Nyomtatás
12
2018 okt.

Konnicshiwa! Szeretnél japánul tanulni Kecskeméten?Újabb japán nyelvi kurzus indul szombatonként a Kecskemét-Aomori Baráti Kör szervezésében.

 

Japán nyelvi kurzus

 

Helyszín: Kápolna u. 24. (bejárat a Munkácsy u. 21. sz. felől)

Időpont: 2018. október 20-tól szombatonként 9 és 11 óra között

Részvételi díj: alkalmanként 1500 Ft (egy alkalom dupla tanórát foglal magába)Az időbeosztást és a tematikát 2019. június végéig dolgozták ki, szünetet csak az ünnepek miatt tartanának a szervezők, így összesen 33 alkalom a kurzus tervezett hossza.

Ha túl korai lenne az időpont és nem lesz kellő számú (minimum 10 fő) jelentkező, akkor november 17-re változna a kezdési időpont.

Mrs. Tanaka Yukiko sensei személyében japán anyanyelvű oktató segítségével mélyülhetnek el a kecskemétiek a japán nyelv rejtelmeiben. Vele a kommunikáció angol nyelven történik, vagyis minimális angolnyelv-tudás mindenképpen szükséges!

A készpénzben vagy átutalással teljesített részvételi díj befizetésről nyugtát, elismervényt adnak.

Bármilyen kérdés esetén bizalommal lehet fordulni Kerényi Józsefhez (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy Podmaniczki Kinga (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) oktatóhoz, illetve náluk lehet jelentkezni is a tanfolyamra.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 12 október 2018 13:39
Értékelés:
(3 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned