TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ A legfrissítőbb kecskeméti programok július 5-8. között
04
2018 júl.

A legfrissítőbb kecskeméti programok július 5-8. között

Fotó: Csiperó facebook oldal https://www.facebook.com/csipero/ Fotó: Csiperó facebook oldal https://www.facebook.com/csipero/

 

Hétvégéig bulizhatunk a Csiperó nagy neveket felsorakoztató koncertjein, színes programjain, de lesz fagyi party, szabadtéri jóga, jazz előadás és egy kis UFO-kutatás is Kecskeméten. A legnagyobb csobbanás pedig a Domb Beach-en várható: Európa-szerte ezen a hétvégén hívják fel a figyelmet éltető vizeinkre a Nagy Ugrás keretében. A Tőserdőben Bolondok házára lehet számítani! ;)

 

 

 

Fagyi party a kecskeméti Család- és KarrierPontban

 

Helyszín: Kecskeméti Család- és KarrierPONT, 6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.

Időpont: 2018. július 5., 17:00–18:30

Megnyitja kapuit Kecskeméten a Család- és KarrierPONT - az iroda munkatársai információkkal, képzésekkel és tanácsadással igyekeznek mostantól segítséget nyújtani a különféle női szerepek összeegyeztetésében.

Beszélgess a szakértőkkel, és akár már időpontot is egyeztethetsz velük: Jogi kérdésekben Dr. Szabó Ákos, a lélek ügyeiben Leskovics-Ortelli Andrea tanácsadó szakpszichológus és Czinkóczi-Dori Szilvia mentálhigiénés szakember mutat utat az önmegvalósítás és jövőkép útvesztőiben. Természetesen a Család- és KarrierPont munkatársai is szívesen mesélnek arról, mi mindenben segítenek.

A fagyi minden élethelyzetet legalább ötven százalékkal jobbá tesz. Éppen ezért fagyival is szolgálnak a nyílt napon. Az édességről a szervezők gondoskodnak, neked csak választanod kell a kedvenc ízeidből.

Részletek

 

 

15. Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozó

 

Helyszín: Kecskemét főtere

Időpont: 2018. június 30. - július 7.

 

Nagy neveket lát vendégül Kecskemét az ifjúsági fesztiválon! A szervezők év eleji felhívására érkezett ifjúsági közönségszavazatok alapján többek közt zenélnek: Aurevoir, Úzgin Over, Budapest Bár. Továbbá esténként Szilágyi Áron menedzselésével a Romkerti Koncertek hangulata tölti meg színekkel és élettel a belvárost. Végezetül lézershow és tűzijáték búcsúztatja a régió legnagyobb ifjúsági fesztiválját.

A Trendalelke programválogatása

 

 

Kardiós séta

 

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Nyíri út felőli bejárat

Időpont: 2018. július 7., 7:00–8:45

 

Időtartam kb. 90 perc. Belépő ára 100 Ft.

Intenzitás: alapvetően egy alacsony intenzitású edzés és mindenki saját tempójában végzi (lesznek szakaszok, amikor egy kicsit leszakadozunk egymástól és lesznek szakaszok, amikor bevárjuk egymást).

Mitől kardió? A sétát bizonyos időközönként megtűzdeljük olyan gyakorlatokkal, amik felviszik a pulzust és így edzük egy kicsit a szív- és érrendszert.

Mitől zsírégető? Az intervall jelleg és a hosszú időtartam miatt az szervezet egy idő után a zsírpárnákból nyeri az energiát. Az, hogy lesz-e fogyás belőle, attól is függ, hogyan táplálkozik az ember és milyen rendszerességgel tud edzeni.

Tartja: Danis Zsuzsa 

Rossz idő esetén elmarad.

 

 

Jóga a Dombtetőn

 

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Csabay Géza krt. 7. (bejárat a Nyíri út felől)

Időpont: 2018. július 7., 8:30 (érkezés 8:00 órától)

 

Nem kell mást tenned, mint megragadnod a jógamatracod, és találkozunk a dombtetőn! A helyfoglalás érkezési sorrend alapján történik.

