TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Jót buliztunk a Jazzfővároson! - képes beszámoló
06
2018 aug.

Jót buliztunk a Jazzfővároson! - képes beszámoló

 

0-99 éves korig mindenkit egyformán magával sodort a jazz hulláma, az aprónépek és a szakavatottak együtt ropták a swinget a Jazzfővároson. Családbarát fesztivált ígértek a szervezők, be is tartották a szavukat. Bátran állíthatjuk, hogy Kecskemét egyik legszimpatikusabb többnapos rendezvénye lett a jazzbuli!

 

A fanatikus és szakavatott füleket éppúgy kényeztették a nemzetközi fellépők, mint azokét, akik még csak az első Jazzfőváros óta barátkoznak a műfajjal - például mi. Jazzateistából szépen lassan jazzrajongóvá váltunk, ahogy egyre többet időztünk a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

Magunkban több aspektust figyelembe véve osztogattuk a plusz pontokat a Jazzfővárosnak: ilyen kulturált fesztiválközönséggel még sosem találkoztunk, mint itt, évről évre. Nincsenek a közönséget várató zenészek, sőt, olykor a visszatapsolás is eredménytelen, mert “the show must go on”, az időtervet tartani kell. Nem csúsznak egymásba a programok, így minden buliban benne lehetünk, persze a helyszínek között cikáznunk kell, mert hol a strandszínpadon, hol a nagyszínpadon, hol a nagysátorban csendülnek fel újabb izgalmas dallamok.

 

 

Amikor ültünk, nem bírtunk a lábunkkal, a ritmus egyszerűen minden porcikánkat átjárta. Persze olyan bátrak nem voltunk, hogy beálljunk a swingtáncosok közé, inkább csak lenyűgözve (és picit irigykedve) szemléltük könnyed mozdulataikat.

Vasárnap már csak afféle könnyed levezetésként ültünk ki a Domb Beach fáinak árnyékába, hogy egy jó könyvvel maxoljuk ki a hétvégi pihenő- és énidőt, háttérben a kellemes jazz muzsikával. 

Köszönjük, Jazzfőváros, várjuk a jövő augusztust!

Nem szaporítjuk tovább a szót, innentől meséljenek helyettünk a képek!

 

Galéria:

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 06 augusztus 2018 15:40
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449