Kitekintő: Vízitúra a Tiszán kishajókkal

 

Helyszín: Szeged

Időpont: 2018. június 16.

 

A Maros és a Tisza élővilágát fedezzük fel magunk vezette, 4, 6 és 8 személyes kishajókkal, melyeket nagykorúak vízi jártassági nélkül vezethetnek. A hajók kezeléséhez segítséget, a túrához mentőmellényt biztosítanak. A hajók sebessége 8-12 km/h. A helyek száma korlátozott, előzetes bejelentkezés és foglalás szükséges!

Találkozó: 8:30, Szeged, Felső-Tisza parton a vízitelep mellett, a stadionnal szemben, a Foka Ökokikötő bejáratánál.

Részvételi díj hajótípus szerint: 3000 Ft, 3600 Ft, 4500 Ft

Információ, előzetes bejelentkezés: Ábrahám Krisztián, 30/638-0297, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Brutálfutás 7.0

 

Helyszín: Nyáregyháza

Időpont: 2018. június 16.

 

Küzdj és bizonyíts! Ez lesz életed leghosszabb 7 kilométere! Mocsaras emelkedők, homokban futás, álcaháló alatt kúszás, szalmabálák megmászása, vizesárkon átkelés, futás autógumik között, kacskaringós, erdei labirintus, felszántott szakaszok… Mindez egy dombokkal, ugratókkal tarkított motocross-pályán.

Részletek

 

 

BODY kiállítás - MEGHOSSZABBÍTVA!

 

Helyszín: KOMPLEX, 1061 Budapest, Király utca 26.

Megtekinthető: 2018. július 29-ig

 

A tárlat a lenyűgöző emberi testet mutatja be a látogatók számára különböző életszakaszokban, és lehetővé teszi, hogy tetőtől talpig betekintést nyerjünk bőrünk alá. A tárlat méretében meghaladja az Európában eddig valaha látott kiállításokat. A több mint 2200 négyzetméretes kiállítótérrel a látogatók több száz tökéletesen elkészített kiállítási tárgyat, köztük teljes testet ábrázoló emberi preparátumokat láthatnak.

Ezt olvastad már? A Trendalelke élménybeszámolója a kiállításról

 

 

Előzetes: III. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál


Helyszín: Kecskemét, Főtér

Időpont: 2018. június 18-22-igA kecskeméti bor- és pálinkaünnep idén a 650 éves várost ünnepli: Kecskeméthez köthető művészek sora lép fel az 5 napos rendezvény alatt, Szabó Balázs Bandájától a 30 éves jubileumi koncerttel készülő Csík zenekarig. Kulturális csemegék, folyékony élvezetek és féktelen öröm - ezt kínálja a nyár első nagy fesztiválja.

A Trendalelke programválogatása

 

 

Szupernagyi nyílt nap

 

Helyszín: Kecskeméti Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2018. június 19., 17:00-19:00

 

A CédrusNet Hivatásos nagyszülő – Szupernagyi Programjának nyílt napjára azokat a kisgyermekes családokat várják, akik szívesen megismerkednének a 22 most végzett SzuperNagyival, és részt vennének a nagyik által vezetett interaktív játékos foglalkozásokon.

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nem tudod, mi az a Szupernagyi Program? Itt írtunk róla.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 13 június 2018 19:01
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449