TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Szekeres Adrien 100 koncertjegyet ajándékozott kecskeméti gyermekeknek

21
2018 nov.

Szekeres Adrien 100 koncertjegyet ajándékozott kecskeméti gyermekeknek

 

Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 21-én a Hírös Agórába Szekeres Adrien, aki nem először hozza el karácsonyi dalait Kecskemétre. A páratlan hangú énekesnő ezúttal dupla koncertet tart, a délutáni fellépésére pedig száz ajándékjegyet osztott szét kecskeméti gyermekeknek és szüleiknek. 

 

Szekeres Adrien adventi koncert II.

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák Ferenc tér 1., Színházterem

Időpont: 2018. december 21., péntek 17 óra

Jegyár: 5500 Ft

 

“Szerencsésnek tartom magamat, hogy minden évben egy hónapon keresztül hangolódhatok a karácsonyra. Minden egyes koncert, közös éneklés a nézőkkel a sok taps, hihetetlen energiákat mozdít meg. Itt az ideje, hogy én is visszaadjak abból a sok jóból, ezért úgy döntöttem, hogy 100 jeggyel ajándékozom meg az SOS falu és az Autista Gyermekekért Egyesület gyerekeit és hozzátartozóit!" - árulta el nekünk Adrien.

Az énekesnő az elmúlt években több száz adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére. Az ünnepek legkedveltebb dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Kecskemétre, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te. A koncerten a Kecskeméti Szimfonikus zenekar kíséri immár harmadik éve és ismét csatlakozik a Zenével a Rákos Gyerekekért Alapítvány gyermekkórusa is.

"Fontosnak tartom, hogy időt szánjunk magunkra és a családunkra az adventi időszakban. Leljünk örömöt a mindennapokban!” - buzdít a művésznő.

 

A koncertek helyi támogatója a Koch Borászat.

 

A 2018. december 21., péntek 19:30-kor kezdődő koncertre a jegyek elfogytak.

 

Jegyvásárlás:

  • a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. jegypénztárában (6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.) munkanapokon: 14-19 óráig
  • online

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 21 november 2018 09:25
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449