TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kellemest a jóval: vacsorázz hangulatos főterünkön egy jótékony ügyért
15
2018 aug.

Kellemest a jóval: vacsorázz hangulatos főterünkön egy jótékony ügyért

 

Ezer főt várnak egy közös nagy vacsorára a Hírös Hét Fesztivál keretében. A bevételt jótékony célra fordítják: a tanulni vágyó, de nehéz szociális körülmények között élő diákokat segítik évről évre. Mindjárt mutatjuk a menüt is!

 

Hírös Vacsora

 

Helyszín: Kossuth tér, a Városháza előtti terület

Időpont: 2018. augusztus 23., 18 óra 30 perc

 

A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Hírös Vacsora” elnevezéssel a 10. jótékonysági vacsoraestet rendezi meg a jubileumhoz méltó módon, ünnepélyes megnyitóval. A bevételből – a tagok és a megye vállalkozóinak segítségével - az elmúlt években 72, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segítettek a szervezők.

 

A kereskedelmi és iparkamara a Hírös Vacsora nemes hagyományát ezúttal is a Tanyacsárda kiváló szakácsaival viszi tovább. A menü: 

  • faszénparázson sült sertés flekken és jércemell házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel 
  • vagy vörösboros marhapörkölt tarhonyával és házi vegyes salátával

 

Az ára 2.100 Ft, amely egy fröccsöt - választás szerint fehér, illetve vörös borból - vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal. 10 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adnak ajándékba. Nagyobb számú, 20 db feletti jegy vásárlásakor pedig támogatóként megjelenési lehetőséget is biztosítanak. 

Vacsorajegyek az iparkamara ügyfélszolgálatán és a helyszínen kaphatók. További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-500-as telefonszámon. 

 

Asztalfoglalás csak 18 óra 30 percre lehetséges. Ezt a Tanyacsárda munkatársaival szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

 

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 15 augusztus 2018 14:50
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449