Nyomtatás
31
2018 okt.

Ilyen volt a Trendalelke Villámkonyha főzőest az Ohana főzőiskolában!

 

Jó hangulatú estét és finom falatokat ígértünk, mindkettőt beváltottuk. Kedvenc őszi receptjeinkből összeállított keverem-kavarom főzőcskére invitáltuk az OHANA Gasztroklub követőit és a Trendalelke olvasóit. A Trendalelke Villámkonyha főzőesten Pajkó Andrea alapító-főszerkesztő mutatta meg bevált fogásait.

 

 

A menü:

  1. Fűszeres szilvaleves túrógombóccal
  2. Mézes-mustáros csirkemell gránátalmás lencsesalátával, sült répával
  3. Rozmaringos sertésszűz gombás babsalátával
  4. Erdei gyümölcsös tejespite vanília fagyival

 

 

Kellemes fények, klassz zene, narancs és fahéj illat, majdhogynem karácsonyi hangulatban vártuk vendégeinket az OHANA petőfivárosi főhadiszállásán, péntek este. Bemelegítés gyanánt Aperol Spitzcel alapoztunk meg a csajos főzésnek.

 

 

Aprítottunk, pácoltunk, kevertünk, sütöttünk, főztünk, közben rengeteget csevegtünk és nevettünk a gyorsan összerázódó társaságban. Összekovácsoltunk szomszédokat, épült az üzleti kapcsolati háló és persze kiélveztük a finom falatokat.

 

 

A gyors közvéleménykutatás szerint a tejespiték királynőjét, az erdei gyümölcsös, vanília fagyival tálalt verziónkat mindenki felveszi a repertoárjába, a fűszeres szilvaleves fantasztikus ízeivel helyet követel magának többek karácsonyi menüjében. A mézes-mustáros csirkemell ragacsos imázsa sok rajongót szerzett a pikáns gránátalmás lencsesalátával és az egyszerűen nagyszerű sült répával.

 

 

Nehezen álltunk fel az asztal mellől, mert hajnalig folytattuk volna az ismerkedést, receptbörzét, cserébe óriási megkönnyebbülést jelentett, hogy a mosogatással és rendrakással ezúttal nem nekünk kellett teli gyomorral és megfáradtan bíbelődni.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

 

Képgaléria:

1.jpg 10.jpg 11.jpg

11a.jpg 12.jpg 13.jpg

14.jpg 15.jpg 16.jpg

16a.jpg 16b.jpg 16c.jpg

17.jpg 17a.jpg 18.jpg

19.jpg 1a.jpg 1b.jpg

1c.jpg 2.jpg 20.jpg

21.jpg 22.jpg 23.jpg

24.jpg 25.jpg 26.jpg

27.jpg 28.jpg 29.jpg

3.jpg 30.jpg 31.jpg

4.jpg 6.jpg 7.jpg

7a.jpg 9.jpg 9a.jpg

9b.jpg

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 31 október 2018 09:16
Értékelés:
(2 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned