TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Jótékonysági hozok-viszek vásárt rendeznek Linettért, a beteg kecskeméti kislányért

21
2018 nov.

Jótékonysági hozok-viszek vásárt rendeznek Linettért, a beteg kecskeméti kislányért

 

Gyűjtsd össze és hozd el a számodra felesleges, de másnak még értékes ruhákat, cipőket, használati- és dekorációs tárgyakat! Ingyen hozhatsz, ingyen vihetsz, közben pedig támogathatod a gyűjtést a kecskeméti, cisztás fibrózissal született Linett babának és családjának.

 

Jótékonysági hozok-viszek vásár

 

Helyszín: Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Kossuth tér 4.

Időpont: 2018. november 28., szerda, 18:00–19:00

 

Gyűjtsd össze és hozd el a számodra felesleges, de másnak még értékes ruhákat, cipőket, használati és dekor tárgyakat! Mindenki ingyen hozhat és ingyen vihet.

A kecskeméti Linett babának gyűjtenek, vele. A kislány cisztás fibrózissal született, ami több szervet érint. Sok hetes kórházi kezelés és műtét után most már kontrollálható a betegség, elkezdett szépen fejlődni, ám ez az állapot a család számára folyamatos plusz kiadásokkal fog járni, ahogyan eddig is. A 3 gyerekes család lakásának páramentesítése szó szerint LÉTszükséglet. Abban szeretnének nekik segíteni, hogy meg tudjanak vásárolni egy hőszivattyús szárítógépet, ami kb. 150 ezer Ft-ba kerül. Segíts Te is, bármennyi jól jön! Közben még örömet okozhatsz másoknak is az általad hozott kincsekkel!

 

Ami megmarad a vásár során, és nem szeretnéd hazavinni, azt december 16-án a Szentcsalád Plébánia Karitász adventi vásárába viszik tovább, hogy megtalálhassa új tulajdonosát.

 

Ha kérdésed van, hívd a 30-497-09-09-es számon Némáné Ella (TANDEM Kapcsolatműhely) szervezőt!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449