TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Ingyenes kecskeméti képzések kisgyermekes anyáknak: profi önéletrajztól a kiégés elkerüléséig
28
2018 nov.

Ingyenes kecskeméti képzések kisgyermekes anyáknak: profi önéletrajztól a kiégés elkerüléséig

 

Belegondoltál már abba, mit szólnak a HR-esek és szakmai vezetők a te önéletrajzodhoz? És az eszedbe jutott már, hogy bármit is dolgozz, téged is fenyeget a kiégés? Két nagyon fontos területet járnak körbe a kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett ingyenes előadások. Az iroda küldetése, hogy információkkal, képzésekkel és tanácsadással segítse a Kecskeméti Járásban a különféle női szerepek összeegyeztetését.

 

A készségfejlesztő foglalkozásokra kiskorú gyermeket nevelő anyák jelentkezését várják.

 

 

Mutasd az önéletrajzod, megmondom, tiéd-e az állás

 

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2018. december 11., kedd, 17:30–18:30

 

Vajon hogyan reagálnak a HR-esek vagy cégvezetők, amikor akár 100 jelentkezés közül épp a te önéletrajzodat nyitják meg?

Könnyedén átolvassák, szinte pár másodperc alatt, majd úgy döntenek, hogy személyesen is találkozni akarnak veled? Vagy inkább csak szenvednek, próbálják kibogarászni a lényeget, majd egyszer csak bezárják és egy másikat nyitnak meg?

Ha szeretnéd, hogy az önéletrajzod a lehető legtöbb interjúmeghívást eredményezze, gyere el Schonerné Emődi Edit előadására!

Edit nyolctól négyig multi környezetben, HR-vezetőként egyengeti kollégái életpályáját, utána pedig business & life coachként dolgozik egyéni ügyfelekkel és csoportokkal. Tudja, milyen a lenyűgöző önéletrajz, és el is árulja nekünk.

A rengeteg gyakorlati példával fűszerezett workshopon az alapokon túl szó lesz a "lyukas önéletrajzról", a legújabb trendekről, és az is kiderül, hogy utánanéznek-e a cégek a Facebook profilunknak.

 

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Regisztráció

 

 

Kiégés helyett éld meg az életed!

 

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár, Piaristák tere 8.

Időpont: 2018. december 13., csütörtök, 17:00–19:00

 

A kiégés (burnout) nemcsak a túlhajszolt menedzserek, a munkamániások betegsége, mindenkit fenyeget, aki munkáját és magánéletét huzamosan nem tudja összehangolni. Lényege, hogy a megterhelések, stresszek nyomán fizikai, érzelmi, mentális kimerülés lép fel, ami reménytelenséggel, a célok, törekvések elvesztésével jár. Csökken az önértékelés, a munka eredményessége, nő a mások iránti negatív beállítódás.

A kiégés főleg azokat érinti, akik munkájuk révén közvetlenül kapcsolódnak más emberekhez. Az orvostól a pedagógusig, a vezető beosztásútól az ügyintézőig, a jogásztól a rendőrig széles skálán mozognak azok a szakmák, ahol minden nap emberekkel kell dolgozni, bánni, s amelyek művelőinél fennáll a kiégés veszélye. Még a motivált személyiség is telítődik azokkal a problémákkal, amelyek folyamatosan rázúdulnak.

A gyakorlatias készségfejlesztő foglalkozáson beazonosítjuk a kiégés tüneteit, feltárulnak az okok, és utánajárunk annak, hogyan előzhetjük meg és oldhatjuk fel ezt az állapotot.

A programot Edit Emődi Schonerné HR-vezető tartja.


A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Regisztráció


Szervező: Család- és KarrierPONT

  • Kecskemét, Reile G. u. 22.
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefon: 06 76 737 193

A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

 

 

Család és Karrier Klub Kecskemét decemberi alkalmak

 

A Család és Karrier Pontot 2018. nyári indulása óta sokan felkeresték egyéni tanácsadás céljából. Az elmúlt hónapok tapasztalatait is feldolgozva megalakították a Család és Karrier Klubot, ami decemberben is számos programmal várja a kecskeméti szülőket.

 

Helyszín: Család- és KarrierPONT,  Kecskemét (Reile g. u.22.)

Az alkalmakat vezeti: Czinkóczi-Dori Szilvia mentálhigiénés szakember és szervezetfejlesztő

 

2018 december hónapban 2 témát járhatunk körbe:

 

I. téma: Fókuszban a családi és személyes "helyzettérkép"

2018. december 5-én, szerdán 9:00-11:00 és december 7-én, pénteken 15:00-17:00 között

Szeretnél egy aktuális fotót, helyzettérképet az életedről, gondolataidról, vágyaidról? Feltérképezzük, hogy mik azok a tényezők, pozitív dolgok, amik jól működnek az életedben egyéni és családi szinten. Szembe nézünk/szállunk azokkal is, amik gyengítenek, kockázatosak. Megkeressük, hogy hol van az iránytűd, hogy mindig a számodra legjobb irányba tarts és valóra válthasd álmaidat. Gyere el, csoportban könnyebben szárnyalnak a gondolatok és erősítjük egymást!


II. téma: Személyes tervezés rövid és hosszú távon

2018. december 19-én, szerdán 9:00-11:00 és december 20-án, csütörtökön 15:00-17:00 között

Érezted már úgy, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok akár napi szinten vagy hosszabb távon is? Ha előre, átgondoltan tervezel, sok kellemetlenségtől óvhatod meg magad, több szabadidőd marad, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lehetsz. Pont olyan, amilyen szeretnél lenni, és ami a családodnak a legjobb! Könnyedén veszed majd a hirtelen felmerülő akadályokat és ha a körülmények úgy hozzák, gyorsan újra tervezel. Hasznos praktikákkal, bevált gyakorlatokkal segítünk Neked ebben.


A programokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Jelentkezés módja: e-mailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezés határideje: alkalmakat megelőző nap este 20 óra

 

Ha gyermekedet is magaddal hoznád, játszósarok, pelenkázó, szopisarok rendelkezésre áll. Pótnagyi szolgálatot is igénybe tudsz venni, kérik, mielőbb, de legalább az alkalmakat megelőző 2 nappal jelezd igényed a 20/331-77-35 számon!

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 28 november 2018 14:44
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449