TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Ilyen volt a Trendalelke Villámkonyha főzőest az Ohana főzőiskolában!

31
2018 okt.

Ilyen volt a Trendalelke Villámkonyha főzőest az Ohana főzőiskolában!

 

Jó hangulatú estét és finom falatokat ígértünk, mindkettőt beváltottuk. Kedvenc őszi receptjeinkből összeállított keverem-kavarom főzőcskére invitáltuk az OHANA Gasztroklub követőit és a Trendalelke olvasóit. A Trendalelke Villámkonyha főzőesten Pajkó Andrea alapító-főszerkesztő mutatta meg bevált fogásait.

 

 

A menü:

  1. Fűszeres szilvaleves túrógombóccal
  2. Mézes-mustáros csirkemell gránátalmás lencsesalátával, sült répával
  3. Rozmaringos sertésszűz gombás babsalátával
  4. Erdei gyümölcsös tejespite vanília fagyival

 

 

Kellemes fények, klassz zene, narancs és fahéj illat, majdhogynem karácsonyi hangulatban vártuk vendégeinket az OHANA petőfivárosi főhadiszállásán, péntek este. Bemelegítés gyanánt Aperol Spitzcel alapoztunk meg a csajos főzésnek.

 

 

Aprítottunk, pácoltunk, kevertünk, sütöttünk, főztünk, közben rengeteget csevegtünk és nevettünk a gyorsan összerázódó társaságban. Összekovácsoltunk szomszédokat, épült az üzleti kapcsolati háló és persze kiélveztük a finom falatokat.

 

 

A gyors közvéleménykutatás szerint a tejespiték királynőjét, az erdei gyümölcsös, vanília fagyival tálalt verziónkat mindenki felveszi a repertoárjába, a fűszeres szilvaleves fantasztikus ízeivel helyet követel magának többek karácsonyi menüjében. A mézes-mustáros csirkemell ragacsos imázsa sok rajongót szerzett a pikáns gránátalmás lencsesalátával és az egyszerűen nagyszerű sült répával.

 

 

Nehezen álltunk fel az asztal mellől, mert hajnalig folytattuk volna az ismerkedést, receptbörzét, cserébe óriási megkönnyebbülést jelentett, hogy a mosogatással és rendrakással ezúttal nem nekünk kellett teli gyomorral és megfáradtan bíbelődni.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

 

Képgaléria:

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 31 október 2018 09:16
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449