Program:

 • 8:00 - 8:20-ig érkezés
 • 8:30 - 9:30 Hatha jóga óra aroma illóolajokkal és élő zenével
  Az órát vezeti: Benkő Ildikó jóga oktató, légzéstréner
  "Kezdjük a napot együtt pranayama (légző) gyakorlattal, ászanákkal, és finom esszenciális illóolajokkal! Minden reggeli nyújtózás, mozgássor, mely a nap felkeltét követi, virágzásba hozza tettvágyat és az életörömöt! Harmonizálja a hormonális rendszert, fókuszálja a figyelmet, és könnyeddé és derűssé tesz."
  A 60 perces jógaórát meditáció zárja.
 • 9:45 - 10:45 Vinyasa jóga - 60 perc vinyasa jóga óra, áramlásban
  Az órát vezeti: Berényi Zsuzsa jóga oktató
  "Az egyetlen állandó dolog a változás... A megszokott térben is kihívást jelent a figyelem jelenben tartása, de egy megváltozott környezetben - a természetben - egy állandóan változó ingernek tehetjük ki magunkat. Ezzel gyakorolhatjuk, hogy hogyan reagálunk a különböző ingerekre, amelyek jógázás közben érnek bennünket. Egy hirtelen felröppenő madár, a különböző zajok a környezetünkben mind-mind elvonhatják a figyelmünket, kizökkenthetnek bennünket a folyamatból, amiben vagyunk, hogy befelé figyelünk jógázás közben, testünkre-lelkükre."

A jógaórák közötti szünetben ingyenes frissítővel várják a résztvevőket.

Belépőjegy: 1.000 Ft / fő, melyet a Nyíri úti bejáratnál, a pénztárban válthatsz meg, ez feljogosít mindkét jóga órán a részvételre, az órák után pedig egész nap, akár zárásig (21 óráig) pihenhetsz, sétálhatsz a szabadidőközpont területén. Jógaszőnyeget vagy polifoamot és törölközőt mindenki vigyen magával. A program csak esőmentes időben valósul meg.

 

 

"ÉletrevalóCsajok"- Információs nap

 

Helyszín: EYVA HÁZ - testnek, léleknek, szellemnek, Hoffmann János utca 10.

Időpont: 2018. július 7., 9:30–11:30

 

Szeretettel várnak, ha:

 • fiatalkorú gyermeked van és szeretnél segíteni neki abban, hogy sportosabb, lazább, pozitívabb, sokoldalúbb, színesebb, egészségesebb életet éljen
 • ha érdeklődsz, milyen szabadidős tevékenységekkel tudjuk támogatni a mai fiatalságot
 • ha azt gondolod, van élet a mobiltelefonok nyomkodása mellett is!
 • ha szeretnél segítséget kapni, hogyan tudod az életre nevelni még inkább
 • ha barátokat szeretnél és egy klassz csapatot
 • ha csak segítség kell, hogy merre indulj
 • ha keresed a Neked való mozgásformát
 • ha bátortalannak érzed magad és jól jönne egy kis támogatás

Az eseményen jelen lesznek edzők és meghívott szakemberek is. Az esemény ingyenes és interaktív jellegű.

Bővebb információ: Borbás Gabriella 06-70-618-28-91

 

 

Jazz hangszerek és formációk

 

Helyszín: Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2018. július 7., 16.00

 

Előadó: Dr. Ittzés Tamás hegedűművész, egyetemi docens, a Bohém Ragtime Jazz Band vezetője

 

 

Nagy Ugrás 2018

 

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Csabay Géza krt. 7.

Időpont: 2018. július 8., 13:00–15:30

 

A Nagy Ugrás az ember és a természetes környezet közötti harmónia újraélesztésének európai kezdeményezése. Július második vasárnapján Európa-szerte több mint 500 helyszínen százezrek ugranak egyszerre a folyókba és más természetes vizekbe, hogy így hívják fel a figyelmet éltető vizeinkre.

Ugorj velünk együtt Te is a Benkó Zoltán Szabadidőközpont tavába 2018. július 8-án, vasárnap 15 órakor! Előtte kedvezményes belépővel és programokkal várnak 13 órától a Domb Beach-en.

 

 

Valóság a Sci-fiben Sorozat: Földönkívüli intelligencia

 

Helyszín: Kecskeméti Planetárium, Lánchíd u. 18/a

Időpont: 2018. július 8., 15:30–16:30

 

Ezúttal kivételesen vasárnap folytatódik a sorozat! Megtudhatjuk, hogy léteznek-e a földön kívüli civilizációk, egyáltalán hol és hogyan keressük ezeket. Mi az a Fermi-paradoxon? Hogyan osztályozzuk a civilizációkat? Vajon léteznek-e galaktikus államok, mint azt sok sci-fi film előrevetíti? Vajon lehetséges-e, hogy az emberiség felvegye a kapcsolatot egy ilyen civilizációval, és az hogyan történne? Egyesek azt állítják, hogy már meg is kerestek minket a földönkívüliek. Mi igaz az UFO-észlelésekből? Ezekre és más izgalmas kérdésekre keressük a válaszokat!

