TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Klassz hétvégi programokkal készül Kecskemét június 28.-július 1. között
27
2018 jún.

Klassz hétvégi programokkal készül Kecskemét június 28.-július 1. között

 

Reméljük, nem szívta ki az összes energiádat a barackpálinka- és borfesztivál, meg az éjszakai múzeumozás, ugyanis nem csökken a lendület, továbbra is aktívan tölthetjük az estéinket és a hétvégét: fantasztikus hangulatú össznépi jógával lazulhatunk, elbúcsúztatjuk egy fergeteges bulival Kecskemét egyik legkedveltebb koncerthelyszínét, színes gépmadarakat kémlelhetünk az égen, zsibvásáron szabadulhatunk meg a kacatoktól, mozoghatunk a friss levegőn, kutathatjuk a Földön túli életet. A gyerkőcök alkothatnak, társasozhatnak, mozizhatnak. Vasárnap pedig kezdődik az újabb fesztivál, a Csiperó olyan nevekkel, mint a Punnany Massif vagy a Budapest Bár.

 

 

 

Sunset Yoga

 

Helyszín: Domb Beach, Csabay Géza körút 7.

Időpont: 2018. június 28., 19:00–20:30

 

“Tarts velünk Kecskemét legvagányabb jógás eseményén, ahol élő dj szettre, modern dallamokra hullámzik testünk egyik ászanából a másikba! A wakeboard stégén találkozunk, ahol a mozgásunk és a zene együtt áramlik a lenyugvó nap fényében fürödve :-D Saját Sunset dj-nk, Balakrishnan(JK!) gondoskodik róla, hogy a gyönyörű látvány ellenére a zene hangulata minél inkább befelé vigye figyelmünket. Neked csak annyi a dolgod, hogy lásd, majd halld, végül érezd… engedd, hogy megérintsen mindez... érezd az áramlást, a mozdulatok, a tested áramlását, engedd meg magadnak az Élményt!”

A részvételhez jelentkezz itt. További infó: 20/268 45 86

 

 

Legutolsó est a Tekában

 

Helyszín: TEKA, Rákóczi u. 2.

Időpont: 2018. június 29., 20:30

 

Tényleg eljött, nincs tovább Teka. Másnap már költözés… Egy korszak véget ért… Búcsúzzunk minél többen együtt egy rockabulival! A Donkeys és a HangOver is készül!

 

 

Ökörkör

 

Helyszín: Kisfái reptér

Időpont: 2018. június 29. - július 1.

 

A Kecskeméti Modellező Sport Klub a hagyománynak számító Ökörkör keretében újra megrepteti a színes kisrepülőit. Látványos programnak ígérkezik nézőként is!

 

 

Kardiós séta

 

Helyszín: Kecskeméti Arborétum, Nyíri út 48.

Időpont: 2018. június 30., 8:00–9:45

 

Tartja: Danis Zsuzsa (Test Regenerálás

Intenzitás: alapvetően egy alacsony intenzitású edzés és mindenki saját tempójában végzi.

Mitől kardió? A sétát bizonyos időközönként megtűzdelem olyan gyakorlatokkal, amik felviszik a pulzust, így edzük egy kicsit a szív- és érrendszert.

Mitől zsírégető? Az intervall jelleg és a hosszú időtartam miatt a szervezet egy idő után a zsírpárnákból nyeri az energiát. Az, hogy lesz-e fogyás belőle, attól is függ, hogyan táplálkozik az ember és milyen rendszerességgel tud edzeni.

Miért gyere ki? Mert csapatban könnyebb elkezdeni és motiváló lehet. Kérdezhetsz bátran tőlem a sétával, tornával kapcsolatban!

 

 

Zsibvásár a kecskeméti SOS Gyermekfaluban

 

Helyszín: SOS Gyermekfalu, Vízmű utca 22.

