TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Kövesd a szíved ritmusát: dallamok és jótékonyság Kecskeméten
30
2018 aug.

Kövesd a szíved ritmusát: dallamok és jótékonyság Kecskeméten

 

Ősszel újra dübörög a jazz Kecskeméten, hogy dobbanhasson a szív - a Penge Benge Jazz Band egy mobil betegőrző monitorra gyűjt koncertjével, így nemcsak zenei élményt kapunk, hanem egyúttal jót is cselekszünk a belépőnk megváltásával.

 

Szív-ritmus jótékonysági koncert


Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák F. tér 1.

Időpont: 2018. szeptember 22., 19:00


A Penge Benge Jazz Band tagjai fiatal koruk ellenére már nagy sikereket értek el és más zenekarokban is játszanak. Különleges hangszerek különleges hangulatát adják át zenéjükkel.

A formáció zenei-művészeti vezetője Korb Attila, aki 2007-ben megnyerte a Magyar Rádió által megrendezett Zsoldos Ernő Jazzharsona Versenyt - ő harsonán játszik és énekel. A zenekar alapítója Tormási Attila, aki gyermekkora óta kötődik a zenéhez, fiatal korában gitározott, a Penge Benge Jazz Bandben pedig egy régi amerikai népi hangszeren, a benge bőgőn játszik. A zenekar további tagjai: Mátrai Zoltán – szaxofon, klarinét; Mátrai György – gitár, bendzsó; Bacsa Zoltán – cornett, Kiszin Miklós – nagybőgő, Falusi Alfréd – dob.

A koncert bevételét a Bács-Kiskun Megyei Szív- és Érbetegségekért Alapítvány kapja, melyből egy mobil betegőrző monitort vásárolnak az Invazív Kardiológiai Osztály számára.

 

Jegyár: 2500 Ft. Jegyek vásárolhatók a Hírös Agóra jegypénztárában (Deák Ferenc tér 1.) és online erre a linkre kattintva.Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449