TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Színházi élmény a kecskeméti kulisszák mögött: irány a nyílt nap!
07
2018 szept.

Színházi élmény a kecskeméti kulisszák mögött: irány a nyílt nap!

 

A beszélő köntös musical próbájával, kulisszajárással és sok játékkal várják a közönséget a kecskeméti Katona József Színház nyílt napján, szeptember 15-én. A Kulturális Örökség Napjai programsorozatához kapcsolódó rendezvényen feltárulnak a 122 esztendős épület titkai, illetve kedvezményes színházjegy- és bérletvásárlásra is lesz lehetőség.

 

Színházi nyílt nap

 

Helyszín: Kecskeméti Katona József Színház, Katona József tér 5.

Időpont: 2018. szeptember 15.Programok:

 

 

13:00 Nyílt próba

A családi délutánon a vendégek elsőként láthatnak részletet Mikszáth Kálmán A beszélő köntös című művének musical változatából, amelynek október 2-án, Kecskemét születésnapján lesz a díszbemutatója Szente Vajk rendezésében.

A nyílt próbán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a 76/501-170-es telefonon vagy személyesen a színház portáján lehet regisztrálni.

 

14:00-18:00 Játszóház

A gyerekeket egész délután az új évad bemutatóihoz kötődő játékok várják: a színház előtti téren 14 és 18 óra között ki lehet színezni Jancsi és Julis mézeskalácsházát, hajtogathatnak kecskét vagy pillangót A beszélő köntös és A pillangók szabadok című produkciókhoz.

Ugyanitt tartanak bemutatót a „Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány” négylábú segítőtársai, s persze idén sem marad el a jelmezes fotózás.

 

 

15.00, 16.30, 18:00 Kulisszajárás

A Kulturális Örökség Napjaihoz kapcsolódó kulisszajárás résztvevőit is igen gazdag program várja. A 15.00 és 16.30-kor Hegedűs Zoltán és Aradi Imre színművészek vezetésével induló csoportok - többek között - részleteket láthatnak a Rómeó és Júlia táncszínházi előadásából a KCB művészeinek közreműködésével, azok pedig, akik 18 órakor kelnek útra a 122 esztendős épületben, bűnügyi társasjáték szálait bogozhatják ki Agatha Christie nyomán. Emellett lehet jelmezeket és parókákat próbálni, szakállat ragasztani, kiderül, hol és mit csinál az ügyelő, mit díszít a díszítő és hogyan lehet fényekkel varázsolni a színpadon.

A kulisszajáráson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a 76/501-170-es telefonon vagy személyesen a színház portáján lehet regisztrálni.

 

Színpadi programok:

  • 14.30 Nyílt tréning és mozgáspróba a Kecskemét City Balettel

Nyílt tréninget és mozgáspróbát tart a Kecskemét City Balett Barta Dóra koreográfus vezetésével.

  • 15:30 Megzenésített versek a Cseke-osztály előadásában

Megzenésített verseket adnak elő a Cseke-osztály tagjai. Műsorvezető-házigazda: Pál Attila színművész.

 

 


Jegy- és bérletvásárlási akció

13.00-19.00 óráig

A teátrum nyílt napján 10 % kedvezménnyel váltható meg a teljes árú bérlet (kivéve Katona- és páholy bérlet), a 6+1-es bérletre, illetve erkélyre szóló, III. helyáras bérletekre pedig 30%-kal olcsóbban csaphatnak le az érdeklődők.

Mindazok, akik tavaly bemutatott, és az új évadban is látható előadásra (A képzelt beteg, Ványa bácsi, Kőműves Kelemen, A játék vége, Rómeó és Júlia) váltanak jegyet, a második belépőt ajándékba kapják. (Az akció nem vonatkozik a Csárdáskirálynő c. produkcióra. A kedvezmények nem összevonhatók, a fent meghirdetett akció egyéni, azaz személyes vásárlás esetén érvényes, az előzetesen foglalásba helyezett bérletekre/jegyekre nem vehető igénybe!)

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 07 szeptember 2018 12:29
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449