Időpont: 2018. június 30., 9:00–13:00

 

Megunt holmijaid most új gazdára találhatnak: add el a feleslegessé vált apróságokat, játékokat, használati cikkeket! A megmaradt tárgyak pedig felajánlhatók a Fecske Adománybolt részére.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, illetve ha árulni szeretnél, asztalt kell foglalnod az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Bővebb információ a fenti e-mail címen vagy az alábbi telefonszámon kapható: 76/500-580

 

 

Kézműveskedés és társasjátékok

 

Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, Gáspár A. u. 11.

Időpont: 2018. június 30.

 

Program:

  • 10.00-12.00 és 14.30-16.30 kasírozott madarak készítése
  • 10.00-16.30 társasjáték nap

Bővebb információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 76/481 469

 

 

Valóság a Sci-fiben Sorozat: Földönkívüli élet

 

Helyszín: Kecskeméti Planetárium, Lánchíd u. 18/a

Időpont: 2018. június 30., 17:30–18:30

 

Tematikus résszel folytatódik a sorozat. Ezúttal megtudhatjuk, hogy hol számíthatunk életre. Vajon volt-e, esetleg van-e ma is élet a Marson? Vagy a Naprendszer más bolygóin, holdjain? Egyáltalán milyen élőlényekre kell gondolni? Lehet-e összetett élet valahol itt a közelünkben, esetleg a Jupiter felhőiben? És mi a helyzet, ha a Naprendszeren túlra tekintünk, az exobolygók világába? Milyen életre számíthatunk ott? Mennyire lehet az más, mint a földi élet? Ezekre és sok más izgalmas kérdésre keressük a választ.

Jegyek a helyszínen: 1000 Ft.

 

 

15. Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozó

 

Helyszín: Kecskemét

Időpont: 2018. június 30. - július 7.

 

Nagy neveket lát vendégül Kecskemét az ifjúsági fesztiválon! A szervezők év eleji felhívására érkezett ifjúsági közönségszavazatok alapján többek közt zenélnek: Kelemen Kabátban, Punnany Massif, Zoord, Aurevoir, Úzgin Over, Budapest Bár. Továbbá esténként Szilágyi Áron menedzselésével a Romkerti Koncertek hangulata tölti meg színekkel és élettel a belvárost. Lesz még Európai Piknik nap Benkó Zoltán Szabadidőközpontban; Magyarország öröme, vagyis a határon túli magyar csoportok seregszemléje, amelyen 650 gyermek 650 másodpercben magyar népdalokat énekel, köszöntve a születésnapos várost; Nemzetközi ÉlményMűhely, melyen egy 650 cm magas víztorony megépítése a cél; majd lézershow és tűzijáték búcsúztatja a régió legnagyobb ifjúsági fesztiválját.

A Trendalelke programválogatása

 

 

Ősember - Kicsi az ős, de hős!

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítés: 2018. június 29., 14:00

 

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor. Az Öreg és törzse beletörődnek a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat. De ha elbuknak, akkor örökre a bányákban fognak dolgozni...

Angol-francia családi animációs film, 90 perc, 2018, 6 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

 

Kszi, Simon

 

Helyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Vetítések:
2018.06.28. csütörtök, 18:00
2018.06.29. péntek, 18:00
2018.06.30. szombat, 18:00
2018.07.01. vasárnap, 18:00

 

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

Amerikai dráma, 110 perc, 2018, 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

 

 

Kitekintő: Tihanyi Levendula Fesztivál

 

Helyszín: Tihany, Belső-tó

Időpont: 2018. június 29. - július 1.

 

Június utolsó hétvégéjén a Belső-tó partján, kézműves kirakodóvásárral, színes programokkal és vezetett túrákkal várják a kedves látogatókat.

Bővebb információ

 

 

Előzetes: Pál Feri: Hogyan válhat erőforrássá a múlt? Hogyan alakítható szabadon a jövő?

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák Ferenc tér 1.

Időpont: 2018. szeptember 10., 19:00–21:00

 

A római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében.

Jegyár: 2600 Ft, online jegyvásárlás 

Honlap

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 27 június 2018 18:35
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449