TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Rajzfilmünnep közeleg Kecskeméten - nem csak gyerekeknek!
28
2018 szept.

Rajzfilmünnep közeleg Kecskeméten - nem csak gyerekeknek!Országszerte több mint száz helyszínen ünneplik ingyenes vetítésekkel az animáció világnapját október 26. és 28. között az Országos Rajzfilmünnep keretében. Kecskemét is megörvendezteti a filmrajongó gyermekeket és felnőtteket.

 

Az ASIFA (Nemzetközi Animációs Filmművész Szövetség) 2002 óta ünnepli az animáció világnapját, amit október 28-án tartanak, ugyanis a rajzfilmkészítés úttörőjének számító Émile Reynaud 1892-ben ezen a napon nyitotta meg Optikai Színházát a Grévin Múzeumban, Párizsban.Animáció világnapja KecskemétenHelyszín: Otthon Mozi, Kossuth tér 4.

Időpont: 2018. október 28., vasárnap, 16:00–20:0016:00 Az erdő kapitánya - gyerekeknek

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei - Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr - kiszimatolják a veszélyt és akcióba lépnek. Nehezen birkóznak meg az akadályokkal, mert a ravasz Zéró mindig másvalaki bőrében jelenik meg. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól!

18:00 Ruben Brandt, a gyűjtő - felnőtteknek

Milorad Krstić egyedi látványvilágú akció-thrillerében az egész világot bejárjuk egy olyan utazás során, amely percenként okoz újabb és újabb meglepetéseket. A 4K-ban készült animációs alkotásban a köznapi és fantázia szülte formák keverednek, ahol mindvégig extravagáns alakok, futurisztikus és vintage elemekből épülő dizájn, autósüldözés, humor és mindig újra töltődő izgalom köti le a néző figyelmét. És természetesen Kecskemétfilm Kft. munkatársai is közreműködtek az alkotói munkában.

A vetítést közönségtalálkozó követi.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449