Jegyek a helyszínen kaphatók, 1000 Ft/fő áron.

 

 

Egy burka, egy nadrág

 

Helyszín: Otthon Mozi

Vetítések:

 • 2018.07.05. csütörtök, 18:00 
 • 2018.07.06. péntek, 18:00
 • 2018.07.07. szombat, 18:00 
 • 2018.07.08. vasárnap, 18:00
 • 2018.07.09. hétfő, 18:00 
 • 2018.07.10. kedd, 18:00

 

Amikor a férfi igazán szerelmes, ha kell, a burkát is magára ölti, hogy láthassa elzárt kedvesét. Egy jemeni idénymunka után muszlim fundamentalistaként tér vissza Mahmoud Párizsba. Szent küldetése, hogy Allah segítségével utat mutasson erkölcstelennek bélyegzett húgának, és eltiltja őt a barátjától. A szerelmesek azonban mindent elkövetnek, hogy láthassák egymást: a fiú burkát öltve érkezik a lopott randevúkra. A terv bejön, csak éppen van egy kis bökkenő: az álca annyira jól sikerül, hogy Mahmoud beleszeret… Az Egy burka, egy nadrág nagyon is aktuális kérdés köré szőtt, hamisítatlan francia vígjáték, amely bebizonyítja, hogy a szerelemhez vezető út nem ismer határokat.

Magyar feliratos, francia vígjáték, 88 perc, 2017, 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott. Rendezte: Sou Abadi, szereplők: Félix Moati, William Lebghil, Camélia Jordana.

Jegyár: 750 Ft

Szinkronos előzetesért görgess a bejegyzés végére!

 

 

Kitekintő: Bolondok háza a Pálinkaháznál

 

Helyszín: Tőserdei Pálinkaház Étterem, Lakitelek, Szikra tanya 28.

Időpont: 2018. július 6-7.

 

Program:

Pénteken 19:00 órától The Healer (One Man Band) - Mississippi-delta vidéki bluesok a Duna-Tisza közén, majd a Tölcséres Banda Csík Jánossal kiegészülve....

Szombaton 13:00-tól estig az Archeumban válogatás a szocializmus autó- és motor csodáiból, a Harminczházas Pálinkavárosban korhű ruhák próbája, az udvaron: Szalmaszínház, Őrült hangszerek kiállítása és bemutatója, Őrült játékok kipróbálása, Őrült szabadtéri fodrászat és GRILLFÜST.

Közben: esőcsináló készítés, örömzenélés a Barakkoval és Állati jó bemutató!

A színpadon :

 • 18:30-kor Kincskereső kisködmön – az Apnoé zenekar Mesés Zenejátéka Móra Ferenc írása nyomán (szöveg: Lackfi János)
 • 20:00 BarIsOn (jazz-es szaxofon futamok ismerkednek a rock és a pop világával)
 • 21:45 JUGGLERS OF THE VILLAGE – a legtüzesebb káprázat
 • 22:00 nyári OLDIES KLUB Horváth Péterrel – retro bakelit party „Azok a kilencvenes évek!”

Minden program ingyenes.

 

 

Kis-Duna Vízi Fesztivál

 

Helyszín: Ráckevei Kis-Dunai Vadkacsa Szabadstrand, Dömsödi út 2.

Időpont: 2018. július 7.

 

Vízi- és vízparti sportok, halgasztronómiai és egyéb kulináris finomságok és workshopok várnak minden érdeklődőt, de összefuthatnak majd Kiss Gergely és Biros Péter olimpiai bajnok vízilabdázókkal is a kirándulók. A koncertek sem maradnak ki: a fesztivál különleges vízi színpadán este Szabó Balázs Bandája és a Gypo Circus lép fel.

Részletek

 

 

Előzetes: Mamma Mia!

 

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok, Olimpia u. 1/a

Időpont: 2018. szeptember 30., 14:00–17:00

 

A Mamma Mia! turné folytatódik! A Madách Színház nagysikerű előadása 2018 őszén újabb városokba látogat el, szeptember végén Kecskeméten is vendégeskedik a csodás ABBA-musical! A világon először a Madách Színház és Szirtes Tamás rendező kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt, amelyet 1999-es londoni ősbemutatója óta már 50 milliónál is többen láttak a világon. 2014 óta a Madách Színház előadásában aratja sikereit Magyarországon.

Jegyár: 4990 Ft - 14 990 Ft

Jegyvásárlás

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 05 július 2018 08:31
Értékelés:
(4 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449